Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kuukauden kirppislöytö

Viime viikolla bongasin (mistäs muualtakaan kuin) Facebook -kirpparilta aivan ihanan vaatteen! Kyseessä siis New Yorkerin Amisu -merkkinen upea teddyvuorellinen neuletakki. Teddyvuorella meinaan siis sitä, että vuori on samanlaista uskomattoman pehmoista ja lämmintä pörröistä kangasta, kuin lelunallekarhujen turkki välillä on.

 

New Yorker Amisu neuletakki

Kuvalähde

 

Takin alkuperäinen hinta on 19,95e, eli ei siis mitenkään paha edes silloin, mutta itse sain tämän kympillä! Ostin samalta myyjältä myös kengät ja collegehousut, jolloin koko hinnaksi tuli noin 18e, eli kokonaisuudessaankin pääsin halvemmalla, kuin alkuperäisen neuleen hinta. Saako nyt tuulettaa?

 

Kirsikka W. neuletakki

 

Kirsikka W. neuletakki

 

Olen tähän aivan rakastunut, ja voisin pitää tätä koko aika! Älkää välittäkö puhelimella nopsaan räpsittyjen kuvien laadusta, tai omasta riutuneesta olemuksestani, vaan keskittykää kuvittelemaan tämän neuletakin taivaallista pehmeyttä. Olisipa kaikki elämässä yhtä ihanaa kuin tämä!

 

Minkä superihanan löydön te olette tehneet viimeeksi?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ai miten hyvännäköinen!! Kumpikin, sekä takki, että sisältö! Minä olen viimeksi maanantaina myynyt puseron facen kirpparilla :) Elokuussa ostin samalta kirppikseltä tuolin pehmusteet 1€/kpl eli 4€ maksoin neljästä!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :)! Olen tähän ihan hullaantunut, ja toivon että pysyy pesujenkin jälkeen yhtä pehmoisena. Facebook -kirppareilla voi kyllä tehdä ihan mahtavia löytöjä, jos vain vähän sattuu onnistamaan. Toisaalta, välillä eteen tulee vain ylihinnoiteltua tavaraa, joten se tosiaankin on hieman tuurista kiinni :)

    VastaaPoista
  3. Joo ylihinnoittelusta tuli mieleen tämä minun yksi kirjoitus. Käy lukemassa ja varaudu joko huutonaurukohtaukseen tai isoon järkytykseen :Dhttp://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/pahin-nakemani-myynti-ilmoitus-kirppiksellaMä laitan sun blogin seurantaan, kun kuitenkin tulee aina välillä kommentoitua :)

    VastaaPoista
  4. Ihana! Katsoin tuota samaa liikkeessä! Se on niin pehmoinen!

    VastaaPoista
  5. Käydäänpä kurkkaamassa :D Vähän jo pelottaa etukäteen!

    VastaaPoista
  6. Itsehän ostin tavallaan ihan sokkona, koska Facebookissa näin vain kuvan tuosta. Ehkäpä siksi olikin niin super positiivinen yllätys, kun kyseessä oli tuollainen pehmeä unelma :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon