Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Päivän ruusukultainen meikki + 5 meikkifaktaa

Tämän päivän Makeup Revolutionin joulukalenteriluukussa oli pensseli, mutta eilinen luukku piti sisässään meikkituotteen, josta en ehtinyt vielä luoda meikkiä. Kyseessä on Strobe Balm sävyvvä Rose Gold, ja tuote on siis kaunis vaaleanpunaiseen heijastava hohtovoide. Aikaisemmin joulukalenterista on jo tullut kultainen hohtovoide, josta pidin todella paljon, ja tämäkin tuote on aivan yhtä kiva! Näitä hohtovoiteita voi sipaista kasvojen lisäksi myös esimerkiksi solisluille tai käsivarsille, jos siltä tuntuu, mutta itse olen käyttänyt näitä lähinnä highlightereina. 


Makeup Revolution joulukalenteri Strobe Balm Rose Gold


Ennen kuin mennään itse meikkiin, niin tässä olisi viisi meikkifaktaa itsestäni:


1. En useimmiten käytä meikinpohjustusvoidetta kasvoille. Tämän varmaan tarkat lukijat ovatkin saattaneet jo huomata aikaisemmin, sillä harvoissa päivän meikeissäkään on tuoteluettelosta löytynyt meikinpohjustusvoidetta. Itse pidän huolta meikin pysyvyydestä muilla keinoin, enkä pidä useimpien pohjustusvoiteiden tunteesta kasvoilla. Lisäksi ne usein haisevat jotenkin epämiellyttävältä.


2. Kun katson muiden meikkikuvia tai -selfieitä, niin yksi poseerausasento saa ihoni kananlihalle, eikä sellaisella hyvällä tavalla. Jos kuvattava nostaa leukansa epänormaalin ylös se ei pelkästään saa leukaa näyttämään reilusti totuutta suuremmalta, mutta se antaa kuvan katsojille suoran näköyhteyden sieraimiin. Joitakin nenäonkaloiden tuijottelu ei varmaankaan häiritse, mutta itse INHOAN sitä!


3. Olin pitkään ystäväpiirini huonoin meikkaaja. Nuorempana minulla ei ollut mahdollisuutta meikata samoissa sfääreissä, kuin nyt, eikä meikkejäkään ollut käytössäni mitenkään kovin paljoa. Ei siis liene ihmekään, että omat meikkitaitoni olivat monia ystäviäni huomattavasti jäljessä. Olen suurimman osan kaikista meikeistäni ikinä ostanut itse, joten lienee turvallista sanoa, että vasta muutaman viime vuoden aikana olen oikeasti päässyt kehittämään omia meikkaustaitojani. Ja eron parin vuoden takaiseen todellakin huomaa!


4. En pidä tekokynsistä. Kokeilin kerran liimata itselleni nätit tekokynnet, mutta ne irtosivat lähes kaikki alle vuorokauden kuluessa. Pakkauksessa lupailtiin pysyvyyttä lähes viikoksi, joten ajattelin tehneeni jotain väärin, mutta toisella tai kolmannellakaan yrityksellä tulos oli aina sama. Koska myöskään kynsilakat eivät tahdo pysyä kynsissäni kunnolla, olen alkanut epäilemään, että kynteni ovat vain jotenkin liian liukkaat. Tästä syystä en oikeastaan pidä kynsienlaitosta ollenkaan.


5. Yritän välttää violetin sävyjä silmämeikissä, etenkin kylmiä sellaisia. Jostain syystä omaan silmään violetit näyttävät luomillani siltä, kuin olisin ollut baaritappelussa. Varmasti syy on itsessänikin, enkä vain ole treenannut liilojen kanssa tarpeeksi, mutta koska tulos on lähes poikkeuksetta ollut aina epämiellyttävän näköinen, niin yritän olla käyttämättä noita tiettyjä sävyjä. Enemmän pinkkiin tai punaiseen taittavat violetit taas eivät aiheuta samaa efektiä, joten ehkä pitäisi yhdistellä molempia, ja harjoitella sitä kautta kylmienkin violetinsävyjen käyttöä


 


Kirsikka W. joulukuun 20. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 20. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 20. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 20. meikkilook


Meikissäni halusin myös käyttää vaaleanpunaisen ja kullan eri sävyjä, sillä siitähän ruusukullassa on aina kysymys. Huulimeikissä yritin luoda klassisen metallista ruusukultaefektiä, kun taas luomilla lähestyin teemaa vahvemmilla ja pigmenttisemmillä värivaihtoehdoilla. Tämä meikki on kaikessa hehkussaan superyksinkertainen, eikä sen tekemiseen vaadita sen ihmeempiä kikkailuja, joten vasta-alkajienkin on helppo tätä testata. Näitä tuotteita käytin:


 


Pohja: Oriflame Optimals Even Out Illuminating SerumDermosil Faces Moisturizing Cream LightEssence Cover StickL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible FoundationIsaDora Perfect Loose Powder


Aurinkopuuteri: Oriflame Very Me Peach Me Perfect Bronze


Poskipuna: Seppälä The Flattering Blush 01 Sweet Apricot


Highlighter: Makeup Revolution Strobe Balm Rose GoldMakeup Revolution SophX Highlighter Palette


Kulmat: Seppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax Brown


Luomet: Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List paletti sävy Light UpCatrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow PaletteNyx Ultimate Shadow Palette 04 BrightsSeppälä The Flattering Blush 01 Sweet ApricotMakeup Revolution SophX Highlighter PaletteNyx Wicked Lippie 08 MischievousOriflame The One Eye Shadow Crayon Sparkly BronzeKiko Milano Matte Lipstick Velvet Passion Hibiscus


Ripset: L'Oréal Paris False Lash Superstar -mascaraL'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -mascara


Huulet: Manna Kadar Glo IlluminatorFreedom Makeup Pro Blush Palette Bronze & BakedOriflame Pure Colour Soft Coral -huulipuna


 


Enää neljä yötä jouluun, eikö aika menekin ihan supernopeasti!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Siis aivan ihana meikki! Noi sävyt on vaa aivan upeet!

    VastaaPoista
  2. Ihan meikki! Itse en ehkä ihan "uskaltaisi" laittaa noin pirteää (sopii nuoremmille paremmin) tai oikeastaan voisin silloin, jos olisi täysin samanvärinen pusero!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! Meikkailen pinkeillä ja vaaleanpunaisilla ehkä kaikkein eniten, koska a.) sen sävyisiä luomivärejä ja huulipunia multa löytyy varmaan miljoonia, ja b.) tykkään itsekin niistä ihan superpaljon :)

    VastaaPoista
  4. Omasta mielestäni kaikille sopii kaikki, kunhan vaan pystyy itsevarmasti meikin sitten "kantamaan" :) Mutta tottakai jokainen käyttää aina niitä sävyjä, jotka itse kokee kaikkein mukavimmaksi! Vähän niinkuin minäkin arastelen sitä violettia.

    VastaaPoista
  5. Tuo huulipuna sopii sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon :)

    VastaaPoista
  7. Upea meikki, taas kerran! Sävyt on mun mieleen! Hauskoja nuo sun meikkifaktat!

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Tajusin muuten vasta jälkikäteen, että noista faktoista oikeastaan vain pari oli meikkifaktoja, ja muut lähinnä vain yleiseen kauneuteen liittyviä. Haha, noh, ehkei se ketään häiritse :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon