Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Energinen soittolista maanantaimenoille

Maanantai on se päivä viikosta, jolloin ainakin itse tarvitsen kaiken mahdollisen boostin päivään. Viherpirtelöiden, kylmien suihkujen ja virkistävien naamioiden lisäksi myös musiikilla voi saada ylimääräistä energiaa päivään. Päätinkin koota kymmenen biisin soittolistan, joka on täynnä virkistäviä ja mielialaa kohentavia kappaleita, joita kuunnellessa aikainen herätys ja arkiaskareet ovat hieman helpompia!

 

1. The Fratellis - This Old Ghost Town

https://www.youtube.com/embed/VxqEw_YUJz0" width="560">

2. Will Young - Switch It On

3. Olavi Uusivirta - Kauneus sekoittaa mun pään

4. Robbie Williams, Olly Murs - I Wanna Be Like You

5. Shava - Ostarilla

6. Alvaro Soler - El Mismo Sol

7. Maroon 5 - Lucky Strike

8. Benny Benassi, The Biz - Satisfaction

9. Michael Jackson - Black or White

10. Rainbow - I Surrender

Kommentit

  1. Ei ole poppakonsteja käytössä. Maanantai on tosiaan viikon karsein päivä....viisi päivää ennen viikonloppua..PLÄÄÄH..

    VastaaPoista
  2. Näinhän se vähän on. Onneksi viikkoon mahtuu kuitenkin vain yksi maanantain!

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva musakattaus. Kiitos siitä! :)  Mun mielestä maanantai on torstain lisäksi yksi parhaita päiviä, taidan olla outo.

    VastaaPoista
  4. Kiva että tykkäsit! Kaikilla on varmasti erilaiset mielipiteet viikonpäivien paremmuudesta, riippuen paljolti omasta aikataulusta ja kokemuksista :) Itselleni melkein mikä tahansa aikainen herätys on hankala, kun olen enemmän yökukkuja. Maanantaina paluu arkeen tuntuu vain kaikkein vaikeimmalta, kun viikonloppuna on saanut nukkua just niin pitkään kuin itse haluaa!

    VastaaPoista
  5. Mullekin aamuherätykset on vaikeita. Mulla vaan saattaa olla viikonloppunakin töitä, joten periaatteessa semmoista sunnuntaihaikeutta ja maanantaimasennusta ei sen vuoksi varmaan tule. :) 

    VastaaPoista
  6. Näitä täytyykin kuunnella, ainoo tuttu taitaa olla toi Rainbown biisi! Mulle maanantai on ihan vaan päivä muiden joukossa, vaikeimmaksi koen jostain syystä torstain... :D Sillon ei tosiaan auta muu kuin hyvä musiikki ja seura!

    VastaaPoista
  7. Kannattaa todellakin! Tiedän, että sulla on varmaan vähän raskaampi musamaku yleensä, kuin nämä kipaleet, mutta uskallan väittää että näillä lähtee päivä kuin päivä paremmin käyntiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon