Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Loppuvuoden kosmetiikkaostokset osa 1

Minä en oikeastaan saanut lainkaan kosmetiikkaa joululahjaksi tänä vuonna, joten päädyin helppoon ratkaisuun: ostan sitten joulualeista lahjarahoilla ne itse! Vuoden viimeiset kosmetiikkaostokset ovat siis kyseessä, sillä ylihuomennahan on jo taas ensimmäinen päivä tammikuuta. Tämä postaus on kaksiosainen, sillä Posti on onnistunut (jälleen) pyörittämään pakettiani ympäri pääkaupunkiseutua, joten TwistBe:lta tilaamani tutteet tulevat aikaisintaan tänään myöhemmin, ja viimeistään ensi vuoden puolella. Hehe!


 


Jeffree Star Velour Liquid Lipstick First Class


Tämän Jeffree Starin Velour Liquid Lipstickin sävyssä First Class ostin oikeasti jo ennen joulua, ja paketoin itselleni joululahjapakettiin. Tällä tavalla varmistin, että minulla oli varmasti edes yksi paketti avattavana jouluna! First Class on kultainen nestemäinen huulipuna, ja se tuntuu miellyttävältä huulilla. Ei siis liian kuivalta tai tahmealta, mutta sen olemassaoloa ei silti varmasti unohda! Ruokailun kestävä tämä puna ei ole, mutta toisaalta, aika harva oikeasti on. Muuten olen erittäin tyytyväinen. Hintaa tällä oli Emotionissa muistaakseni vähän päälle parikymppiä, mutta maksoin noin puolet summasta lahjakortilla.


 


L


Eilen taas Emotion -reissulta matkaan tarttui neljä tuotetta, joista ensimmäinen on tämä L'Oréal Parisin Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation sävyssä 10 Porcelain, joka on ihan ehdoton meikkivoidesuosikkini! Olen testaillut vaikka mitä muita meikkivoiteita, mutta mikään ei ole päässyt lähellekään tätä! Hinnasta sen ehkä sitten huomaakin, sillä tällainen 35ml tuubi maksaa useimmiten lähes parikymmentä euroa. Emotionin hinta oli 18,50e. Maksan sen kuitenkin oikein mielelläni, sillä tiedän kuinka lopputulos on luvassa!


 


Maybelline New York Tattoo Brow Easy Peel Off Tint Dark Brown


Seuraava ostos oli Maybelline New Yorkin Tattoo Brow Easy Peel Off Tint sävyssä Dark Brown. Tämä on siis kulmaväri, joka pysyy kulmissa jopa kolme päivää putkeen! Minun kulmakarvani loppuvat nenänvarren puolelta liian aikaisin, ja siksi kulmien värjäilystä ei ole koskaan oikein ollut minulle hyötyä. Kulmavärillä jatkan kulmia vielä vähän pidemmälle, jotteivät ne näyttäisi niin nysiltä. Tämä tuote kuitenkin värjää karvojen lisäksi myös ihon, joten pystyin huoletta maalaamaan tekokulmakarvat juuri niihin kohtiin johon halusin. Lopputulos oli hieman epätasainen, mutta se luultavasti johtuu omasta hosumisestani. Mutta kyllä näillä kulmilla kauppaan, töihin ja kahvittelemaan kelpaa mennä, ja meikkiaika lyhenee kulmakarvojen verran! Tärkeämpiin pippaloihin ja tapaamisiin kulmia voi aina huolitella vielä vähän lisää. Hintaa tällä tuotteella on 17,50 Emotionilla, mutta sen varmasti löytää jostain muutaman euron halvemmallakin. Itselläni sattui kuitenkin taas olemaan lahjakorttia joulun jäljiltä, jonka vuoksi hankin nämä tuotteet juurikin Emotionista.


 


Eylure Most Wanted I <3 This ripset, Lust List ripset


Nämä kaksi viimeistä Emotion -löytöä olivat heräteostoksia, jotka huusivat minulle alekorista. Nappasin matkaani kahdet Eyluren Most Wanted -sarjan ripset, toiset mallia I <3 This ja toiset Lust List. Molemmat parit ovat todella näyttäviä, ja jommat kummat pääsevät käyttöön jo heti uuden vuoden aattona. Hintaa näillä olisi alunperin ollut 9,90, mutta nyt ne olivat tarjouksessa 7,90e. Säästin siis yhteensä neljä euroa, vaikka totta puhuakseni, olisin varmaankin ostanut nämä joka tapauksessa.


 


Real Techniques Finish Sculpting Set


Ego by YA:sta kävin hakemassa pari täsmäostosta, jotka olin bongannut netistä jo aiemmin. Tämä Real Techniquesin Finish Sculpting Set sisältää kolme erilaista meikkisivellintä, sekä muovisen sivellinpidikkeen, johon voin istuttaa jokaisen siveltimeni. Käsittääkseni tämä pakkaus on limited edition -tuote, joten olin vielä extrainnoissani. Siveltimet ovat kauniin tummanpinkkejä, ja harjakset ovat (kuten yleensä) superpehmeitä. Real Techniquesin siveltimet ovat ehdottomasti omia suosikkejani! Tämä aikaisemmin 19,90e hintaan kaupiteltu sivellinsetti maksoi nyt vain 13,93e, ja koska siveltimiä ei koskaan voi olla liikaa, niin tartuin erinomaiseen diiliin. Näitä oli ainakin Kauppakeskus Ison Omenan Egossa vielä vaikka kuinka paljon, joten jos tarvitset uusia siveltimiä, niin sieltä löytyisi!


 


Vichy Multimask x 3 paketti


Tätä tuotepakettia olen haikaillut koko joulukuun! Eilenkin etsin koko myymälän läpi, enkä löytänyt sitä, ja ehdin jo aikalailla harmistua. Yllättäen niitä olikin muutama vielä jäljella aivan kassojen vieressä, joten nappasin itselleni tämän pitkään kaivatun pikkupaketin. Kuten kuvasta voi varmasti päätellä, kyseessä oli siis Vichyn Multimask x 3 -naamiopaketti, joka sisältää kolme erilaista 15ml kokoista kasvonaamiota: hehkua antavan Double Glow Peel Maskin, kosteuttavan ja virkistävän Quenching Mineral Maskin, ja ihohuokosia puhdistavan Pore Purifying Clay Maskin. Arvioisin, että jokaisesta purnukasta riittää tuotetta muutamaan käyttökertaan, riippuen haluaako niitä käyttää koko kasvoille, vai vain ongelma-alueille. Jokainen naamio tuoksuu ihanan raikkaalta, enkä malta odottaa päästä testailemaan näitä kaikkia! Tämä on itselleni erinomainen tapa päästä testaamaan jokaista naamiota, ja päättää vasta sitten, haluanko ostaa niitä suuremmissa purkeissa. Täysikokoiset 75ml naamiopurkit kun maksavat päälle kaksikymmentäviisi euroa, ja tämän yhteensä 45ml tuotetta sisältävän paketin sain hintaan 15,90e.


 


Kirsikka W. kosmetiikkaostokset


 


Tässä siis osa yksi, palaillaan vielä mahdollisimman pian kakkososan parissa! Oletko itse ottanut hyödyn irti joulunjälkeisistä alennusmyynneistä?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Tosi kivoja meikki ostoksia. Tästä postauksesta tulikin mieleen että uudet ripset pitäisi iteki käydä ostamassa :D Ite en oo vielä lähteny shoppailemaan alennusmyynteihin, mut ens viikolla olis kyllä tarkotus kun on enemmän aikaa.

    VastaaPoista
  2. Kaikki kelpaisi, paitsi irtoripset, niitä kun en käytä :D. Tosi kivat ostokset!

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että löytyy kivoja juttuja! Mulle tuli ihan valinnanvaikeuksia siitä, minkä kaupan tai merkin aleihin käytän rahani, koska niitä tosiaan on ihan hirmuisesti. Avokillekin löytyi alesta (vihdoinkin) parit uudet housut, joten sen ei tarvitse enää mennä reikäisillä farkuilla ympäriinsä :)

    VastaaPoista
  4. Ja kaikkea kivaa olisi löytynyt vaikka kuinka, mutta tällä kertaa osasin onneksi pidättäytyä lähes kokonaan sellaisissa ostoksissa, joita olin kauemmin jo halunnut tai joita oikeasti tarvitsin :)

    VastaaPoista
  5. Vielä en ole mitään ostanut Joulun jälkeisistä aleista, mutta enköhän jotain ostettavaa keksi :p Tuo Infallible meikkivoide on myös oma lempparini. Olen käyttänyt sitä useamman vuoden ja se taitaa olla lempparimeikkivoiteeni jota olen kokeillut!

    VastaaPoista
  6. Meillä on sitten yhteinen suosikki, sillä itse en ainakaan markettimerkeistä ole lötänyt yhtäkään muuta näin hyvää tuotetta! Välillä tulee testattua muitakin meikkivoiteita, mutta tuntuu että lopputulos on aina huonompi. 
    Mä olen tässä aikana ehtinyt aleihin jo useamman kerran. Vaatetta, kosmetiikkaa, ja ihan hyödyllisiäkin juttuja on tullut ostettua sen verran, ettei nyt vähään aikaan tarvitsisi shoppailla ollenkaan. Hah, jep, ihan niinkuin se tulisi koskaan tapahtumaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon