Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box syyskuu 2017 - uutuuden viehätystä

Hei, tiedättekö minkä aika nyt jo taas on? No Bette Boxin tietenkin! Tänään aamulla oli jo kilahtanut puhelimeen viestiä, että laatikko on noudettavissa pakettiautomaatista. Eiköhän mennä suoraan asiaan!

 

Bette Box syyskuu 2017

 

Tässä kuussa boxin teemana olivat uutuudet, ja sen kyllä huomasi. Jokainen boxin "virallinen" tuote oli uutuus, niinkuin myös osa bonustuotteista.

 

Bette Box syyskuu 2017 Nivea Creme Care Waterpfoor silmämeikinpoistoaine, Lumene Nordic Chic Soft-Matte puuteri, Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide

 

NIVEA CREME CARE WATERPROOF -SILMÄMEIKINPOISTOAINE

"Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä. Hellävarainen, pantenolia sisältävä tuote myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 6e/125ml."

Luulin aluksi, että boxiin oli eksynyt sama tuote kuin viime kuun boxissa, mutta ilmeisesti kaikki Nivean pakkaukset vain näyttävät samalta. En hirveästi tästä syttynyt, sillä en käytä vedenkestäviä meikkejä tai meikinpoistoaineita. Lisäksi tuotteen tuoksu muistuttaa etäisesti samaa aurinkorasvatuoksua, joka elokuun käsirasvassa oli.

 

LUMENE NORDIC CHIC SOFT-MATTE -PUUTERI

"Ultra-hienojakoinen ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 17,90e/9g."

En liiemmin välitä Lumenen meikeistä, enkä käytä yleensä kuin irtopuuteria, joten en ihan innostunut tästäkään tuotteesta. Ehkäpä tämän voi kuitenkin ottaa matkapuuteriksi käyttöön, kun väri oli kerrankin osunut ihan nappiin. Irtopuuterilla kun on hieman hankala korjailla meikkiä päivän mittaan.

 

BLISTEX BLISS FLIP ULTRA MOISTURIZING -HUULIVOIDE

"Kosteuttavaa sheavoita sisältävän, mustikanmakuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 3,95e/7g."

Aluksi en lämmennyt tälle yhtään, mutta kokeiltuani sitä rakastuin. Voide tuoksuu ja maistuu uskomattoman herkulliselta, vaikka ei ole kyllä mustikkaa nähnytkään. Uusi pakkaustapa on myös yllättään kätevä, ja pidän itse voiteen pallomaisesta muotoilusta. Tämä saattoi jopa olla suosikkituotteeni boxista!

 

Bette Box syyskuu 2017 Schwarzkopf BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo, Vichy Mineral 89 Daily Booster tiiviste

 

SCHWARZKOPF BC SCALP GENESIS -SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO

"Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode -yhdistettä ja B3-vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. Saatavana parturi-kampaamoista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 19,50e/200ml."

Tämä oli mielestäni todella kiva tuote, sillä en ennen ole päässyt testailemaan syväpuhdistavia shampoita. Löysin itseni taas harmittelemasta, että pakkauksen mukana tullut koko oli 30ml näytekoko. Noh, ainakin tulee käytettyä!

 

VICHY MINÉRAL 89 DAILY BOOSTER -TIIVISTE

"Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia, kuten lähdevettä ja hyaluronihappoa käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Saatavilla apteekeista ja Ego -myymälöistä. Ovh. noin 23,50e/50ml."

Tästä olin todella ihmeissäni, sillä boxiin pakattu tuote oli kooltaan ainoastaan 5ml, eli pienempi kuin yksi bonustuotteista, joka muuten oli myöskin Vichyltä. Kuulostaa todella kivalta tuotteelta, mutta näin pienellä määrällä ei kyllä sitten millään pysty kokeilemaan, toimiiko tuote oikeasti. Odotin innoissani, mikä Vichyn tuote boxista ilmestyisi, mutta näin pieni määrä on kyllä yhtä tyhjän kanssa.

 

Bette Box syyskuu 2017 Kenzo World tuoksunäyte, Vichy Ideal Body vartaloemulsio, SB12 Boost ravintolisäpurukumi

 

Bonustuotteina boxissa tuli paketillinen SB12 Boost -ravintolisäpurukumejaKenzo World -tuoksunäyte, ja Vichyn Ideal Body -vartaloemulsio. Tuo vartaloemulsio on siis 7ml kooltaan, joka on 2ml suurempi kuin kasvotiiviste, josta kirjoitin aikaisemmin. Kenzon tuoksu on aivan ihana, paras tuoksunäyte tähän mennessä, ja nuo purukumitkin tulee varmasti käytettyä.

 

Bette Box syyskuu 2017

 

Kaiken kaikkiaan syyskuun Bette Box oli ihan okei. En riemuinnut, mutta en myöskään ole vihainen. Uusia tuotteita oli paljon, ja suurin osa tuotteista jää itselleni käyttöön. Silti toivoisin edelleen, ettei boxin ainoa arvokas täysikokoinen tuote olisi aina Lumenea, kun en itse siitä niin syty. Mieluummin olisin ottanut Vichyn tai Schwartzkopfin tuotteen täysikokoisena, mutta minkäs sille mahtaa.

 

Ensi kuun boxi onkin sitten bloggaajaboxi, josta itse olen hyvin kiinnostunut. Bloggaajaboxit ovat tuntuneet olevan kaikkein suosituimpia. Viimeisin bloggaajaboxi tuli maaliskuussa, mutta ainakin omasta mielestäni se oli todella huono. Vain pari tuotetta tuli käyttöön. Toivottavasti ensi kuun boxi on huomattavasti parempi!

 

Mitä mieltä olitte boxin sisällöstä? Oliko boxissasi eri tuotteita?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kääks, pilasin itseltäni nyt yllätyksen, kun tulin lukemaan tämän (oma moka)!Pääsen tutustumaan omaan boxiini paremmin vasta huomenna, mutta vaikuttaa lupaavalta! Kumpa puuterin väri osuisi nappiin!

    VastaaPoista
  2. Olen itse onnistunut samassa jo useasti, kun ei kärsivällisyys vaan millään riitä :) Olin kyllä puuterin väristä tosi positiivisesti yllättynyt, kun yleensä on kaikki boxissa ollut liian tummaa. Tule sitten huikkailemaan, jos löytyy jotain erilaista!

    VastaaPoista
  3. Minä en saanut ollenkaan Kenzon tuoksunäytettä vaan sen tilalla pari mininäytettä Vichyn kasvoöljystä! Loppuivatkohan Kenzot kesken?

    VastaaPoista
  4. Hmm, kummallista. Harvemmin olen törmännyt siihen, että jokin tuote loppuisi kesken. Kannattaa varmaan kysäistä vielä Bette Boxin asiakaspalvelusta, jos he vaikka osaisivat kertoa, mitä on tapahtunut. Voi myös olla, että tuoksunäyte on vahingossa laatikoita pakatessa jäänyt matkasta. Toivottavasti asia selviää :)

    VastaaPoista
  5. Tuo purkka on muuten yllättävän kallista.5,90 ! Mä saan oman pakettini myöhässä,koska ei mahtunut pakettiautomaattiin ja oli pakko tulla spoilaantumaan.Boxi näyttäis olevan ihan ok,mutta sitten ei kuitenkaan.Arvasin tuon Vichyn uutuustuotteen ihan oikein ja arvasin myös,että se on pieni kooltaan.Hmm, elättelin kyllä toivetta,että jos edes vähän isompi.

    VastaaPoista
  6. Joo, toi purkka vaikutti ihan mielenkiintoiselta, ja mielellään sen testailen, kun tuskin itse tulisi ostettua. Toivoin myös, että tulisi Vichyltä isompikokoinen näyte edes, jos ei ihan täysikokoista tuotetta. Mutta, helvetti, aina se on se Lumene...

    VastaaPoista
  7. Oma pakettini ei tässäkään kuussa mahtunut pakettiautomaattiin ensi yrittämällä, joten oli pakko netistä katsoa, mitä paketti sisältää. Täytyy luultavasti vaihtaa lähetystapaa.

    Toivomuslistallani oli syväpuhdistava shampoo ja huulirasva, joten niiden puolesta boksi lienee ihan ok. Irtopuuteri ei ole minunkaan juttuni, joten saa nähdä, jääkö käyttämättä. Ja silmämeikinpoistoaineenkin testaan ihan mielelläni. Oikeastaan aika kiva sisältö.

    Itse en ole yleensä kauheasti pitänyt bloggaajabokseista eli ensi kuussa en taida kauheasti toiveita paketille laittaa.

    VastaaPoista
  8. Boxin mukana puuteri ei siis ole irtopuuteri. Tarkoitin tekstissäni, että yleensä käytän pelkästään irtopuuteria, joten tuo Lumenen jää lähinnä matkapuuteriksi sen vuoksi.  Itse jaksan vielä toivoa, että bloggaajaboxi olisi mieluinen. Niissä ainakin luulisi olevan jotain mielenkiintoista ja uutta :)

    VastaaPoista
  9. Olisihan se kiva saada täysikokoisia Vichyn tuotteita, koska ovat monesti mainioita, mutta mikä vika 5 ml näytteessä kun on kyse tuotteesta, jota laitetaan naamalle pari pisaraa ohjeistuksen mukaan? Kestää kuule hyvinkin viikon aamuin illoin! Siinä ajassa ehtii testata onko omalle iholle hyvä ja sitten voi kävellä apteekkiin ostamaan se täysi puteli. Ihan kosmetiikkaboxin konseptin mukaisesti!

    VastaaPoista
  10. Mutta jos ja kun levittää kaulallekin.Jotkut osaa laittaa noita voiteita tosi vähän,mutta itselläni ei kyllä aamuin illoin viikkoa 5 ml kestä.14 kertaa? about 0.33 ml per kerta? Mä olisin halunnut 10 ml näytteen edes,mutta konseptin mukainen on juu.Pari pisaraa ? Saas nähdä millainen on putelin suu! Ite en ole vielä omaani saanut.Testaan kyllä mielelläni tuotteen ja olen sen ostamistakin harkinnut:)Eli hyvä saada testata!Mulla kuluu tosi paljon kerralla tuotetta,en tajua.

    VastaaPoista
  11. Viikossa ehtii ehkä huomata sen, sopiiko tuote omalle iholle, mutta siinä ajassa ei kyllä millään ehdi testata tuotteen toimivuutta. Olen sen verran kuitenkin eri kosmetiikkaa testaillut, että tiedän kuinka pitkälle mikäkin tuote omassa käytössä riittää. Ja edelleenkin kummaksun sitä, miksi bonustuote on kooltaan suurempi, kuin boxin varsinainen tuote. Mielipiteensä tietenkin kullakin.

    VastaaPoista
  12. what do you think about the Lumene powder? all shades look quite dark in the package...

    VastaaPoista
  13. They are indeed quite dark. Mine is in shade 01, which I thought would be great, but it turned out that even that is actually a bit too dark for me. Lumene has had this problem quite a while now. Other than that the powder feels nice on the face and keeps everything together well enough.  I still prefer my IsaDora Perfect Loose Powder over this, because it is actually the right tone for my skin, and feels lighter on my face.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon