Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä Thebos.fi -yllätyspaketit

Thebos.fi on suomalainen nettikauppa, joka myy edullisesti kosmetiikkamerkkejä, kuten Doll FaceMilaniW7 ja Wet'n Wild. Ennen joulua sain tietää, että tästä kyseisestä verkkokaupasta saa ostaa myös yllätyskosmetiikkapusseja, ja tottakai minun oli ostettava niitä testiin. Pusseja on saatavilla kolmea eri hintaluokkaa: 9,90e, joka sisältää noin kahdenkymmenen euron arvosta tuotteita, 14,90e, joka sisältää noin kolmenkymmenen euron edestä tuotteita, ja 19,90e, joka sisältää noin neljänkymmenen euron edestä tuotteita. Jokainen yllätyspaketti siis sisältää noin tuplasti hintansa arvosta meikkituotteita tai välineitä, ja parasta pusseissa on se, että sieltä paljastuu vain tuotteita, joiden käyttöön ihonväri ei vaikuta. Et siis voi saada esimerkiksi liian vaaleaa meikkivoidetta, tai täysin sinulle sopimatonta puuterisävyä. Huippua, eikö? Itse halusin ostaa testiin kaikki kolme pakettia, jotta voisin vertailla niitä toisiinsa. Sain vielä -20% loppusummasta alennuskoodin avulla, joten ostosten loppusummaksi tuli noin 35e. Toimituskin olisi varmasti ollut nopea, mutta pyhien (ja Postin jatkuvan törttöilyn) vuoksi sain yllätyspaketit haltuuni vasta tänään. Eiköhän mennä kurkkimaan!


 


Thebos.fi yllätyspaketit


Thebos.fi yllätyspaketti 9,90e


 


9,90e yllätyspaketti sisälsi:


- Technic High Lights -nestemäinen highlighter (arvo 9,90e)


- Technic Metalix Eyeshadow Cream #1 Halo (arvo noin 5e)


- W7 Iridescent Lip Topper (arvo 4,90e)


- Merkittömät irtoripsitupsut (arvo ei tiedossa)


 


Paketti sisälsi siis neljä tuotetta: ripsitupsut, luomivärin, huulikiillon ja highlighterin. Ripsitupsuissa ei ole minkäänlaista lippua, lappua tai merkintää siitä, minkä merkkisiä ne mahtavat olla, joten arvoakaan on mahdotonta laskea. Lisäksi Technicin luomiväriä ei ollut enää Thebosilla myynnissä, joten jouduin kaivelemaan arvon muualta netistä. Näistä seikoista huolimatta, paketti ylittää reippaasti tuon kymmenen euron hinnan, ja on aikalailla tasan sen parikymppiä, jonka sen luvattiinkin olevan. Omat suosikkituotteeni näistä ovat luomiväri ja huulikiilto, jotka ovat molemmat aivan uskomattoman ihania sävyjä, ja nestemäinen luomiväri kuivuu ihan huippunopeasti!


 


Thebos.fi yllätyspaketti 14,90e


 


14,90e yllätyspaketti sisälsi:


- Technic Colour Max Baked Eyeshadows -paletti (arvo noin 8,90e)


- Technic Corrector Stix Cream Corrector Crayons -peitekynät (arvo 9,90e)


- Technic Superfine Translucent Powder Pressed Powder -puuteri (arvo 7,90e)


- W7 Lash Applicator -irtoripsien asettaja (arvo 5,90e)


- W7 Kiss And Trip Holographic Lipstick Blue Flash (arvo 6,90e)


 


Tämä vitosen kalliimpi pussi sisälsi siis luomiväripaletin, peitepuikkosetin, värittömän puuterin, huulipunan ja ripsiasettimen. Tässä kohtaa osasi jo kertoa, että yllättyspaketit tuntuivat olevan lähinnä Techniciä ja W7:ää, mutta niin kauan kuin tuotteet olivat kivoja, se ei minua häirinnyt. Kaikki pussin tuotteet tuntuivat laadukkailta, pigmenttisiltä ja toimivilta, vaikka Technicin luomiväripalettia ei Thebosin sivuilta löytynytkään. Vastaavanlainen paletti kuitenkin löytyi, ja sen perusteella laskin hinnan myös tälle luomiväripaletille. Niin kuin näkyy, luvattu kolmenkympin arvo ylittyi reilusti, eli tämä pussi todellakin oli sen viidentoista euron arvoinen. Suosikkituotteitani tästä pussista olivat luomiväripaletti, jonka pigmenttisyys oli aivan omaa luokkaansa, ja huulipuna, joka sopii erinomaisesti talven ja kevättalven juhliin!


 


Thebos.fi yllätyspaketti 19,90e


 


19,90e yllätyspaketti sisälsi:


- Technic Highlights Stick Cream Highlighter Stick Bronze (arvo noin 4e)


- Beigeai Eyelashes 3 Pairs -irtoripsipaketti (arvo noin 5e)


- Technic Mega Nudes Eyeshadows -paletti (arvo 8,90e)


- W7 Pillow Talk Matte Cushion Powder Lipstick Queen Of Hearts -huulipuna (arvo 7,90e)


- Technic Get Gorgeous Highlighting Powder Peach Candy (arvo 9,90e)


- Technic Get Gorgeous Bronze Highlighting Powder (arvo 9,90e)


- W7 Set It Up! Special FX Finishing Powder (arvo 8,90e)


 


Kallein paketti sisälsi siis luomiväripaletti, highlighterpuikko, kolmen parin irtoripsipaketti, mattahuulipuna, irtopuuteri meikin asettamista varten, ja kaksi highlighterpuuteria. Minusta oli hieman erikoista, että tuo viimeistelypuuteri oli paketissa mukana, sillä se ei välttämättä käy kaikille ihonväreille. Onneksi itse olen kuitenkin supervaalea, ja minulla tulee sille käyttöä. Technicin highlighterpuikkoa ei löytynyt myöskään Thebosin sivuilta, joten sen hinnan olen etsinyt muilta sivuilta, ja Beigeain irtoripset ovat Ebay -kamaa, joka oli minusta vähän outoa. Ei sillä, etteivätkö ripset olisi nätit, ja ettenkö muka itse käyttäisi Ebaystä tilattuja ripsiä muutenkin, mutta en kuitenkaan odottanut löytäväni sellaisia yllätyspussista. Tälläkin pussilla arvo ylittää luvatun neljänkymmenen euron todella reilusti, vaikka mukana olevien Ebay -ripsien arvo on arvioitu hieman ylöspäin. Tällä pussilla saa kyllä ehdottomasti eniten rahalleen vastinetta. Omia suosikkejani tästä pussista olivat highlighterpuutereista Peach Candy, ja tuo aiemmin ihmettelemäni irtopuuteri. //Edit! Sain tosiaan tietää, että nuo irtoripset on suoraan Kiinasta tehtaalta tilattuja, eikä suinkaan Ebaystä hankittuja. Joku muu jälleenmyyjä vain sattuu niitä myös Ebayssä kaupittelemaan. Kiitos paljon Thebosille tästä selvityksestä :)


 


Thebos.fi yllätyspaketit


 


Kokonaisuutta ajatellen tein kyllä ihan mahtavia diilejä näiden pussien kanssa. Laskelmieni mukaan yhden tuotteen hinnaksi jäi alle 2,30e, jolla en todellakaan olisi saanut varmaankaan mitään näistä tuotteista muuten. Ja vaikka osa tuotteista ei ollutkaan tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita, niin kaikki saapuivat silti hyvin pakattuina, avaamattomina, ja käyttökelpoisina. Mikään tuote ei siis vaikuta esimerkiksi vanhentuneelta, eikä mikään neste ole kuivunut tai klönttiintynyt. Kaikki paketit olivat myös ehjiä, eikä yksikään meikkituote ollut hajonnut matkalla. 


 


Pusseista suosituin tuntuu olevan tuo keskimmäinen, eli 14,90e hintainen paketti. Sitä suosittelisin myös itse, jos haluat lähteä kokeilemaan onneasi. Jokainen yllätyspaketti on uniikki ja erilainen, joten näitä voi tilata vaikka kymmenen, eikä niissä silti välttämättä ole samoja tuotteita. Lisäksi ainakaan minun tietääkseni Thebosilla ei olla tietoisia, että olen bloggaaja, joten kaikkien pussien sisällöt ovat nimenomaan sitä, mitä luultavimmin niistä tulisit löytämään. Nämä eivät siis ole sellaisia bloggaripusseja, joissa mainostajille lähetetään ne parhaat tuotteet päältä. On ilmeisesti myös mahdollista antaa toiveita yllätyspussien sisällöstä, jos haluat vaikka tilata sellaisen ystävälle tai perheenjäsenelle lahjaksi. 


 


Psst! Koodilla F2017 saat nyt kaksikymmentä prosenttia alennusta koko Thebos.fi:n valikoimasta, joten voit hankkia esim. nämä ylläripussit itsellesi aivan yhtä edullisesti kuin minäkin!


 


Mikä pussukka oli eniten sinun mieleesi ja miksi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Onpas jänniä juttuja, en ole koskaan tuollaisesta kuullutkaan! Tuollaisen tai tuollaiset voisi tilatakin, mutta jos minulle sattuu noita irtoripsiä noin paljon, niin menee ihan hukkaan (en ole koskaan käyttänyt), joten en viitsi tilata, muuten tosi kivoja juttuja!

    VastaaPoista
  2. Olihan noita tosiaan aika reilusti, enkä itse paketteja tilaillessani ollut lainkaan tietoinen siitä, että ne saattavat sisältää myös irtoripsiä. Noh, onneksi itse kuitenkin käytän niitä suhteellisen ahkerasti, joten eivät mene hukkaan :) Uskon, että tilatessa voi varmasti laittaa myös toiveeksi sen, ettei paketeista löytyisi irtoripsiä lainkaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon