Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Loppuvuoden kosmetiikkaostokset osa 2 - luonnonkosmetiikkaa

Hip hei, ei onneksi mennytkään ensi viikon puolelle tämän postauksen kanssa! Toisin sanoen, Posti onnistui kantamaan tämän vuoden viimeisen kosmetiikkaostoksen pakettiautomaattiin eilisen aikana. Paketti on nyt purettu ja tutkittu ja hutkittu, ja voi vitsi miten iloinen sen sisällöstä olenkaan! 


 


TwistBe Flyer


 


Ensimmäisen osan tästä postauksesta lukeneet tietävätkin jo vähäsen, mistä on kyse. Tilasin nimittäin itselleni luonnonkosmetiikkaa TwistBe:n upeista aleista! Olen useasti käynyt jo sieltä tutkailemassa, minkälaisia tuotteita itselleni haluaisin, mutta vasta nyt alennuksilla kehtasin niitä tilata testiin. Minulla ei ole mitenkään superisti kokemusta luonnonkosmetiikasta, mutta joitain tuotteita on tullut kyllä testattua.


 


Ennen kuin mennään katsomaan tilaamiani tuotteita, niin haluan kertoa teille vähän TwistBe:sta. TwistBe, lyhenne sanoista "The Way It's Supposed To Be", on kolmen suomalaisnaisen perustama yritys, johon kuuluu niin nettikauppa kuin Helsingin keskustassa sijaitseva kivijalkaliikekin. TwistBe myy muun muassa luonnollista kosmetiikkaa, kirjallisuutta, kauneusruokia ja tuotteita kodin puhdistukseen. Koska itse olen kosmetiikkahirmu, niin olen tutkiskellut kaikkein eniten juurikin kosmetiikkatuotteita. Tarjolla on aivan ihania merkkejä kuten Flow KosmetiikkaAvrilThe Konjac Sponge Company ja Organic Essence. Superisti kaikkea ihanaa, eikä omaan tilaukseeni sisältynyt läheskään kaikkia niitä tuotteita, jotka olisin halunnut hamstrata. Tällä hetkellä meneillään on edelleen alet, joten jos itse satut innostumaan näistä luonnollisista tuotteista, niin käy ihmeessä katsomassa tarjontaa! Toimituksetkin ovat todella nopeita.


 


Olivia Klein Hair Masque


 


Ensimmäinen tilaamani tuote oli Olivia Kleinin Hair Masque -hiusnaamio, jolla oli erinomaiset arvostelut. Tämän vegaanisen hiusmaskin luvataan hoitavan kuivahtaneita hiuksia, ja sen lisäksi myös hillitsevän hiuspohjan ärtymystä ja kutinaa. Tuote hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin, ja annetaan vaikuttaa parinkymmenen minuutin ajan. Sillä aikaa voi vaikka katsella jakson jotain hyvää sarjaa, tehdä itselleen välipalaa, tai vaikka kirjoittaa lyhyen blogipostauksen! Raaka-aineista 99% on luonnollisia. Hintaa tällä 100ml pullolla on normaalisti 9,90e, mutta nyt sen tarjoushinta on 8,42e. 


 


Balm Balm Hibiscus Face Mask


 


En tälläkään ostokerralla voinut olla tilaamatta kasvonaamioita, ja ostinkin niitä kaksin kappalein. Ensimmäinen naamioista on Balm Balm Hibiskus -kasvonaamio, joka on puuterimainen syväpuhdistava ja kirkastava kasvonaamio. Tällaisia puuterimaisia naamioita käytetään sekoittamalla ne veteen tai muuhun haluamaansa nesteeseen, jolloin syntyy naamio"tahna". Tahna sitten levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa pakkauksen ohjeiden mukainen aika. Tämän naamion kohdalla se on noin kymmenisen minuuttia. Puuterimaiset naamiot ovat minulle aivan uusi juttu, ja odotankin innolla tämän ihanan kukkaiselta tuoksuvan tuotteen käyttöä. 40g purkilla on hintaa 12,50e, mutta nyt sen saa itselleen hintaan 10,63e! Kasvonaamio on 100% luomua ja vegaaninen.


 


Flow Kosmetiikka Mansikkamaito kasvonaamio


 


Toinen tilaamistani naamioista oli niin ikään puuterimainen, nimittäin Flow Kosmetiikan Mansikkamaito -kasvonaamio. Hempeän vaaleanpunainen purkki kutsui minua heti luokseen, eikä tuotteen lupaamasta nuorekkaasta, kosteutetusta ja hehkuvasta ihosta ole lainkaan haittaa! Tämä oli purnukassaan ainakin lähes tuoksutonta, mutta se ei oikeastaan itseäni kasvonaamioissa haittaa lainkaan. Ohjeissa kerrotaan, että tämän tuotteen voi erinomaisesti tehdä myös esimerkiksi ruusuveteen, ja valmiiseen tahnaan voi halutessaan lisätä yrttejä, eteerisiä öljyjä, kermaa tai hunajaa. Aika monipuolisesti siis mahdollisuuksia avoinna! Itse varmasti testaan naamiota ainakin hunajan kanssa. Tämä naamiojauhe on täysin luomua, mutta se ei ole vegaaninen. 60g tuotteen alkuperäishinta on 14,90e, mutta itse ostin sen kymmenellä eurolla! Valitettavasti nyt se näyttäisi olevan jo loppu varastosta (mitä en kyllä ihmettele lainkaan), mutta ei tuo alkuperäishintakaan mikään paha ole, jos haluaa sen vielä tulevaisuudessa itselleen hankkia.


 


Flow Kosmetiikka Piparminttu Himalajansuolakuorinta


 


Viimeinen tilaamani tuote on myös Flow Kosmetiikkaa. Himalajansuolakuorinta Piparminttu oli vain yksi monesta suolakuorintavaihtoehdosta joista valita! Alunperin olin ostamassa Lime & Mansikka -kuorintaa, mutta se olikin jo myyty loppuun. Lisäksi vaihtoehtoina on Vanilja & AppelsiiniKookos & Sitruuna ja Tumma Kahvi. Tätä vartalokuorintaa voi käyttää myös pelkästään jaloille tai käsille, jos siltä tuntuu, mutta ainakin itse aion kuoria sillä ihan koko kropan. Virkistävä piparmintun tuoksu oli aivan ihana, ja varmasti tulen testaamaan tätä myös saunassa, niin kuin tuotteen tiedoissa ehdotetaan. Jokaisella kuorinnalla on muuten erilaisia ominaisuuksia, ja tämä piparminttukuorinta kuulemma lievittää turvotusta ja lihaskipuja, parantaa laskimoverenkiertoa, vähentää hikoilua ja kohentaa mielialaa. Täydellinen siis minulle, hikoilevalle ilmapallolle, jota jaksaa ärsyttää aina kaikki. Tuotteen normaalihinta on 19,90e, mutta tarjoushinnalla maksat siitä vain 16,92e. 200ml valtava tuubi on täysin säilöntäaineeton ja vegaaninen. 


 


TwistBe flyers


 


Koko TwistBe -kokemus oli aivan erinomainen! Paketti oli pakattu kauniisti, ja sen sisällä oli pari pientä testeriä ja mainosläpyskää, sekä viiden euron arvoinen lahjakortti ilman minimiostorajaa tai viimeistä käyttöpäivää. Lisäksi kuittiin oli käsin kirjoitettu kiitokset tilauksesta. Aivan ihanaa, että toimitus on noin persoonallista ja asiakkaanhuomioivaa, sillä monet yritykset vain sullovat tuotteet laatikkoon, ja pistävät paketin matkaan. En siis voisi olla tyytyväisempi! Tällaista palvelua kaipaisin jokaiselta kosmetiikkafirmalta.


 


TwistBe -tilaus


 


Tulevaisuudessa haluan testata ainakin Avrilin ripsiväriäOrganic Essencen huulirasvoja ja deodorantteja ja Akamutin herkullisen näköisiä purnukoita! Koska kuitenkin seuraavaan tilaukseeni menee luultavimmin pidemmän aikaa, niin ajattelin ilahduttaa jotakuta teistä lukijoistani antamalla jakoon tuon viiden euron lahjakortin. Tämä tapahtuu nyt vähän tällaisella "nopein käsi voittaa" -taktiikalla, sillä lisään tuohon alle vain ne koodit, jotka tarvitset lahjakortin käyttöön. Luonnollisesti se, joka ehtii ensimmäisenä, saa lunastettua lahjakortin tilauksensa yhteydessä.


Lahjakortin numero: 13596


Lahjakortin salasana: ff7712


Kivoja shoppailuhetkiä nopeimmalle (ja tietenkin muillekin, jotka innostuvat)!


 


Oletko sinä koskaan kuullut TwistBe:sta? Kiinnostuitko jostain postauksen tuotteesta erityisesti?


 


Kirsikka W.


 


**Sisältää mainoslinkkejä**

Kommentit

  1. Ihania tuotteita! Ja kiitos vinkistä, itselleni oli tuntematon muuten paitsi olen nähnyt mainoksen tuosta ihon hyvinvointi-kurssista :) Ja tilaukseen lähti pari tuotetta ja sain lunastettua tuon lahjakortinkin -kiitos superisti! :)

    Elisabet | www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että löysit itsellesi jotain kivaa! Itsekin kuulin TwistBe:sta ensimmäistä kertaa vasta pari kuukautta sitten, ja jäin jahkailemaan tilauksen kanssa. Onneksi nyt aleista kehtasin ostaa, sillä kokemus oli tosiaan mitä erinomaisin :) 
    Ihanaa ja kosmetiikantäyteistä uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista
  3. Ihania tuotteita!!!! Nyt sulla riittää puuhaa kaikkien naamioittesi kanssa! :)

    VastaaPoista
  4. Onneksi ostit ja onneksi jaoit kokemuksesi tännekin, että mahdollisimman moni löytäisi tuon luonnonkosmetiikka-keitaan :)
    Kiitos ja samoin sinne sekä taianomaista uutta vuotta! <3

     

    VastaaPoista
  5. No niimpä! Tälläkin hetkellä valmistaudun illanviettoon Vichyn hehkua tuova kasvonaamio päässä :) Nämä on semmoista pientä arjen luksusta.
    Ihanaa uuden vuoden aattoa!

    VastaaPoista
  6. Hauska idea! Itse luen tämän aivan liian myöhässä reagoidakseni, mutta kannatan silti aina tällaisia nopeat syövät hitaat -ylläreitä. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana kuulla! Pitääkin sitten jatkossa mahdollisesti toteuttaa lisää samankaltaisia "kisoja" :) Toivottavasti silloin nappaa!

    VastaaPoista
  8. Mielenkiintoisia tuotteita, TwistBe ei ollut entuudestaan tuttu, täytyykin käydä tuttustumassa :).

    VastaaPoista
  9. Suosittelen kyllä ehdottomasti! Mimmeillä on asiakaspalvelumeininki hallussa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon