Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Goddess glow - päivän meikki

Makeup Revolutionin joulukalenteri paljasti tänään kätköistään toisen highlighterin. Tämän päiväinen highlighter on kuitenkin hieman erilainen, sillä eilinen highlighter oli baked highlighter, ja tämä tänään tullut on pressed highlighter. Myös sävy on erilainen, pronssisempi. Sävyn nimi on Peach Kiss, ja siinä tosiaan on pieni persikkainen vivahde, jota ei kuitenkaan iholla liiemmin huomaa. Tätäkin highlighteria voi ehdottomasti käyttää myös luomivärinä, esimerkiksi kulmaluulla se näyttää aivan upealta!


 


Makeup Revolution joulukalenteri pressed highlighter Peach Kiss


Kirsikka W. joulukuun 4. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 4. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 4. meikkilook


Tämän päiväisessä meikkilookissa leikittelin hieman kauden kuumimmalla trendilla, eli metallinhohtoisuudella. Tänä jouluna perinteisen glitterin lisäksi on nimittäin suositeltavaa kikkailla myös hohtavien sävyjen kanssa, ja esimerkiksi Nyxiltä ja Essenceltä löytyy erinomaisia tuotteita metallisten meikkileikkien toteuttamiseen. Klassinen kulta, hopea ja pronssi ovat varmoja valintoja, mutta myös punaista, vihreää tai sinistä löytää metallisissa sävyissä. Omassa meikissäni korostin myös alaripsiä lisäämällä niiden sekaan Twiggyn tyyliin toteutettuja eyeliner "ripsiä" tuuheuttamaan. Näitä tuotteita käytin:


 


Pohja: Oriflame Optimals Even Out Illuminating SerumOriflame Optimals Even Out Perfecting Eye CreamDermosil Faces Moisturizing Cream LightIsaDora Color Correcting Concealer -palettiL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible FoundationIsaDora Perfect Loose Powder


Aurinkopuuteri: Oriflame Very Me Peach Me Perfect


Poskipuna: Essence Matt Touch Blush 10 Peach Me Up!


Highlighter: Makeup Revolution -highlighter


Kulmat: Seppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax Brown


Luomet: Makeup Revolution Life on The Dance Floor After Party -paletti sävyt Coffee ja GalaFreedom Makeup Pro Blush Palette Bronze & BakedOriflame The One Eye Shadow Crayon Sparkly BronzeMakeup Revolution SophX -higlighter palettiIsaDora Face Sculptor Strobing -paletti 22 Rose Gold


Ripset: L'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -mascaraKiko Milano Precision Eyeliner


Huulet: Nyx Wicked Lippie 08 MischievousMakeup Revolution SophX -highlighter paletti


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Nyt sulla on leikittelemistä. Onneksi nuo värit ovat kivoja ja muodikkaita mitä on tullut kalenterista!

    VastaaPoista
  2. En ehkä oikein syty kultaisille huulille, mutta muuten tykkään meikistä :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä! On varmasti tarkkaan valittu nuo kaikki sävyt, jotta ne sopisivat mahdollisimman monelle ihmiselle :)

    VastaaPoista
  4. Kultaiset huulet eivät todellakaan ole kaikkien pala kakkua, enkä itsekään niitä mitenkään superusein käytä :) Metallinhohtoisia sävyjä kun on niin paljon muitakin ihania sävyjä, ja omiin suosikkeihini kuuluukin I Love Me -messuilta ostamani Nyxin punainen nestemäinen mattametallihuulipuna. Sekin tulee ihan varmasti näkymään jossain meikissä joulukuun varrella!

    VastaaPoista
  5. Nätti meikki taasen.
    Mulla tekis mieli sitä SophX luomiväripalettia, siinä on sävyt just mun mieleen :)

    VastaaPoista
  6. Se on kyllä myös upea, ja sillon highlighterpalettia tilatessa pohdiskelin myös sen ostamista. Makeup Revolutionin luomivärit on kyllä hintaansa nähden niin ällistyttävän hyvän laatuisia, että niillä on vaikea mennä metsään :)

    VastaaPoista
  7. Kauniin hohtava meikki! Tykkään tuosta huulipunastakin, kyllä nuorella ihmisellä näyttää hyvältä melkein kaikki, ja kaikenlaista kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista
  8. Kiva meikki. Huulet tosin vaatii rohkeutta tai huumoria:)

    VastaaPoista
  9. Kiitos! Itse kannatan kaikkia testailemaan uusia kosmetiikkalöytöjä ihan iästä riippumatta :) Etenkin meikin kanssa se on yleensä omasta asenteesta kiinni.

    VastaaPoista
  10. Itsevarmuuttahan erikoisemmissa jutuissa aina vaaditaan, ja kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran :)

    VastaaPoista
  11. Vitsi, pakko ehkä hakee itellekki toi huulipuna... Sopis kivasti uuteen vuoteen!

    VastaaPoista
  12. Oot oikeassa! Itse ostin sen alunperin halloweenia ajatellen, mutta ehdottomasti kulta ja kimallus sopii täydellisesti myös uuteen vuoteen :) Tossa samassa sarjassa oli paljon muitakin ihania punia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon