Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Päästä varpaisiin - Dermosil hoitaa

Dermosililla on verkkojoulukalenteri, jonka sisältä paljastuu joka päivä uusi ihana tarjous, arvonta tai yllätys. Erään tarjouksen innoittamana tilasimme avomiehen kanssa yhteistuumin vielä yhden paketin tältä suomalaiselta kosmetiikka- ja hyvinvointiyritykseltä, jonka tuotteita ihastelin jo aikaisemmin joululahjapostauksen parissa.


 


Dermosil tilaus Kirsikka W.


Paketissa tuli yhteensä kuusi tuotetta, ja hintaa sillä oli vajaat 24e toimituksineen. Ei siis ollenkaan paha hinta laadukkaista tuotteista, jotka ovat vielä kotimaisiakin.


 


Dermosil Health Multivitamiini + ruusujuuri


Meidän käyttämämme kalenteriluukussa oli siis tarjous, jolla sai -20% kaikista ravintolisistä, ja siitä innostuneena päädyimme tutkimaan valikoimaa. Lopulta ostoskoriin päätyi kaksi purkillista Multivitamiini + ruusujuuri -pilleripurkkia alle kolmentoista euron yhteishintaan. Nämä ravintolisäkapselit sisältävät B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3- ja E-vitamiineja, niasiinia, pantoteenihappoa, foolihappoa, biotiinia, sinkkiä, jodi, mangaania, molybdeenia, kuparia, kromia, seleeniä ja ruusujuurta, joten paljon terveyshyötyjä pitäisi olla luvassa. Purnukka sisältää 60 tablettia, eli kahden kuukauden annoksen, sillä päiväannos on yhden tabletin verran. Ostimme avomiehen kanssa molemmille omat purkit testiin, sillä hänkin yllättäen innostui näistä vitamiineista. Yhden purkin normaali hinta on 8,10e, joten hyvin edullisesti tällaisen vitamiinipommin voi itselleen lunastaa.


 


Dermosil Spa & Sauna jalkakylpysuola, Scandinavian Haircare tuuheuttava hiuspuuteri


Joululahjapostauksessani nostin esille molemmat näistä seuraavista tuotteista, jotka tällä kertaa nappasin itselleni. Spa & Sauna jalkakylpysuola tuoksuu taivaallisen piristävältä ja mentoliselta, enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä tänään illalla! 450g purkin hinta on 5,80e, ja suolaa käytetään yhteen jalkakylpyyn ruokalusikallinen, joten yhdelle kylvylle tulee reilusti alle euron hinta. Tätä uskallan suositella jo tässä vaiheessa kaikille, jotka kaipaavat käpälilleen jotain piristävää.


 


Myös Scandinavian Haircare tuuheuttavaa hiuspuuteria olin ehtinyt netissä jo tutkimaan. 4,90e hintainen puteli sisältää 3,5g puuteria, ja itse purnukka oli saapuessaan niin kevyt, että minun piti tarkistaa, sisältääkö se oikeasti muka jotain. Ja kyllä se sisälsi! Hiuspuuteri on kuitenkin niin hienojakoista, että kolme ja puoli grammaa tuotetta tuntuu purkissa yhtä kevyeltä kuin ilma. Aikaisemmin olen testannut OSiS+:n hiuspuuteria, joten toivon tämän toimivan yhtä hyvin!


 


Dermosil kalenteri, Faces kuoriva yöseerumi


Joulukuussa tehdyistä tilauksista saa tuplamäärän pisteitä, joilla voi lunastaa ilmaiseksi bonustuotteita. Tuplapisteiden ansiosta sain lunastettua itselleni ilmaiseksi 30ml pullollisen Faces kuorivaa yöseerumia, jonka niin ikään esittelin joululahjapostauksessa. Tämän seerumin olisin hinnan puolesta voinut ostaa testiin muutenkin, sillä se maksaa vain kolmetoista euroa, mutta hei, jos sen saa ilmaiseksi niin vielä parempi! Yöseerumikin pääsee tänään testiin, ja odotan innolla tuotteen lupaamia lopputuloksia.


 


Lisäksi pakettiin kuului kaupanpäälle Dermosil kalenteri, jolle varmasti tulee käyttöä. Kalenteri on juuri sopivan kokoinen omaan käyttööni, sillä en pidä kalenterikirjoista, ja seinäkalenteriin en koskaan muista merkitä mitään, joten ehkä tällainen pöytäkalenteri hoitaa hommansa paremmin.


 


Sellainen paketti siis tällä kertaa. Muistakaa tekin käydä päivittäin kurkkimassa Dermosilin verkkokalenteria. Esimerkiksi tänään tilatessasi Moments -joulupakkauksen saata kaupanpäälle 4,70e arvoisen Cinnamon suihkugeelin! Ja kun tilaat viimeistään 19.12. mennessä, niin Dermosil lupaa paketin ehtivän perille ennen joulua. Enkä epäile lainkaan etteikö ehtisi, sillä molemmat minulle tulleet toimitukset ovat olleet perillä parissa päivässä.


 


Kirsikka W.


 


HUOM! Muistakaa, että kommentoimalla mihin tahansa joulukuiseen postaukseeni osallistut joulukalenteriarvontaan, jonka palkinto on kauneus -teemainen yllätyspaketti. Paketin arvo on tällä hetkellä reilusti yli 100e, ja sinne on tullut lisää tuotteita muun muassa Makeup RevolutioniltaReal TechniquesiltaKC Professionalilta ja The Konjac Sponge Co:lta. Kannattaa siis todellakin osallistua näiden viimeisen yhdeksän päivän aikana!

Kommentit

  1. Nuo ravintolisät kyllä kiinnostais

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita olit taas löytänyt! Toi jalkajuttu on varmaan hyvä ja kiva jos varpaat tuoksuu mentholilta :)

    VastaaPoista
  3. Dermosililla on vaikka minkälaisia ravintolisiä, joista valita :) Sieltä kannattaa kurkata tarkemmin, minkälaisia vaikutuksia niillä on. Näillä minun ostamillani oli hirveä määrä erilaisia vaikutuskohteita, mutta pääsääntöisesti niiden on tarkoitus normalisoida kehon toimintaa ja auttaa virkistymään.

    VastaaPoista
  4. Purkissa ainakin tuoksuu aivan ihanalta! Tukkoiselle nenälle tekisi varmasti hyvää haistella sitä jalkakylpyvettä. Ja voisin kuvitella, että noilla ainesosilla olisi nimenomaan vaikutusta jalkojen tuoksuun, kun on kuitenkin piparminttua ja mentolia kavereineen :) Kohta puoliin teen itselleni jalkakylvyn, jonka jälkeen osaan kertoa vielä tarkemmin.

    VastaaPoista
  5. Mukana upeassa arvonnassa. Tuota jalkakylpysuolaa aion heti hankkia.

    VastaaPoista
  6. Juuri tälläkin hetkellä istuskelen jalat kuumassa kylpyvadissa, ja koko olohuone tuoksuu uskomattoman hyvältä! Avomieskin on ulkona rällästämässä kavereidensa kanssa, joten saan rauhassa nauttia ja maratoonata Keeping Up With The Kardashiansia :)

    VastaaPoista
  7. Olen avannut joka päivä tuon nettikalenterin mutta vielä ei ole tullut tilattua. Ehkäpä vielä ehtii avautua jokin niin hyvä tarjous että tilaus lähtee menemään.

    VastaaPoista
  8. Itsellänikin on tullut availtua päivittäin :) Mikään supertarjoushaukka en tässä tilanteessa ole, sillä Dermosililla on niin edullisia tuotteita jo muutenkin. Toivottavasti tulee tarjous, josta itsekin innostut! Onhan tässä vielä useampi päivä aikaa.

    VastaaPoista
  9. Spa & Sauna jalkakylpysuola on tosi hyvä ja ihana <3

    VastaaPoista
  10. Näin ekan käytön jälkeen voin ehdottomasti todeta saman :)

    VastaaPoista
  11. Itse olen kokeillut pelkästään kulmapalettia dermosililta mutta aion kokeilla muitakin tuotteita. :) tuohon kulmapalettiin ainakin oon tosi tyytyväinen. Eikä oo tosiaankaan kalliit hinnat

    VastaaPoista
  12. Mä en olekaan meikkituotteita kokeillut ollenkaan, mutta kiva kuulla, että kulmapaletti on ollut hyvä :) Ihonhoidon tuotteita suosittelen ehdottomasti, ja myös arganöljynaamiota hiuksille!

    VastaaPoista
  13. Kiva paketti sinulle tuli Dermosililta, olen itsekin tilannut sieltä pari kertaa. Mukavan edullisia tuotteita, ja kotimaisuus on tietysti plussaa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Edullisia kotimaisia tuotteita on niin vaikea löytää, että Dermosil on kyllä ihan omaa luokkaansa! Tuotteet eivät vain ole olevinaan kivoja, vaan ne myös oikeasti toimivat, eikä niistä tarvitse maksaa itseään kipeäksi, joten voiko parempaa toivoa :)

    VastaaPoista
  15. Kerrohhan sitten tuosta hiuspuuterista kokemuksia, itsellä olisi uusi hakusessa!

    VastaaPoista
  16. Ehdottomasti! Vielä en ole ehtinyt testaamaan, mutta tulen sitten päivittelemään, kun ehdin :)

    VastaaPoista
  17. Mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  18. Onpa kivoja juttuja :) Pitää käydä kurkkaamassa tämän päivän tarjoukset..

    VastaaPoista
  19. Tänään muistaakseni luukussa oli arvonta, itselleni ei voitto osunut kohdalle, mutta ehkäpä sinua onnistaa :)

    VastaaPoista
  20. Tämän päivän joulutarjous eli Golden Eyes -paketti meni tilaukseen.

    VastaaPoista
  21. Dermosil on jotenkin jäänyt minulta unholaan, varmaan koska rahaa on rajallinen määrä ja liian ihanaa kosmetiikkaa on tarjolla joka puolella valtavia määriä.
    Kaikkea ei tietienkään tarvitse edes saada mikä silmiin osuu, en sillä sano :)

    VastaaPoista
  22. Se on kyllä nätti paketti! Tule sitten kertomaan, mitä mieltä olit tuotteista :)

    VastaaPoista
  23. Se on kyllä totta! Dermosil on kuitenkin onneksi aika edullinen, joten koko rahapussin sisältöä ei välttämättä muutamaan tuotteeseen tarvitse tuhlata :) Mutta niinhän se on, että kosmetiikkaa on nykyään saatavilla joka kulmalla, ja on vain tehtävä se päätös siitä, mitä haluaa hankkia ja mitä ei.

    VastaaPoista
  24. Mä en kanssa ole pitkään aikaan oikein muistanut koko Dermosilin olemassoloa. Toisaalta mulla on nyt niin paljon kosmetiikkaa jemmassa, että ihan hyvä, ettei tule lisää houkutuksia...

    VastaaPoista
  25. Mullakin on aina hirveä määrä ylimääräistä kosmetiikkaa, koska niitä tulee lahjaksi, kylkiäisinä ja välillä itsekin ostettua, vaikka kaikkea ei millään saa käytettyä. Siksi annankin aika paljon tuotteita tutuille lahjaksi, ja blogin kautta laitan aina varastoon kertyneet tuotteet tasaisin välein arvontapalkinnoiksi :) Tälläkin hetkellä arvonnan palkintona on 120-130e arvoinen kosmetiikka- ja kauneuspaketti, jossa on tuotteita yli kahdeltakymmeneltä merkiltä, kuten Dermosil, Makeup Revolution, Lumene, RFSU ja Real Techniques.

    VastaaPoista
  26. Pitääpä käydä tsekkaamassa tuo Dermosilin joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  27. Kannattaa ihan ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  28. Kiitti joulukalenteri-vinkistä, meen kurkkaan!

    VastaaPoista
  29. Linkki Dermosilin joulukalenteriin tuli minullekin, mutta lahopäänä olen hukannut tunnukset ja kalenterin katsominen kiireessä unohtui. Kiitos muistutuksesta, ehkä vielä ehtii käydä katsomassa :) En tiedä mihin kaikki päivät nykyään katoavat, mutta tänä vuonna joulu on tulossa ennätysnopeasti.

    VastaaPoista
  30. Eipäs mitään, toivottavasti löytyy jotain kivaa :)

    VastaaPoista
  31. Tuo on kyllä totta! Viikko jouluaattoon, ja meillä laitettiin vasta tänään ensimmäiset joulukoristeet pystyyn. Onneksi ei tarvitse joulusiivouksesta sen enempää huolehtia, kun joulu vietetään suurimmaksi osaksi muualla :)

    VastaaPoista
  32. Dermosilin tuotteet on kyllä hyviä ja todella edullisia :-)

    VastaaPoista
  33. Juu, ja toimivatkin vielä oikeasti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon