Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Ihmemaa nimeltä Lush

Pari viikkoa sitten sain ilokseni kuulla, että minut on hyväksytty Lushin bloggarilistalle. Voitte varmaankin kuvitella, että hihkuin riemusta! Lush on kosmetiikkarakastajalle oikea karkkikauppa kauniine väreineen ja huumaavine tuoksuineen, ja kukapa ei haluaisi haukata siitä ekstraisoa palasta. Tänään kävin Helsingissä vierailemassa Lushin Asematunnelin liikkeessä, jossa pääsin nuuhkimaan ja hypistelemään niin paljon kaikkea erilaista, että jouduin tarkistamaan ostoslistani kolme kertaa reissun aikana. Noh, listahan vaihtuikin sitten lennosta aivan toisen näköiseksi, mutta päällisin puolin kaikki tarvittava tuli hankittua.


 


Lush Sugar Plum Fairy Lip Scrub


Ostoslistan kärjessä oli huultenkuorinta, jota olen kuolaillut jo pidemmän aikaa. Huuleni ovat niin kuivat, että jotain on tehtävä ja äkkiä! Pitkään nuuhkailtuani päädyin alkuperäiseen ostoslistani makuun, eli Sugar Plum Fairy -huultenkuorintaan, joka tuoksuu ja maistuu taivaallisen karkkiselta. Nam!


 


Lush Just To Clarify Jelly Face Mask


Halusin myös aivan ehdottomasti päästä testaamaan Lushin jellykasvonaamioita, joista valitsin mukaani Just To Clarify -jellymaskin. Tämä maski tuoksuu todella erikoiselta, ja se sisältää papaijaa, bambua ja appelsiinimehua. Kevyesti kuoriva naamio kirkastaa ja raikastaa ihoa.


 


Lush Snow Fairy Body Conditioner


Vartalonhoitoaine oli seuraava kohta listallani, ja alunperin olin ostamassa aivan toisen tuotteen, mutta tämä kiinteä Snow Fairy -vartalonhoitoaine tuoksui niin jumalaiselta, etten voinut olla valitsematta sitä. Valitsin tämän kiinteän pakkauksettoman hoitoaineen, sillä myyjä kertoi sen olevan hieman paksumpaa ja kosteuttavampaa kuin voidemainen sisarensa. Tästä herkusta piti myös avomies, vaikka hän tuskin sitä itse käyttäisikään!


 


Lush Ectoplasm jellykylpypallo


Meillä ei ole kylpyammetta, mutta pakkohan sitä oli ostaa myös yksi kylpypallo. En kuitenkaan valinnut mitä tahansa kylpypalloa, sillä tämä suloinen halloween -kausituote on Ectoplasm -jellykylpypallo. Pallo muuttaa veden hyytelömäiseksi ja ihanan tuoksuvaksi, ja onhan tuo kummitus nyt ihan supersöpö muutenkin!


 


Lush Shades Of Gold Frankincense And Myrrh kimallepala


Viimeinen ostokseni olikin aikamoinen heräteostos, sillä etukäteen netistä tutkiessani ajattelin, että tästä Kimallepalasta en kyllä millään innostu. Toisin kävi, sillä testatessa huomasin olevani rakastunut. Pala on voidemainen, ja siitä irtoaa glitteriä, jota voi sitten sutia ympäriinsä. Tämä ei siis toimi kuin luomiväri tai highlighter, vaan on nimenomaan glitteriä parhaimmillaan! Täydellinen talven kimalteleviin juhliin.


 


Minulle oli myös koottu valmiiksi yllätyspussi, jonka sain ilmaiseksi kassalta. Oletin sen sisältävän pari tuotetta, mutta tuotteita olikin neljä! Ja voi vitsi, miten minua hemmoteltiinkaan Lushin puolesta...


 


Lush Chocolate Lip Scrub


Kaivoin pussista esiin toisen huultenkuorinnan, ja meinasin revetä onnesta. Olin aikaisemmin maininnut, että suosikkituotteitani Lushilta ovat muun muassa juurikin huultenkuorinnat, ja sitä oli oikeasti kuunneltu! Herkullinen Chocolate -huultenkuorinta tuoksuu ja maistuu suklaalta ja appelsiinilta, ja vesi herahtaa heti kielelle sitä nuuskutellessa. Nyt voin vuorotella näiden uskomattoman ihanien kuorintojen kanssa.


 


Lush Ro´s Argan Body Conditioner


Pussista löytyi myös valtava purkillinen Ro's Argan -vartalonhoitoainetta, joka tuoksuu ihanan ruusuiselta. Pelkästään tämän purnukan arvo on jo lähes kolmekymmentä euroa, joten Lush ei todellakaan säästellyt näissä saamissani lahjoissa! Kaikkein parasta on kuitenkin se, että en ikinä itse olisi valinnut kaupassa tätä tuotetta, jolloin ihana vartalonhoitoaine olisi jäänyt löytämättä.


 


Lush Fomo Jelly Face Mask


Lush The Birth of Venus Jelly Face Mask


Olin myös maininnut, että rakastan kasvonaamioita, ja että haluan testata jellynaamioita, ja sekin oli otettu huomioon. Ja vieläpä kaksin kerroin. Pussista nimittäin löytyi sekä Fomo- että The Birth Of The Venus -jellykasvonaamiot. Fomo tuoksuu todella ruusuiselta, ja The Birth Of The Venus raikkaalta ja rauhoittavalta. Molemmat aivan ihania! Nyt pääsen siis testaamaan kolme erilaista jellykasvonaamiota, ja pian olen ihan jellynaamioekspertti.


 


Ei voi muuta kuin ihmetellä näin upeaa yllätyspussin sisältöä, sillä kaikki tuotteet olivat erittäin mieluisia, ja pussin kokonaisarvo on 69,80e, joka on enemmän kuin omat ostokseni maksoivat. Kiitos siis hirveästi Lushille ihanasta lahjasta, joka tuo satavarmasti paljon iloa näin kylmien ilmojen runnellessa ihoa!


 


Mahtavaa lauantai-iltaa kaikille!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Tuoksufani täällä kuolaten luki ihanista tuoksuista :)

    VastaaPoista
  2. Tuolla riitti kyllä tuoksuja niin paljon, että meinasi nenä hieman seota matkalla :)

    VastaaPoista
  3. Lushin tuotteet todellakin ovat kuin jostain fantasiamaailmasta :)

    VastaaPoista
  4. Lushin liukenevat kylpysaippuat ovat suosikkejani.

    VastaaPoista
  5. Meinasin napata mukaani myös ihanan tuoksuisen Plum Snow -kylpyvaadon, mutta budjetti tuli vastaan :) Ja meillä kun ei tosiaan kylpyammetta ole, niin kylpyvaahtoa ei tähän hätään myöskään tarvittu.

    VastaaPoista
  6. Voi, kun ihania tuotteita! Erityisesti kiinnostaa huulikuorinta! Täytyy vissiin lähteä jouluostoksille...

    VastaaPoista
  7. Ehdin jo testata toisen huulikuorinnoista, ja oli ihan huippu! Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan :)

    VastaaPoista
  8. Nuo Lushin tuotteet vaikuttavat todella herkuilta, itse en ole tullut kokeilleeksi ainuttakaan. Täytyy kyllä joskus Helsingissä käydessä poiketa myymälässä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Lushin tuotteitahan saa tilattua myös verkkokaupasta, mutta henkilökohtaisesti suosittelen kyllä vierailemaan itse kivijalkaliikkeessä! Osa tuotteista on luonnossa ihan erilaisia, kuin verkkosivujen perusteella voisi kuvitella. Itse huomasin tämän erityisesti tuon kimallepalan kanssa :)

    VastaaPoista
  10. Kasvonaamiota meinasin itsekkin seuraavaksi tilata ja testata. Olen ostanut Lushilta vain palasaippuaa ja -shampoota sekä Snow Fairy-suihkugeeliä joka tuoksuu aivan ihanalta!

    VastaaPoista
  11. Tuorekasvonaamioiden puolelta rakastuin muistaakseni Cupcake -nimisen naamion tuoksuun, joka lähtee ihan ehdottomasti ostoskoriin ensi kerralla :) Snow Fairyn tuoksu tosiaan on jumalainen, enkä malta odottaa että pääsen tänään suihkuun testailemaan sitä!

    VastaaPoista
  12. Kääk en ollut koko Lushista kuullutkaan joten seuraavalla Helsingin reissulla ehdottomasti sinne!

    VastaaPoista
  13. Lushilla oli vuosia sitten useampia liikkeitä ympäri Suomea, mutta jostain syystä niitä on nykyään enää pari. Nettikaupasta voi tietenkin tilailla itselleen vaikka mitä ihanaa, mutta kyllä se paikanpäällä käyminen antaa parhaan mahdollisen kokemuksen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon