Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Vanhoja suosikkeja ja uusia ihastuksia - viikon kosmetiikkaostokset

Uskalsin jo uskotella itselleni, että en kaipaa nyt vähään aikaan lisää kosmetiikkaa. Noh, tietystikin olin hieman väärässä. Kävimme nimittäin hyvän ystäväni kanssa torstaina syömässä ja shoppailemassa, ja sieltähän tietenkin löytyi useampi ihana tuote. Onneksi kolme viidestä olivat kuitenkin sellaisia tuotteita, joita muutenkin tarvitsin.


 


The Body Shop Tea Tree Oil, Fuji Green Tea Conditioner, Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter Caring Mask, IsaDora Perfect Loose Powder, Organic Shop Body Desserts Tropical Mix Sculpting Body Scrub


 


SUOSIKIT


 


IsaDora Perfect Loose Powder


IsaDoran Perfect Loose Powder oli se tärkein juttu, mitä olin hakemassa. Tämä luottopuuteri on todella pitkäaikainen suosikkini, eikä mikään testaamani puuteri ole päässyt lähellekään. Yksi puuteripurnukka maksaa parisenkymmentä euroa, riippuen ostopaikasta, ja minun runsaassa käytössäni se kestää noin neljä kuukautta. Vähemmällä käytöllä luonnollisesti tuote riittää pidemmäksi aikaa.


 


Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter Caring Mask


Garnier Respons hiusnaamiot löysin sattumalta reilu vuosi sitten, ja rakastuin niihin ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Vaikka olen muitakin näistä testannut niin tämö Avocado Oil & Shea Butter Caring Mask on ehdoton suosikkini. Se tuoksuu ihanalta, ja silottaa hiukset aivan uuteen uskoon. Käytän tätä usein hoitoaineen sijasta, eli noin joka toinen päivä, ja purkki kestää helposti useammn kuukauden. Nämä hiusnaamiot pyörivät viiden euron hintaluokassa, joten näitä suosittelen ehdottomasti testaamaan! Parempaa hinta-laatu -suhdetta saa etsiä.


 


The Body Shop Fuji Green Tea Conditioner, Tea Tree Oil


The Body Shopin teepuuöljy sattui olemaan todella hyvässä tarjouksessa, joten nappasin sen matkaani, vaikken tällä hetkellä olisi varsinaisesti lisää teepuuöljyä tarvinnutkaan. Pidän tämän kuitenkin varastossa, sillä kahdeksan euron hintaan en vain voinut jättää sitä hyllyyn. Teepuuöljy on erinomainen hoitokeino epäpuhtaalle iholle ja tulehtuneille finneille tai mustapäille. Itse käytän tätä huonompina päivinä meikin alla, ja muuten yleensä kasvojenpuhdistuksen jälkeen ns. yöhoitona. Kipeät näpyt, valkopäät ja muut epäpuhtaudet pysyvät tämän avulla minimissä.


 


UUDET IHASTUKSET


 


The Body Shopissa oli meneillään paljon muitakin superhyviä tarjouksia, ja yksi niistä oli tämä Fuji Green Tea Refreshingly Hydrating Conditioner. Rakastan vihreää teetä, ja tämä tuoksuu aivan ihanalta ja rauhoittavalta. Hoitoaine on myös kosteuttava, mikä on omille kuiville hiuksilleni erittäin tärkeä ominaisuus. Tuote on tarkoitettu normaaleille hiuksille, joten tätä myös avomies voi käyttää omaan luonnonkiharaan pehkoonsa ilman pelkoa. 250ml pullo maksaa normaalisti muistaakseni muutaman euron päälle kympin, mutta nyt se oli tarjouksessa 6,50e.


 


Organic Shop Body Desserts Tropical Mix Sculpting Body Scrub


Organic Shop Body Desserts Tropical Mix Sculpting Body Scrub on luonnonkosmetiikkaa, johon törmäsin Sokoksen hyllyjä tutkiessani. Tämä vartalokuorinta sisältää mm. passionhedelmäuutetta, mangouutetta, papaijaa, avokadoöljyä ja kookosta, se tuoksuu herkulliselta hedelmäkarkilta. Tuoksun lisäksi tässä houkutti erityisesti hinta, sillä 450g valtava purnukka maksoi vain 9,90e! Tuotteen kuorivat kiteet ovat todella isoja ja karkeita, eli juuri täydellisiä minun makuuni, ja koostumus on sorbettimainen. Tämän pitäisi ilmeisesti myös kiinteyttää vartaloa, ehkäpä selluliitin osalta, mutta sitä en ainakaan omassa plusihmisen vartalossani usko huomaavani. Kuorinta on kuitenkin niin ihana, että joka kerta kylppärissä käydessäni minun on pakko ottaa nuuhkaus tästä herkusta. Nam! Suosittelen ihan ehdottomasti.


 


Tällaisia herkkuja siis tällä kertaa, omasta mielestäni en mennyt ihan hulluksi. Minkälaisia ostoksia sinä olet tehnyt viime aikoina?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ihania löytöjä! Tuo Garnier Respons hiusnaamio alkoi kiinnostamaan kovasti. Sitä kyllä pitää ostaa (mulla kuivat hiukset)...

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti! Mun kuiva ja helposti takkuuntuva tukka ainakin hyötyy siitä todella paljon. Ja kun hintakin on niin edullinen, niin siinä ei paljoa häviä, vaikkei tuote sitten sopisikaan (vaikka uskon kyllä että sopii). Näitä löytää melkein kaikista marketeistakin, joten kauas ei edes tarvitse lähteä etsimään :)

    VastaaPoista
  3. Munkin luottotuotteeksi on noussut tuo Garnierin hiusmaski! Aivan uskomattoman hyvä, mulla on kuiva takkutukka ja se saa jotakuinkin pidettyä munkin hiukset kurissa. Voittaa kepoisesti monet tosi paljon kalliimmat tuotteet!

    Ostin siskolle joululahjapaketin täytteeksi vadelmantuoksuisen Organic Shopin kuorinnan, ja se tuoksuu niin herkulliselle että pitää varmaan käydä ostamassa itsellekin yksi :)

    VastaaPoista
  4. Joo, monia hiusmaskeja on tullut testattua, mutta vielä ei ole tullut vastaan yhtä kivaa tuotetta :) Monia kalliimpia maskeja pitäisi pitää hiuksissa sen 15-20 minuuttia, ja paljolti senkin takia pidän näistä Garnierin parin minuutin versioista enemmän. Harvemmin mulla on suihkun välissä aikaa odotella pariakymmentä minuuttia.
     
    Organic Shop oli mulle ihan uusi löytö. Tai siis, nimen olin jossain kyllä kuullut, mutten koskaan ennen ole testannut mitään heidän tuotteitaan. Tää kuorinta oli kyllä ihan erinomainen ja todella riittoisa!

    VastaaPoista
  5. Garnierin naamiot on ihan huippuja hintaansa nähden, nytkin on yksi jemmoissa odottamassa käyttöön pääsyä.

    VastaaPoista
  6. Täällä tuli melkein hätä, kun en ajoissa muistanut ostaa uutta purnukkaa! Avomieskin tykkää näistä, joten meillä purkillinen menee puolta nopeammin :)

    VastaaPoista
  7. Hyviä löytöjä. Minä sorruin viimeksi tällä viikolla ylittämään budjetteni apteekkikosmetiikkaa ostamalla. Tarkoitus oli vain hakea särkylääkepurkki apteekista:)

    VastaaPoista
  8. Voin samaistua tähän todella hyvin! Aina tulee ostettua jotain ylimääräistä, oli sitten maidonhakureissulla tai ikkunashoppailemassa :)

    VastaaPoista
  9. Mulla on Garnierilta saman tuotesarjan oliiviöljyversio ja se on kyllä mannaa pidennetylle tukalle! Ja tuo teepuusarja tuoksuu aivan ihanalle! Käytännsitö yleensä talvella/keväällä juurikin kevyen kirpsakan tuoksun takia.

    VastaaPoista
  10. Hah, nyt meni tuotteet muuten sekaisin! Vihreää teetä tarkoitin :D

    VastaaPoista
  11. On tullut kokeiltua sitä oliiviöljyversiotakin, ja sekin toimii erinomaisesti! Itse ehkä lähinnä vain pidän tuon avokado & sheavoi -maskin tuoksusta enemmän, joten se on jäänyt pitkäaikaisempaan käyttöön :)
    Mä olen ihan hirveä vihreän teen juoja, ja se on yksi lempijuomistani, joten kun tuo hoitoaine oli tarjouksessa, niin oli pakko ostaa se testiin! 

    VastaaPoista
  12. Hei pakko hakea toi kuorinta itsellekin, ihan ku joku jätskipaketti! <3

    VastaaPoista
  13. Avomies itseasiassa luulikin, että toi oli jätskipaketti, kun purin ostoskasseja :) Suosittelen kyllä, noita oli vielä montaa eri vaihtoehtoa, joten valinnanvaraakin löytyy!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon