Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box joulukuu 2017 - polish the basics

Joulukuun Bette Box kilahti tänään pakettiautomaattiin, ja tämä on kuulkaas aivan erinomainen laatikko! Vaikka loota ei erityisen jouluinen olekaan, niin sisältö on ihanan monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tässäkin boxissahan oli myös mukana muutama bloggaajien valitsema tuote, joka oli myös ihan mukava juttu. Kaikki tuotteet ovat periaatteessa hyvin peruskauraa kauneudenhoidossa, mutta itselleni ainakin suurin osa on uusia ja erilaisia versioita. Arvoakin tällä boxilla on yli kuusikymmentä euroa, mikä on ihan huippujuttu! Etenkin, sillä itse tilasin tämän paketin bonuspisteillä. Noh, tässä on nyt tullut jorinoitua ihan tarpeeksi, eiköhän kurkata itse boxiin!


 


Bette Box joulukuu 2017


Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi, Sally Hansen Miracle Gel kynsilakkaduo


LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW -TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI


"Seerumi sisältää päivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Kosteuttaa ihoa, ja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 24,90e/30ml."


Tämän kuun boxista annettujen vihjeiden perusteella tiesin jo, että jonkilainen Lumenen tippatuote tulisi taas laatikon mukana. Omaksi ilokseni se olikin kosteuttava seerumi ilman värejä tai muita haastavia tekijöitä. Oma seerumini alkaa jo lähennellä loppuaan, joten uusi otetaan kyllä ihan mieluusti testiin! Vaikka en liiemmin Lumenen meikeistä välitäkään, niin merkin ihonhoitotuotteet olen todennut toimiviksi. Tälle siis iso peukku! Boxissa oli täysikokoinen tuote.


 


SALLY HANSEN MIRACLE GEL KYNSILAKKADUO


"Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Duo on valittu voittajaksi Nielsenin Breakthrough Innovation Awards 2016 -kilpailussa. Saatavilla tavarataloista, K-Citymarketeista ja Ego by YA -myymälöistä. Ovh. noin 25e/2x14,7ml."


Varmasti jo tiedätte, etten ole kynsilakkaihmisiä, ja olen jopa tämän boxin mukana tulleen vaaleanpunaisen sävyn joskus aikaisemmin omistanutkin. Silloin en kokenut lakkaa toimivaksi, mutta en myöskään tajunnut, että lakan mukana olisi pitänyt ostaa vielä tuo päällyslakka. Taidan siis testata näitä ainakin kerran kunnolla, jotta saan muodostettua reilun mielipiteen tuotteesta. Jos en silloinkaan vielä innostu, niin nämä päätyvät joulukalenteriarvonnan palkintoon mukaan. Boxissa kaksi täysikokoista lakkaa.


 


Maybeauty The Incredible Face Mask kasvonaamio, Avène Xeracalm A.D Cleansing Oil puhdistusöljy, Avène Xeracalm A.D Cream kosteusvoide


MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASK -KASVONAAMIO


"Peel-off -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermatologisesti testattu sekä cruelty-free. Saatavilla netistä osoitteesta maybeauty.fi. Ovh. noin 25e/8x10ml."


Minä rakastan kasvonaamioita, jonka vuoksi olin onneni huipulla huomatessani tämän boxissa. Maybeauty on minulle täysin tuntematon merkki, joten siinäkin mielessä testaan naamiota erittäin mielelläni. Peel-off -maskit ovat myös hauskoja, sillä tykkään räveltää naamaani ilman maskiakin. Tämä on luultavimmin suosikkituotteeni boxissa! Laatikossa tuli yksi 10ml kasvonaamio.


 


AVÈNE XERACALM A.D CREAM -KOSTEUSVOIDE


"Koko perheelle sopiva, täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava tuote sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/200ml."


Avènen tuotteita on tullut Bette Boxissa aikaisemminkin, ja itse olen niistä ainakin tykännyt. Tällainen pikkuputeli kosteudvoidetta menee parissa käyttökerrassa, joten se ei kyllä jäisi kaappiin pölyttymään, vaikken tuotteesta pitäisikään. Etenkin talvella tämä on varmasti erinomainen keino pitää kasvojen iho kunnolla kosteuttettuna. Boxissa 5ml näytekoko.


 


AVÈNE XERACALM A.D CLEANSING OIL -PUHDISTUSÖLJY


"Kosteuttava apu ihon päivittäiseen hygieniaan. Hajusteeton ja saippuaton geelimäinen koostumus on erittäin hyvin siedetty ja hellävarainen. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/400ml."


Oli kiva saada Avènelta kaksi erilaista saman sarjan tuotetta testiin, varsinkin kun toinen niistä on aivan erilainen tuote. En ole koskaan käyttänyt ihon puhdistamiseen puhdistusöljyä, joten tämänkin tuotteen toimivuuden kokeilen todella mieluusti. Saa nähdä, pureeko tämä meikkikerroksen läpi, vai pitääkö meikit poistaa ennen käyttöä. Boxissa 10ml näytekoko.


 


Real Techniques Miracle Complexion Sponge meikkisieni, Jordan Easy Clean Flosser hammaslankain, Police Legend Eau de Parfum


REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE -MEIKKISIENI


"Monikäyttöisen 3-in-1 -meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Töpöttele meikki kasvoille sienen avulla saadaksesi tasaisen pinnan. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 10,90e/kpl."


Upeaa saada Real Techniquesin tuote boxissa, mutta valitettavasti itse en käytä sieniä meikatessani ollenkaan. Tykkään levittää meikkivoiteen, peiteaineet ja muut vastaavat sormin, ja puuterimaisissa tuotteissa käytän siveltimiä. Hukkaan tämä tuote ei silti mene, sillä lisään tämän joulukalenteriarvonnan pottiin! Nyt kannattaa sitten oikeasti kommentoida, sillä palkinto on koko ajan kasvamassa suuremmaksi, ja arvonnan voittaja saa itselleen huiman määrän ihania tuotteita. 


 


Lisäksi boxissa tuli bonuksena mukana Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain vaihtopäillä ja Police Legend -tuoksunäyte. Hammaslankaimen arvo on noin nelisen euroa, ja sille todellakin on käyttöä. Policen tuoksunäytteen taas pakkaan myös arvontapakettiin, sillä vaikka yleensä nautin Policen tuoksuista, niin tämä ei jostain syystä ole aivan mieleeni. Toivottavasti se miellyttää arvonnan voittajan nenää enemmän!


 


Bette Box joulukuu 2017 sisältö


Siinä siis koko boxi, ja niinkuin sanoin, arvoa on sillä yli kuusikymmentä euroa. Itse olen ihan supertyytyväinen, sillä suurin osa tuotteista jää omaan käyttöön, ja pääsen myös testailemaan aivan uusia juttuja. Jes! Tämä on mielestäni erinomainen lopetus tälle vuodelle.


 


Mitä mieltä te olitte boxista? Poikkesiko teidän laatikkone sisältö jotenkin omastani?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Paras boxi! Mun kynsilakka oli tummaa! Huomenna tulee postaus :)

    VastaaPoista
  2. Innolla jään odottelemaan! Arvelinkin vähän, että kynsilakkoja on varmaan lähtenyt menemään useammassa eri sävyssä. Punaisen ainakin bongasin jo jostain blogista aikaisemmin :)

    VastaaPoista
  3. Mun boxi odottaa vielä noutamistaan postista, mutta hyvältähän tää näyttää.
    Varsinkin seerumin otan ilolla vastaan.
    Kynsilakat on itselleni turhia, mutta eipä tuo haittaa. Suht harvoinhan noita onneksi tästä boxista tulee.

    VastaaPoista
  4. Seerumi vaikuttaa kyllä tosi kivalta tuotteelta, vaikka en sitä vielä olekaan testaillut :) Tähän aikaan vuodesta kun kosteutusta ei ole koskaan liikaa.
    Kynsilakat ei yleensä ole oikein munkaan juttuni, mutta onneksi löytyy aina joku muu, jota niillä voi ilahduttaa!

    VastaaPoista
  5. Just kerkesin ostaan lumenen seerumin :D noh pitää laittaa eteenpäin. Joo itekki silti tykkäsin tästä boksista. Mukavaa että kaksi peräkkäistä boksia olivat hyviä :D

    VastaaPoista
  6. Kävipä huono tuuri! Mutta tosiaan hirveän kiva että pari peräkkäistä lootaa on nyt ollut ihan huippuja :)

    VastaaPoista
  7. Tässä kuussa tilasin ensimmäisen bette boxin. Samalla sai myös marraskuun boxin. Joulukuun oli itselleni enemmän mieleen kun marraskuun paketti. Paketissani oli joulun punainen lakka joka ei omassa käytössä varmaan mene mutta laitan eteenpäin sen :) vaalea olisi päässyt kokeiluun

    VastaaPoista
  8. Ihastelinkin sitä joulunpunaista lakkaa jossain toisessa blogissa aikaisemmin! Mullakin lähti nämä lakat kiertoon, kun en saanut itse niitä kunnolla toimimaan. Mun kynnet tuntuu olevan niin liukkaita, että kaikki kynsilakka vain ikäänkuin "liukuu" siitä pois lakan kuivuttua. Esimerkiksi hiuksia pestessä lähtee helposti koko kynnen lakkaus kerralla livohkaan. 
    Muuten oli kyllä erinomainen boxi!

    VastaaPoista
  9. Mulle ei tullu tätä boxia ollenkaan, kun edellinen tilaus loppui, ja uusi alkaa sitten tammikuussa. Näyttää kyllä varsin kivalta boxilta! Noita kynsilakkoja ja naamiota olisin varsinkin mielelläni testannut :)

    Jännittää jo, että mitä tammikuussa tulee! Toivottavasti taso ei laske kahden hyvän boxin jälkeen!

    VastaaPoista
  10. Niinpä, itsekin toivon parasta ja pelkään pahinta ensi kuun boxin kannalta :) Viime tammikuun boxi oli ainakin ihan huippu, ja sen takia alunperin rupesinkin Bette Boxia tilailemaan. Toivottavasti tänä vuonna on sama juttu!

    VastaaPoista
  11. Mahtava boksi mun mielestä.

    VastaaPoista
  12. Itsekin pidin kovasti :)

    VastaaPoista
  13. Boksi oli muuten kiva, mutta jäin kaipaamaan joulufiilistä ja jokajouluista herkkua, sillä ennen boksit ovat sisältäneet suklaata yms. nimenomaan joulukuussa. Lisäksi joulukuun boksit ovat olleet kuluvan vuoden parhain boksi eikä se tuntunut nyt siltä :/ Vai onko vain pitkään tilanneena mielenkiintoni lopahtanut eikä mikään enää tunnu miltään :D

    VastaaPoista
  14. Eihän tämä tosiaan kovin jouluinen boxi ollut, etenkään meille jotka emme sattuneet saamaan kynsilakkoja punaisena. Siitä huolimatta tykkäsin kyllä itse, vaikka täytyy myöntää että vanhempien laatikoiden sisältöjä tutkiessa olen ehkä huomannut saman. Aikaisemmat joulukuun laatikot ovat ollut todella hyviä, ja vaikka tämäkin on hyvä, niin ei se silti ehkä ihan yllä samalle tasolle :) Herkkuja en itse niinkään jäänyt kaipaamaan, sillä niitä tulee joulun alla popsittua ihan tarpeeksi muutenkin!

    VastaaPoista
  15. Itsellä on eri merkin samantyyppinen kynsilakka ja siitä olen tykännyt. Itse tilasin itselle pari boksia joululahjaksi ja sain punaisen version, odotan että pääsen testaamaan onko eroa aiemmin käyttämääni lakkaan.

    VastaaPoista
  16. Pidän peukkuja pystyssä, että tykkäät :) Omat lakkani laitoin jo kiertoon, kun nämäkään eivät pysyneet kynsillä edes puolta vuorokautta. Ihan taitaa olla omissa kynsissä vika, sillä niin moni muu näistä tykkää. Glitterlakoilla menen siis vielä tulevaisuudessakin, sillä niitä on aina niin helppo lisätä, vaikka palanen lohkeaisikin irti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon