Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Pieni kosmetiikka-arvonta syksyyn

Minulla on kertynyt nyt kaappeihin sen verran ylimääräistä kosmetiikkaa, jota en koskaan tule käyttämään, joten päätin että blogin eka arvonta voisi olla paikallaan. Tähän arvontaan olen valikoinut kasan tuotteita, joita osaa on kerran testattu, ja osaa ei ole edes avattu, joten mitään puoliksi käytettyjä tuotteita ei ole tarjolla.

 

Meikkejä, musaa ja meininkiä arvonta

 

Kasasin tuotteista kaksi pakettia, eli voittomahdollisuuksiakin on kaksi. Yksi henkilö voi kuitenkin voittaa vain toisen paketeista, ja jos sattuisi käymään niin, että onni suosii samaa henkilöä kahdesti, toinen paketti arvotaan uudelleen jollekin muulle. Ihan reilua, eikö?

 

Sitten vähän tietoa voittopaketeista. Haluan pitää sisällöt suurimmaksi osaksi yllärinä, sillä yllätykset kutkuttavat aina eniten! Jotain tahdon silti paketeista paljastaa:

1. paketissa on teemana hiukset ja kynnet. Paketissa on yhteensä kahdeksan tuotetta, joista neljä on täysikokoisia, ja neljä pienempiä näytekokoja. Viisi tuotteista on hiuksille, kolme kynsille. Täysikokoisten tuotteiden arvo on noin 45e.

2. paketissa on ihonhoitoon ja yleiseen hygieniaan liittyviä tuotteita. Paketissa on yhteensä kymmenen tuotetta, joista neljä on täysikokoisia, ja kuusi pienempiä näytekokoja. Neljä tuotteista on iholle, kolme liittyvät meikkeihin, ja kolme kuuluvat kategoriaan "yleinen hygienia". Täysikokoisten tuotteiden arvo on noin 18e.

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

- Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän blogipostaukseen veikkauksesi siitä, mitä kyseiset paketit voisivat sisältää. Vain yksi kommentti /henkilö hyväksytään mukaan arvontaan.

- Muista liittää mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinut tavoitettua mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Jos en tavoita voittajaa kolmen päivän sisällä arvonnan päättymisestä, arvon tilalle uuden voittajan.

- Toisen arvan kilpailuun saat tykkäämällä blogini Facebook -sivuista. Sivusta tykättyäsi jätä kommentti tähän blogipostaukseen ohjaavaan linkkiin Facebook -sivullani.

- Arvontaan on aikaa osallistua 18.9.2017 asti, jonka jälkeen arvon voittajat.

- Voittajiin otan yhteyttä sähköpostiviestillä, ja palkinnot lähetetään postitse kotiin. Minä hoidan postikulut, mutta en ota vastuuta siitä, jos jokin tuote rikkoutuu tai aukeaa matkalla. Yritän pakata tuotteet niin tiiviisti, ettei niin kuitenkaan kävisi.

- En ota huomioon osallistumisia, jotka eivät noudata näitä ohjeita.

 

Onnea arvontaan kaikille!

Kommentit

  1. Moikka, kiva arvonta:)
    Veikkaan että paketeista löytyy jotain hiusten selvityssuihkeita. Taikka jotain kivoja syksyyn sopivia kynsilakkoja tai kynsinauhaöljyjä :)

    VastaaPoista
  2. Ekassa paketissa on ainakin kuivashampoota ja kynsilakkaa. Toisessa taas suihkusaippuaa, meikinpoistoliinoja ja kosteusvoidetta. 1 arpa.

    VastaaPoista
  3. Yksi arpa. Ekassa paketissa on ainakin kynsilakkaa ja hiusten hoitoaine, hiussuihke. Toisessa paketissa on dödö ja yövoidetta sekä meikinpoistoaine.

    VastaaPoista
  4. Yksi arpa ja veikkauksena kynsilakka, kynsilakanpoistoaine, hiusten selvitys- ja tuuheutussuihke, hopeashampoo, deodorantti, huulipuna, päivävoide, kuorintavoide

    VastaaPoista
  5. Yhdellä kun en facessa ole... Veikkaan, että ekassa on kynsilakkaa, kuivashampoota. Toisessa kosteusvoide, meikinpoistoaine ja deodorantti

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana! :)
    Veikkaan, että ykköspaketissa on ainakin shampoo, hoitoaine, hiusöljy, kynsilakka ja kynsilakanpoistoaine.
    Kakkospaketissa voisi olla vartalokuorinta, deodorantti, ripsiväri ja ripsentaivutin :)

    VastaaPoista
  7. Mukana 2-paketin arvonnassa yhdellä arvalla. Veikkaan, että siinä on ainakin luomiväri ja deodorantti :)

    VastaaPoista
  8. Veikkaan että eka paketissa on tehohoito ja hoitosuihke ainakin ja tokassa naamio ja puhdistusmaito. Yhdellä arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa. Eka setissä voisi olla hiustenhoitosuihke ja kynsilakkoja..Toisella esimerksiks kasvovettä.

    VastaaPoista
  10. 1. Paketissa on varmaankin kuivashampoo, hoitoöljy, joku pesussa lähtevä hiusväri, hiusnaamio/maski ja hoitoaine. Kynsille on varmaankin kynsilakka, joku kynsille tarkoitettu hoitoöljy ja kynsiviila.

    2. Paketissa on varmaankin erilaisia shampoita, suihkusaippuoita, kasvovettä, käsirasvaa, käsidesiä, hammastahna, suuvesi ja kasvonaamioita

    VastaaPoista
  11. Ihana arvonta :)
    Ykkösessä voisi olla vaikkapa kuivashampoota ja kynsilakkaa, kakkosessa suihkugeeliä, kosteusvoidetta ja kuorinta.
    Kahdella mukana.

    VastaaPoista
  12. veikkaan, että 1. paketissa on jokin shampoo, hoitoaine, aluslakka... ja 2. paketissa, dödö, päivävoide ja hammastahna!

    VastaaPoista
  13. Mukana 1-paketin arvonnassa. Uskoisin siinä olevan hiusnaamion ja kynsilakkaa :)

    VastaaPoista
  14. Ensimmäisessä paketissa on shampoo, hoitoaine, hiuskiinne ja vielä kuivashampoo. Toisessa paketissa on kynsilakkaa, luomiväripaletti, pumpulilappuja, deodoranttia, kasvojen pesuaine ja kasvovesi.
    Eikös niin :) :):)

    VastaaPoista
  15. Yhdellä mukana. Olisikohan shampoo, kuivashampoo, deodoranttia. Ja toisessa ainakin kynsilakka :)

    VastaaPoista
  16. Olisikohan hoidoaine, hiuskiinne, kuivashampoo. Toisessa luomivärejä, kynsilakka, kasvovesi :)

    VastaaPoista
  17. Ykköspaketista löytyy ainakin kynsilakkoja ja kynsikoristeita.
    Kakkospaketista shampoo, hoitoaine ja hiusöljy.

    VastaaPoista
  18. Yhdellä arvalla mukana :) Ykköspaketissa varmaan ainakin shampoo ja hoitoaine, ehkä myös joku hiusnaamio sekä kynsilakkoja. Toisessa ainakin misellivesi, kasvonaamio ja deodorantti.

    VastaaPoista
  19. Ekasta paketista saattais löytyä hiusöljyä, kuivashampoota ja kynsilakkaa. Toisesta ehkäpä käsivoidetta, deodoranttia ja hammastahnaa. Yhdellä arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  20. Veikkaaan että paketeissa on ainakin kynsilakka, hoitoaine ja poskipuna. Yksi arpa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon