Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Oriflame -illan kotiinviemiset

Olin eilen Oriflame -illassa, joissa olen käynyt jo useampaan otteeseen. Illan aikana pääsee tutustumaan moniin tuotteisiin, ja tietenkin tilaamaan niitä itselleen. Näissä illoissa on sellainen järjestely, että tilattuasi tietyllä summalla kosmetiikkaa, saat valita itsellesi kotiinviemisiksi lahjatuotteita. Oman tilaukseni summa ylitti seitsemänkymmentä euroa (onneksi näitä iltoja ei ole useammin!), joten sain valita matkaani kolme ilmaista tuotetta.

 

Oriflame Milk & Honey Gold Moisturising Shower Cream, Tender Care Lip Balm Cranberry, Giordani Gold Bronzing Pearls Natural Radiance

 

Oriflame Milk & Honey Gold Moisturising -suihkuvoide

 

Ensimmäinen valitsemani tuote on Milk & Honey Gold Moisturising -suihkuvoide, jonka arvo on 13e. Nimensä mukaan tuotteen luvataan kosteuttavan, ja se tuoksuu hennon hunajaiselta. Vaikka tuotetta markkinoidaan voiteena, on se todellisuudessa koostumukseltaan samanlaista kuin nestemäinen suihkusaippuakin.

 

Oriflame Tender Care Cranberry -hoitovoide

 

Toiseksi tuotteekseni valitsin Tender Care Cranberry -hoitovoiteen, jonka arvo on 10e. Näitä Tender Care -voiteita on monia erilaisia, mutta itse valitsin tämän karpalonsiemenöljyä sisältävän version. Voidepurkki ei ole ihan yhtä kätevä, kuin Bette Boxin mukana tullut Blistexin huulivoide, mutta se kosteuttaa kyllä huomattavasti paremmin. Itse käytän pientä sivellintä voiteen levittämiseen.

 

Oriflame Giordani Gold -puuterihelmet sävyssä 32081 Natural Radiance

 

Viimeinen ja arvokkain valitsemani tuote on Giordani Gold -puuterihelmet sävyssä 32081 Natural Radiance, joiden arvo on 34e. Olen ennenkin käyttänyt tällaisia helmiä, mutta ne olivat aurinkopuuterihelmet. Nämä helmet ovat ennemminkin ehkä poskipunamaiset, mikä on sinänsä hyvä, sillä onnistuin eilen illalla pudottamaan lattialle yhden suosikkiposkipunistani (nyyh). Minulla taitaa itseasiassa olla vielä olemassa edellisille helmilleni hankittu sivellin, jota en ole käyttänyt kuin pari kertaa.

 

Mikä tuotteista oli teidän suosikkinne? Omat tilaukseni tulen esittelemään, kunhan ne vain saapuvat. En viitsi vielä etukäteen paljastaa, mitä tuotteita sieltä on tulossa.

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ihania juttuja oot löytänyt ja Oriflame on kyllä yllättävänkin laadukas hintaansa nähden! :)
    Nuo puuterihelmet on muuten parhaimmat mitä on! :) Itselläni on tuo sävyssä bronzing pearls, mutta ei ole liian "aurinkoinen" talvellakaan vaan ihan sopiva ja tuovat sopivasti heleyttä kasvoille. Ja kestävät kuulemma ikuisuuden. Lisäksi sain vinkin, että niitä voi käyttää myös luomiin. Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  2. Ikuisia ne todellakin ovat! Edelliset helmet loppuivat vain, koska minä mämmikoura onnistuin kaatamaan ne bussin lattialle. Näillä ei kannata siis julkisissa ehostaa, ellei ole supervakaa käsi :) En ole vielä ehtinyt testailemaan, miltä nämä omalla naamalla näyttävät, mutta ainakin kädelle kokeiltuna olivat kivat!

    VastaaPoista
  3. Luojan kiitos, kukaan tutuistani ei ole järjestänyt koskaan tuollaisia kutsuja :D. Olen nimittäin säästänyt sen takia ison summan rahaa :D. (Olen nimittäin käynyt vaikka minkälaisilla kutsuilla ja eihän sieltä kehtaa ostamatta lähteä pois...)Noista mä ottaisin ehkä nuo poskupunahelmet!

    VastaaPoista
  4. Ajattelin aluksi, etten oikeastaan edes tarvitse mitään uutta, mutta kyllähän sieltä useampi mieluinen tuote silti löytyi! Meikkejä en tällä kertaa ostanut, vaan enemmänkin muuta kivaa kosmetiikkaa :)

    VastaaPoista
  5. Voi eikä, huono mäihä! :| Moon siitä outo etten meikkaa ollenkaan julkisissa paikoissa ellei huulipunan sipaisua lasketa :D 
    Mä kyllä suorastaan rakastuin näihin, kun omani sain! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon