Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -ilta

Sokoksella vietetään tällä viikolla Kutsu Kauneuteen -viikkoa. Viikkoon kuuluu erilaisia kosmetiikkaesittelytapahtumia ympäri Suomea, ja itsekin sain mahdollisuuden osallistua yhteen. Kyseessä oli nimittäin tänään kauppakeskus Iso Omenan Sokos Emotionissa järjestetty tapahtuma, jonka teemana oli Lancômen uudet ja vanhat suositut tuotteet. Pahoittelen jo etukäteen kuvien laadusta, sillä ne on napsittu kännykällä vaihtelevissa olosuhteissa.

 

Sokos Emotion Kutsu Kauneuteen -pussi

 

Kirsikka W. päivän meikki

 

Sokos Emotion Kutsu Kauneuteen Roberts Coffee tarjoilu

 

Robert

 

Itse esittelytilaisuus pidettiin viereisessä Coffee Housessa, jossa meille tarjoiltiin kuohuviiniä, tomaattimozarellaleipää, sekä macaroneja. Siinä herkuttelun lomassa saimme kuunnella esittelyjä tuotteista ja niiden ominaisuuksista, ja testaillakin niitä hieman. Kaikkea kivaa ja ihanaa oli paljon, ja koko viikon ajan on voimassa myös aivan huippuja tarjouksia! Kannattaa todellakin käydä kurkkimassa.

 

Kahvilasta siirryimme liikkeeseen, jossa saimme tutkia tuotteita vielä lähemmin, ja päättää, mitä oikein halusimme napata ostoskoreihimme. Itseäni olisi todella kiinnostanut Lancômen Teint Idole Ultra Camouflage -peitevoide, mutta valitettavasti sitä ei ollut vielä kyseiseen myymälään saapunut. Todella harmi, sillä testerien perusteella tuote oli aivan uskomattoman hyvä! Sen sijaan kotiin kanssani matkasivat Lancômen Matte Shaker -nestemäinen huulipuna sävyssä Magic Orange 186 ja Nyxin Ultimate Shadow Palette -luomiväripaletti värissä 04 Brights. Tapahtumaan osallistumisesta sain myös yllärinä matkaani Lancômen matkakokoisen meikinputsausaineen, kasvoveden, ja näytteen  La Vie Est Belle L`Éclat -tuoksusta.

 

Lancôme Paris Matte Shaker liquid lipstick Magic Orange 186

 

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette 04 Brights

 

Lancôme Paris La Vie Est Belle L`Éclat

 

Lancôme Paris Softness kasvovesi ja kasvojenpuhdistusaine

 

Jos olet itse kiinnostunut osallistumaan johonkin samankaltaiseen tapahtumaan, niin klikkaile äkkiä itsesi Sokoksen nettisivuille. Tämän viikon ajan näitä tapahtumia on ympäriä Suomea, ja niihin voi aivan vapaasti kuka tahansa ilmoittautua mukaan, kunhan paikkoja vain riittää! Voin todellakin suositella lämpimästi :)

 

Minkälaisiin tapahtumiin te olette päässeet osallistumaan?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Nuo Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumat on kyllä kivoja :) Harmi, kun useimmat menee itseltä usein ohi :/ Pitääpä käydä kurkkaan, mitä täällä Jyväskylässä olisi tarjolla! Ihania ostoksia!

    VastaaPoista
  2. Bongasin itse ihan sattumalta Facebookista mainoksen, jonka kautta päädyin tuonne. En ollut aikaisemmin edes kuullut, että tuollaisia järjestetään, mutta olen todella iloinen että menin :)

    VastaaPoista
  3. Ois kyllä kiva päästä osallistumaan tuommoiseen! oot muuten kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kannattaa kyllä todellakin tarttua tilaisuuteen, jos vain mahdollisuus on :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kivalta, taidankin tarkistaa oman paikkakuntani tapahtumat :)

    VastaaPoista
  6. Moikka! Ja kiva, kun kävit blogissani moikkaamassa:). On kyllä vähän erilainen näköjään paikkakunnittain tuo tapahtuma. Forssassa pienempi paikka ja pienempi budjetti, uskoisin ;) vaan fiilis oli hyvä! Se meikkivoide, ihana! Täälläkin hankintalisralle meni parin muun tuotteen mukana. Mahtavaa viikkoa sinne ja toivottavasti kommentointi onnistuu luurilla. Kohta tuo nähdään!

    VastaaPoista
  7. Kannattaa kyllä! Oli tosi kiva tapahtuma :)

    VastaaPoista
  8. Uskon, että on ollut kiva tilaisuus riippumatta budjetista :) Jännintähän oli tietysti kuitenkin päästä testailemaan kaikkia uusia ihania tuotteita! Vitsailtiin siellä, että tämmöisiähän pitäisi järjestää ihan viikoittain.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon