Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Väripäivitystä hiuksille

Juurikasvu alkoi omaan silmään näyttämään jo niin pahalta, että jotain oli pakko asialle tehdä. Kaupan hyllyltä mukaan lähti tänäkin syksynä punaista, joka tuntuu olevan luottoväri, johon palaan aina uudelleen ja uudelleen.

 

Hiustenvärjäys

Hirviölaatuinen kuva hiustenvärjäysprosessista.

 

Hiuksissani oli niin montaa eri sävyä ennen värjäystä, että tasaisesta tuloksesta sai vain haaveilla. Yllättävän hyvin väri kuitenkin tarrasi kiinni, vaikka muutama jälkikäsittelyä vaativa kolo jäikin jälkeen. Värinä käytin Garnier Nutrisse Ultra Color -kestoväriä sävyssä 5.62 Vibrant Red, jonka valitsin koska se lupasi värjätä myös tummemmat latvani ilman ongelmia.

 

Garnier Nutrisse Ultra Color 5.62 Vibrant Red

 

Garnier Nutrisse Ultra Color 5.62 Vibrant Red

 

Garnier Nutrisse Ultra Color 5.62 Vibrant Red

 

Garnier Nutrisse Ultra Color 5.62 Vibrant Red

 

Yllätyksekseni väri olikin hiuksissa aika tumma, osittain jopa hieman lilahtava. Odotin hieman kirkkaampaa sävyä kun nimi oli "Vibrant Red". Voi tietysti olla, että väri hieman haalistuu pesussa, jonka jälkeen sitä voi elävöittää esimerkiksi Biozellin Color Mask -tuotteilla. Tuohon tummempaan hiukseen väri tuntui itseasiassa nappaavan jopa hieman paremmin, mikä on omissa hiuksissani ihan ennenkuulumatonta. Kasvoihin tai kylppäriin väri ei kuitenkaan tarrautunut, josta olen hyvin iloinen. Kyllähän tämä nyt paremmalta näyttää, kuin aikaisempi kesäsekatukka, josta löydät kuvia esim. täältä! Ja kun naamaankin saa meikillä vähän extraeloa, niin syystukka on ihan paikallaan.

 

Mitä mieltä te olette tästä väristä? Mikä on radikaalein hiustempaus, jonka te olette koskaan tehneet?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Hyvin sopii tuo väri sinulle! Mä kanssa yhteen aikaan käytin tuollaisia tumman punaisia värejä. Tänä vuonna minulla on ollut päässä väri nimeltä Cool Rose, se oli aika erikoinen. Kuvia näet täältä: http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/varjasin-hiuksetSit oli tosi pinkit latvat, myös tänä vuonna :) http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/pinkit-latvat Noi on ehkä ne erikoisimmat. No onhan minulla ollut myös siniset ja vihreät latvat...Kiva on kokeilla kaikenlaista uutta väriä. Kaikki ei kyllä ole niinkään onnistuneita kokeiluja :D

    VastaaPoista
  2. Tuota Cool Rose -sävyä minulla oli itsellänikin tukassa jossain vaiheessa, tosin ei koko pituudelta. Pinkki on värinä tosi kiva ja sopii monelle! Minullakin sitä on ollut tukassa useasti, ja tälläkin hetkellä yksi pinkki Color Mask odottelee aikaansa kylppärissä :) Tietenkään kaikki kokeilut eivät aina onnistu, varsinkaan jos värjäilee hiuksia itse, mutta ainakin voi sanoa testailleensa kaikenlaista!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan väriset hiukset tuli! Ite onnistuin kerran saamaan kodinhoitohuoneen täyteen mustia länttejä värjätessäni hiuksia mustiksi (koska väri on aluksi niin vaaleaa ennen tummenemista etten nähnyt mihin sitä lensi). :D Radikaalein värjäykseni oli varmaan kasiluokan alussa kun värjäsin ensimmäistä kertaa vaaleat hiukseni pikimustiksi. :)

    https://anetuna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Meidänkin kylppäri on yleensä värjäyksen jäljiltä ihan hirveässä kunnossa, mutta tällä kertaa osasin (vahingossa) värjäillä siististi :) Suihkun jälkeen piti tosin hoitaa ylimääräistä huuhtelua, kun punainen väri sai kylppärin näyttämään ihan murhapaikalta!

    VastaaPoista
  5. Tuli tosi kauniin sävyinen! Tuollainen vähän jopa viininpunaiseen vivahtava sopii sulle!Punainen on mullekin väri, johon aina palaan :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Nuorempana kävin läpi varmaan kaikki punaisen sävyt, oranssista räikeään pinkkiin. Tämmöinen tummempi punainen on ollut se vakkarisävy jo useamman vuoden, kun se tuntuu sekä pysyvän parhaimman näköisenä pisimpään, että sopivan ihon pohjasävyyn paremmin kuin kirkkaat punaiset :)

    VastaaPoista
  7. Kiva väri! Mullakin oli nuorempana joskus punanen tukka, mutta ei ehkä enää sopis :D Eikä tosin sopinu kyllä silloinkaan. Mäkin kävin just lauantaina kampaajalla freesaamassa tukkaa, teki hyvää!

    VastaaPoista
  8. Leikittelin pidemmän aikaa sillä ajatuksella, että menisinkö itsekin ihan kampaajalle asti, mutta päädyin sitten kuitenkin värjäämään hiukset itse :) Aikaisemmin mulla oli luottokampaaja, jonka tuoliin uskalsin aina istahtaa luottavaisin mielin, mutta hänen siirtyessä muihin hommiin, en ole vielä löytänyt uutta henkilöä, joka ymmärtää mua ja hiuksiani yhtä hyvin. Sen takia kampaajakäynnit on jäänyt aika vähäiselle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon