Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Joululoma

Joulu oli tänä vuonna helppo. Olin aloittanut valmistelut tarpeeksi ajoissa, varannut aikaa kaikelle ylimääräiselle ja keskittynyt vain niihin asioihin, joihin halusin. Jokainen paketti tuli käärittyä, kiire ei yllättänyt, ja stressivatsa ei häirinnyt. Mieli ja keho tuntui tyyneltä.


 


Kirsikka W. ja Kareem


 


Päätin sen enempää miettimättä pitää muutaman päivän loman bloggailusta. Tässä kuussa olen julkaissut enemmän postauksia kuin koskaan aikaisemmin, ja pakko sanoa, että jossain kohtaa tahti oli itselleni aivan liian intensiivinen. Haluan aina pystyä laittamaan ajatuksia jokaiseen postaukseen, ja pikkuhiljaa alkoi tuntua, ettei ideoita riitä enää jaettavaksi. Siispä en välittänyt, vaikka joulukalenterin kolme viimeistä luukkua jäivätkin esittelemättä, tai että viimeisimmästä postauksesta ehtikin vierähtää useampi vuorokausi. Annoin vain itselleni aikaa koota oman mielenkiintoni taas kasaan. Ja jos jotakuta nyt jäi mietityttämään, että mitähän niistä viimeisestä luukuista sitten paljastui, niin tässä olisi: oranssinen nudepuna, joulunpunainen huulipuna, ja upea luomiväripaletti. Näissä kuvissa huulissa on juurikin tuota joulupunaa, ja luomilla muutamaa luomiväripaletin sävyä.


 


Jouluaattona jaksoin kuitenkin arpoa joulukalenteriarvonnan voittajan. Onneksi olkoon Tiivi! Voittopaketin postitan viimeistään ensi viikon alulla, jos en ennen uutta vuotta kerkeä. Kiitos kaikille, jotka jaksoivat aktiivisesti osallistua, ja harmi jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle. Ensi arvontaa siis odotellessa!


 


Kirsikka W. ja Kareem


 


Tästä postauksesta eteenpäin aion palailla vanhaan tuttuun postailurytmiin, eli muutamaan postaukseen viikossa. Pari kivaa kosmetiikka-aiheista postausta on piakoin tulossa (taikasanat ovat yllätyspussit ja luonnonkosmetiikka), ja joululahjapostauksenkin kyhäilen varmasti loppuviikon aikana. Ei siis kannata karata mihinkään, vaikka päivän meikki -postaukset jäävätkin nyt huomattavasti vähemmälle. Vuosikin vaihtuu ihan juuri, ja sitten tulee tietenkin vuoden 2018 ensimmäinen Bette Box, jota itse odottelen innolla! Ja toivottavasti uusi vuosi tuo blogiinkiin jonkin verran uusia tuulia, sillä muutoshan on vain hyvästä.


 


Kirsikka W. ja Kareem


 


Kuvia en joulun aikana liiemmin räpsinyt. Ainoastaan nämä aattoaamun meikki- ja pariskuntakuvat, ja mitä sitten ikinä satuinkaan Snapchattiin päivittelemään. En myöskään parin päivän aikana tarkistanut sähköpostia ollenkaan, ja siitä jos mistä tietää, että nyt on todellakin oltu lomalla.


 


Toivottavasti teilläkin oli ihana joululoma!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ihanan rennolta kuulostaa! Minäkin vietin pienen blogiloman :)
    Kaunis meikki!! Ja tuo puna <3

    VastaaPoista
  2. Oikeasti minun pitäisi olla nyt töissä, mutta otin tämän päivän liukumavapaaksi, niin sain vähän pidemmän loman :). Kaunis meikki ja pariskunta :)

    VastaaPoista
  3. Pakko kommentoida, että voi hitsi, kun oot kaunis!:)Kolme postausta viikossa on mielestäni ihan sopiva määrä eikä hävitä lukijoita.

    VastaaPoista
  4. Kävin itseasiassa vasta eilen lueskelemassa läpi myöskin kaikkien muiden postaukset, joten blogiloma ei tarkoittanut pelkästään lomailua postaamisesta :) Nyt mieli on virkeämpi, uudet ideat kutkuttelevat aivojen perukoilla, ja uutta intoa löytyy vaikka muille jakaa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos! 
    Itsellä onneksi ei ole vielä hetkeen töitä tai koulua, mutta tekemistä riittää kyllä senkin edestä :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) 
    Mä en oikeastaan ennen joulukalenteria koskaan ollut määritellyt itselleni postaustahtia, vaan kirjoittelen ja kuvailen aina silloin, kun jotain annettavaa on. Sen vuoksi postauksia tulee välillä joka toinen päivä, ja välillä vain pari kertaa viikossa. Postaukset myös ajoittuu aika tasaisesti läpi viikon, joten en ole sellainen arki- tai viikonloppubloggailija. 

    VastaaPoista
  7. Onnea arvonnan voittajalle :)
    Tykkään kun joulu on ohi, ja arki alkoi, koska se on mun mielestä parasta.
    Onneksi nykyinen mieheni on samoilla linjoilla pyhien vieton suhteen, että lepoa, hyvää ruokaa, eikä mitään ylenmääräistä vouhkaamista :)
    Hyvää uutta vuotta, kaunis/komea pari olette.

    VastaaPoista
  8. Kiitos!
    Hyvä, että sielläkin ollaan osattu levätä ja rentoutua :) Useimmiten suuremmat juhlat aina aiheuttavat ihmisille stressiä, vaikka tarkoituksen pitäisi olla aivan päinvastainen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon