Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Triplasti kivaa - päivän meikki

Tämänkin päiväisessä meikissä käytän useampaa joulukalenterin tuotetta, sillä en ole oikeastaan meikannut muuten koko viikonlopun aikana ollenkaan. Kyseessähän on edelleen sama Makeup Revolutionin ihana kosmetiikkakalenteri, josta löytyy joka päivälle meikkituote tai -väline. Kolme tämänkertaista tuotetta ovat kaikki itselleni todella mieluisia ja monikäyttöisiä meikkejä. Pahoittelut etukäteen kuvien laadusta. Ne on otettu auringonlaskun jälkeen ylimääräisen salaman avulla, joten lopputulos ei ole aivan yhtä hyvä kuin luonnonvalolla.


 


Makeup Revolution joulukalenteri Amazing Sheer Lip Gloss


Ensimmäinen meikkituote on Amazing Sheer Lip Gloss pinkillä sävyllä. Tämä on siis aika läpinäkyvää, mutta antaa huulille kuitenkin jonkun verran väriä, ja jostain syystä tuoksuu omaan nenääni todella kivalta! Huulikiiltoa voi hyvin käyttää itsekseen tai huulipunan kanssa, niin kuin minä tein omassa meikissäni. Koostumuksenltaan kiilto on hieman tahmaista, muttei kuitenkaan häiritsevissä määrin.


 


Makeup Revolution joulukalenteri huulipuna


Toinen tuote on jälleen kerran huulipuna. Tällä kerralla puna on tumman fuksian sävyinen, joten tämä marjainen väri on ainakin erinomainen joulunaikaan (vaan mikseipä muulloinkin). Koostumukseltaan kaikki punat ovat olleet samanlaisia, eli hieman kuivia mattavärejä, ja ainakin minun huulilleni on ollut hyvä lisätä ensin aina vähän huulirasvaa. 


 


Makeup Revolution joulukalenteri Strobe Balm Golden


Kolmantena kalenterin luukusta paljastui Strobe Balm Golden, joka on kultainen hohtovoide. Tämä on tähänastisista hohtotuotteista suosikkini, sillä sileän ja kevyen voidekoostumuksen ansiosta tätä voi käyttää todella monella eri tapaa. Huulet, luomet, käsivarret, poskipäät ja solisluut saavat kaikki hyödyn tästä ihanasta tuotteesta!


 


Kirsikka W. joulukuun 10. meikki


Kirsikka W. joulukuun 10. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 10. meikkilook


Meikissäni halusin luoda liukuvärjätyn oloiset huulet, sillä minun oli mahdutettava kaksi huulituotetta samaan meikkiin. Lisäksi halusin tehdä iltaisemman lookin, joten luomivärisävyt ovat huomattavasti tummemmat, silmät rajatut, ja onnistuin jopa löytämään kadonneen ripsiliiman, jolla lätkäistä irtoripset naamaan. Haasteena oli saada meikki näyttämään samaan aikaan näyttävältä ja kevyeltä, joten erityisesti häivyttämisessä piti olla tarkkana. Näitä tuotteita käytin:


 


Pohja: Oriflame Optimals Even Out Illuminating SerumOriflame Optimals Even Out Perfecting Eye CreamDermosil Faces Moisturizing Cream LightManna Kadar Prime TimeL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible FoundationIsaDora Perfect Loose Powder


Aurinkopuuteri: Oriflame Very Me Peach Me Perfect


Poskipuna: Essence Matt Touch Blush 10 Peach Me Up!


Highlighter: Makeup Revolution Strobe Balm GoldenFreedom Makeup Pro Blush Palette Bronze & Baked


Kulmat: Seppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax Brown


Luomet: Makeup Revolution Life On The Dance Floor After Party -paletti sävyt CelebrateNo SleepWalk Me HomeClubBreak Of DayMakeup Revolution Life On The Dance Floor Sparklers -paletti sävyt StunnerNobodiesFreedom Makeup Pro Blush Palette Bronze & BakedKiko Milano Precision Eyeliner


Ripset: L'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -mascaraArdell Wispies -ripset


Huulet: Makeup Revolution huulipunaMakeup Revolution Amazing Sheer Lip Gloss


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Törkeen hyvännäköiset luomet, siis kääk!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kun aluksi rupesin niitä meikkailemaan, niin meinasin heti alussa mennä ihan metsään. Onneksi sen sai siinä vaiheessa vielä helposti korjattua :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis meikki! Nää sävyt sopii sulle ihanasti <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon :)!

    VastaaPoista
  5. Vitsi pitäis itsekin joskus kokeilla jotain muutaki ku sitä aina-samaa luomiväriä ja blistexin huulirasvaa.

    Kiva kun käytät muitakin tuotteita kun niitä 60 e/kpl niin näitä voi oikeesti itekki kokeilla.

    VastaaPoista
  6. Suosittelen ehdottomasti testailemaan kaikkea uutta, koska sitä kautta löytää lisää vakkarimeikkejä, jotka on muutaman kerran jälkeen sitten jo helppo tehdä lyhyelläkin aikataululla :) Puhumattakaan siitä, että vaihtelu virkistää.
    Mun budjetissa ei kovin usein ole varaa niihin kalleimpiin merkkeihin, jonka vuoksi etsin jatkuvasti hyviä ja toimivia tuotteita markettimerkkien ja muiden halvempien tuotteiden maailmasta. Nykyään tosi edullisistakin merkeistä, kuten esimerkiksi Essence tai Makeup Revolution, löytää uskomattoman laadukkaita ja toimivia meikkejä. Osa niistä on ehkä jopa parempia kuin kalliimmat vastaavat :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon