Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Jääkuningatar - päivän meikki

Tänään olen menossa pikkusiskoni luokan pikkujouluihin, joten annoin itselleni luvan leikitellä meikeillä tavallista enemmän (jos se nyt edes on mahdollista). Makeup Revolutionin kosmetiikkakalenteri antoi idean jääkuningattaresta, eli hopean, valkoisen ja sinisen sävyt olivat kaikkein käytetyimpiä. Ja glitter, ei pidä unohtaa glitteriä.


 


Makeup Revolution joulukalenteri Pressed Highlighter Ice Kiss


Eilisen joulukalenteriluukun tuote, Pressed Highlighter Ice Kiss, oli innoittajana tälle meikkileikille. Puristekorostuspuuteri oli kauniin valkoista ja näyttävää, eli juurikin nimensä veroista. Aikaisemminhan kalenterista on jo tullut kultaa ja pronssia highlightersävyä, mutta valkoista ei ole vielä ennen tätä näkynyt.


 


Makeup Revolution joulukalenteri Bronzer


Tänään luukusta paljastui kalenterin ainoa aurinkopuuteri, Bronzer, joka aluksi näytti itselleni aivan liian vaalealta. Kasvoille käytettäessä se kuitenkin teki tehtävänsä erinomaisesti, eikä ollut lainkaan liian pliisu. Tätä aurinkopuuteria oli todella helppo levittää ja häivyttää haluamallaan tavalla, mikä oli todella hyvä, sillä innostuin alussa sutimaan ihan liikaa väriä varjostuksia tehdessäni.


 


Kirsikka W. joulukuun 14. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 14. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 14. meikkilook


Kirsikka W. joulukuun 14. meikkilook


Kuten jo sanoinkin, niin tämän päivän meikki on jääkuningattaresta inspiroitunut, ja se näkyy sekä värimaailmassa että glitterin määrässä. Käytin tässä meikissä myös yhtä lempitrendiäni, josta olen jaksanut innostua jo useampien kuukausien ajan. Glitterkulmat ovat nimittäin ihan supernäyttävät ja hauskat, jos muu meikki on yksinkertaisempi, tai jos haluaa saada vähän niitä ylimääräisiä katseita kauppareissulla. Lisäksi käytin värillistä ripsiväriä, jolle tulee valitettavan harvoin käyttöä. Tässä tarkempi lista siitä, mitä tuotteita käytin:


 


Pohja: Oriflame Optimals Even Out Illuminating SerumOriflame Optimals Even Out Perfecting Eye CreamDermosil Faces Moisturizing Cream LightManna Kadar Prime TimeL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation, IsaDora Perfect Loose Powder


Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Bronzer


Poskipuna: Freedom Makeup Pro Blush Palette Bronze & Baked


Highlighter: Makeup Revolution Pressed Highlighter Ice Kiss


Kulmat: Seppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax BrownLumene Nordic Chic Eyebrow Fixing GelKiko Milano Glitter Loose 01


Luomet: Catrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow PaletteMakeup Revolution Pressed Highlighter Ice KissEssence Eye & Face Palette 02 Rise & ShineLumene Nordic Chic Eyebrow Fixing GelKiko Milano Glitter Loose 01Essence The Velvets 09 Bahama-Mama -luomiväriKiko Milano Super Colour Eyeliner 100 Pearly White


Ripset: Nyx Color Mascara 06 Mint JulepDuo -ripsiliima, Ebay Japanese Cosplay -ripset


Huulet: Carmex -huulivoideEssence Prismatic Hololighter Stick 10 Be Unique Be A Unicorn


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Jäätävän kaunis lumikuningatar! Upea meikki!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tätä oli tosi kiva toteuttaa, pääsi laittamaan luovuutensa ihan kunnolla valloilleen :) Paremman ajan puitteissa tätä voisi viedä vähän pidemmällekin, jos haluaisi.

    VastaaPoista
  3. Let it go, let it goooo! Frozen alko soida päässä ;)

    VastaaPoista
  4. Hahah, voihan sitä huonompiakin reaktioita syntyä :)!

    VastaaPoista
  5. Aika rohkea:) Silmät on kyllä todella kauniisti meikattu.

    VastaaPoista
  6. Juu, ei tätä ehkä ihan töihin uskaltaisi laittaa. Noh, paitsi että itse teen töitä ala-asteikäisten lasten kanssa, jotka ovat aina eri meikeistä innoissaan, ja (etenkin pojat) jaksavat aina keskustella highlightista ja glitteristä! Heille tämä varmasti menisi, kun ovat niin avoimia ja ihania, mutta asiakaspalvelu- tai toimistotyössä saattaisi ehkä hillitympi lookki toimia paremmin :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan fantasiateemainen! Sopisi varmasti naamiaisiin

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Itseasiassa toi Nyxin ripsari on ostettukin Halloweenia silmälläpitäen. Se toimii kivasti myös, jos haluaa värjätä kulmakarvat mielenkiintoisesti, sillä värejä on tuon siniturkoosin lisäksi vaikka kuinka monia :)

    VastaaPoista
  9. Upea meikki! Kaunis olet muutenkin.

    VastaaPoista
  10. Kiitos paljon :)!

    VastaaPoista
  11. Vau mikä jääkuningatar, todella taitavasti tehty meikki! :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Kiitos! Tämä oli tosi hauska toteuttaa :)

    VastaaPoista
  13. Todella hyvin onnistunut meikki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon