Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä Essencen sisarmerkki: Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

Blogiani seurailleet ovatkin tietoisia siitä, miten ihastunut olen Essencen edullisiin ja laadukkaisiin meikkeihin. Perjantaina kauppareissulla silmiini osui Essencen sisarmerkki, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Kyseessä on siis Catrice Cosmetics, joka Essencen tavoin tarjoaa laadukkaita meikkejä pienillä hinnoilla. Essenceen verrattuna Catrice on ehkä hivenen hintavampi, mutta tässä puhutaan muutamista euroista, joten pikkurahalla pärjää tämänkin merkin kanssa.

 

Catrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

 

Catrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

 

Päädyin nappaamaan matkaani The Ultimate Chrome Collection -luomiväripaletin, jossa on yhdeksän eri sävyistä luomiväriä, jotka toimivat myös highlighterina. Olen aikamoinen highlighter -friikki, joten käytän muutenkin luomiväriä highlighterina, jos vain sopiva sävy löytyy. Paletti maksoi vajaat kuusi euroa, joten yhdelle luomivärille tuli hintaa noin 65 senttiä. Vaikka sävyt näyttävätki aika samanlaisilta paletissa, niitä testattaessa huomaa selkeästi, että jokainen on oma uniikki värinsä.

 

Catrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

 

Catrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

 

Yritin saada kuvattu teille, miltä värit näyttävät iholla, mutta kuvat eivät ole lähelläkään sitä metallinhohtoista efektiä, joka paletin väreissä todella on. Värierojakaan ei huomaa niin selkeästi, kuin livenä. Värit menevät paletissa näin vasemmalta oikealle:

Ylärivi: hopea, kultainen.

Alarivi: Sinertävän ja violetin hohtoinen, vihertävän hohtoinen, nuden ja hopean hohtoinen, keltaisen hohtoinen, vaaleanpunaisen hohtoinen, nuden hohtoinen, rusehtavan hohtoinen.

Ylemmät sävyt ovat siis selkeästi tietyn värisiä, mutta alemmat on todella vaikea määrittää. Osa niistä hohtaa jopa hologrammimaisesti, ja toiset ovat enemmän glitteriä. Oma suosikkini on tuo alemman rivin ensimmäinen, sillä se hohtaa todella eri lailla riippuen valaistuksesta. Ehdin jo meikissäkin testata tätä palettia, ja pidin kovasti. Meikatessa ne varisivat hiukan, mutta eivät kuitenkaan kovin pahasti, ja luomilla väri pysyi liikkumatta yli kymmenen tuntia. Hinta-laatu -suhde on siis aivan kohdillaan! Eilisestä meikistä en valitettavasti tajunnut räpsäistä kuvaa, mutta tulette varmasti näkemään tämän paletin tuotoksia blogissani vielä useasti.

 

Onko Catrice tullut teille jo tutuksi?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon