Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Joulusäpinää Oriflamelta

Tänään sain vihdoinkin kätösiini Oriflamelta tilaamani ihanuudet, joiden perään olen huudellut jo ainakin viikon. Vaikka äiti unohtikin pienen osan paketin sisällöstä pois tilauksesta, niin kasaan jäi silti ihan huippuihania tuotteita. Heti tämän postauksen julkaistuani pingon ottamaan lämpimän suihkun sekä näiden että Lushilta hankittujen tuotteiden siivittelemänä.


 


Oriflame Delicious Moments kylpyvaahto, Frosted Berry Cake kylpyvaahto, suihkukukka


Syy, jonka vuoksi Lushilta ei tarrautunut matkaan yhtään suihkugeeliä on se, että olin ehtinyt jo tilata nämä ihanuudet itselleni. Eikä kyllä kaduta yhtään! Delicious Moments -kylpyvaahto tuoksuu mansikoilta, vanilialta ja valkosuklaalta, ja siitä tulee aivan mieleen jokn jäätelöunelma. Tämä on vielä ihan jättiläismäinen 750ml pullo, josta riittää varmasti moneen hemmottelevaan suihkukertaa. Pidän itse todella vaahtoavista saippuoista, ja siksi olen nytkin valinnut suihkugeelejen tai -saippuoiden sijasta kylpyvaahtoja. Tämän herkun hinta on 14e.


 


Toinen ihana suihkutuote on Frosted Berry Cake -kylpyvaahto, joka tuoksuu jouluiselta ja hedelmäiseltä. Lisäksi pakkaus on ihan supersöpö ja jouluinen! 300ml pullo maksaa normaalisti kymmenen euroa, mutta tällä hetkellä tuote on tarjouksessa hintaan 4,90e. Jos siis kaipaat hedelmäistä tuoksu- ja vaahtohuumaa kylpyhuoneeseesi, niin nyt on hyvä aika hankkia sitä!


 


Ja tietysti kylpyvaahdoista saa parhaan hyödyn irti tällä ihanan jouluisella Scarlet -suihkukukalla. Minulla ei ole pitkään aikaan ollut käytössä pesusientä tai suihkukukkaa, joten tämä oli ihan pakko-ostos. Kukan narukin näyttää aivan piparminttutangolta! Tämän suihkukukan hinta on 3e.


 


Oriflame Love Nature Tea Tree Oil, Pure Skin Energising Face Wash


Ihonhoidon saralla kaksi tuotetta löysi tiensä luokseni. Ensimmäinen niistä on Love Nature puhdistava teepuuöljy. Olen aikaisemmin käyttänyt The Body Shopin teepuuöljyä, mutta se on nyt lähes loppu, joten otin testiin tämän Oriflamen version. Tällä on hintaa 11e, joten jos tämä toimii yhtä hyvin kuin aikaisempi teepuuöljy, niin merkin vaihto on tiedossa.


 


Tarvitsin kasvojenpuhdistusainetta, joten valitsin Pure Skin Energising -puhdistusgeelin sen sisältämän mandariiniuutteen perusteella. Harmikseni tämä ei kuitenkaan tuoksu aivan niin sitruksiselta, kuin sen lupailtiin, mutta toivottavasti se hoitaa muuten puhdistushommansa erinomaisesti. 150ml putelin hinta on 12e, joten markettimerkkien kanssa pääsee kyllä halvemmalla.


 


Oriflame The One Nail Polish Bronze Sprinkles, The One Eyeshadow Crayon Sparkly Bronze, Scarlet kabuki brush


Tilatessani tuotteitani oli meneillään tarjous, jolloin sai tilattua tuon ihanan punaisen Scarlet Kabuki -siveltimen todella edullisesti, jos tilasi kaksi muuta tuotetta tietyiltä sivuilta. Tämä suti on uskomattoman pehmeä ja vähän jopa seksikkään värinen, joten tämän meikkifriikin oli pakko saada se itselleen. Siveltimen alkuperäinen hinta on 12e, mutta jos olet kaltaiseni sivellinhullu, niin se kannattaa tilata nyt alehintaan 6,90e.


 


Ensimmäinen tuote, jonka tilasin siveltimen saadakseni on The One -kynsilakka sävyssä Bronze Sprinkles. En kovin usein ole kynsilakkaihminen, sillä lakkaus pysyy minulla aina todella huonosti. Glitterlakat ovat kuitenkin aivan toinen juttu, sillä niitä voi huoletta lisätä kuluneiden kohtien päälle, eivätkä sormenjäljetkään näy niissä niin selkeästi. Tämä pronssinen glitterlakka on lisäksi aivan upea, ja se sopii talven juhlille täydellisesti. Tämän kynsilakan hinta on 12e, mutta se on nyt tarjouksessa 7,90e.


 


Toinen valitsemani tuote on The One Eye Shadow Crayon sävyssä Sparkly Bronze. Pronssisissa sävyissä siis mennään. Tässä kynässä on todella pehmeä koostumus, ja tätä voi varmasti käyttää myös huulilla halutessaan. Ja kimallustahan ei koskaan voi olla liikaa! Kynän hinta on 14e, mutta sekin on alennettu hintaan 7,90e.


 


Oriflame Delights From Nature Hand Cream Trio -lahjapakkaus


Tilasin myös Delights From Nature Hand Cream Trio -lahjapakkauksen, joka nimensä mukaisesti sisältää kolme käsivoidetta. Tämän paketin hinta on 10e, ja se tulee nätissä hopeanharmaassa rasiassa. Itse aion ottaa näistä yhden itselleni, antaa yhden lahjaksi, ja kolmas menee osaksi joulukalenteriarvonnan voittopakettia. Mikä voide sitten menee mihinkin? Sitä en paljasta!


 


Oriflame tilaus


Kaikkea ihanaa sitä tulikin taas tilailtua! Mikä oli oma suosikkisi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ottaisin noista varmaan tällä hetkellä nuo käsirasvat, koska kateni ovat niin kuivat nykyään tai aina talvella:). Ihania juttuja tilasit! Kylppäri tuoksuu teillä varmaan hyvälle :D

    VastaaPoista
  2. Käsien rasvaaminen on kyllä ihan pakollinen rutiini näin kylmemmillä ilmoilla! Ja joo, kyllä se kylppäri vähintään nyt tuoksuu erinomaiselta ;)

    VastaaPoista
  3. Teepuuöljyä olisi mielenkiintoista testata. Ja käsirasvaa tarvitsee taas näin talvella ja paljon...

    VastaaPoista
  4. Suosittelen teepuuöljyä lämpimästi, etenkin jos omistat helposti rasvoittuvan, ärtyvän tai epäpuhtauksia saavan ihon! Omalle pintakuivalle sekaiholleni siitä on ainakin ollut ihan superisti hyötyä :)

    VastaaPoista
  5. Käsirasvat! Käteni kuivuvat työni takia varsinkin näin talvisin.

    VastaaPoista
  6. Erinomainen valinta :) Käsirasva ei todellakaan ilmojen viiletessä ole mikään turhake!

    VastaaPoista
  7. Tuo kylpyvaahtopullo on herkullisen näköinen :)

    VastaaPoista
  8. Ja tuoksukin on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  9. Ihana paketti! Tuo kasvojenpuhdistusgeeli näyttää houkuttelevimmalta. Muutama vuosi sitten tilailin Oriflamelta useinkin, mutta nyt on ollut taukoa, kun olen halunnut käyttää välillä vähän muitakin tuotteita :)

    VastaaPoista
  10. Olen tässä huomannut itsekin, että aika paljon alkaa Oriflamea löytyä kosmetiikan saralta :) Toisaalta, mulla nyt on yleensäkin tietyt luottomerkit, joilta käytän eniten tuotteita. Ja tietyt luottotuotteetkin löytyy, kuten Dermosilin kasvovoide, IsaDoran puuteri, L'Oréalin meikkivoide, ja Oriflamen aurinkopuuteri. Aurinkopuuterin tilalle on kuitenkin jossain vaiheessa löydettävä korvaava tuote, sillä tuon lempparini valmistus on jostain syystä lopetettu :(

    VastaaPoista
  11. Itse oon testaillut tota kylpyvaahtoa eli valkkaan suosikiksi puolueellisesti sen!

    VastaaPoista
  12. Jos tuotteen on jo todennut toimivaksi, niin mitäpä muutakaan siinä pitäisi tehdä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon