Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

TwistBe -tuparit

Muistatteko viime vuoden viimeiset kosmetiikkaostokseni TwistBe:ltä? Tuossa postauksessahan mainitsin, että seuraavaan ostokertaani vierähtää upeasta palvelusta huolimatta varmaankin tovi, jonka vuoksi annoinkin tilauksen mukana tulleen lahjakortin käyttöön nopeimmalle lukijalle. Vaan arvatkaapa mitä? Ei siinä niin kauan oikeasti sitten mennytkään.


 


TwistBe logo


 


Sain siis sähköposti-ilmoituksen TwistBe:n uuden liikkeen tupaantulijaisista, joiden aikana sai kaikista normaalihintaisista tuotteista -10%, ja koska ostoslistalle jäi vielä muutama tuote, niin pakkohan sinne oli lähteä. Tuparit olivat perjantaina koko päivän ajan meneillään, ja liike sijaitsi noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Kampista, joten perille ei ollut hankala löytää. Avomieskin oli mukana, sillä olimme menossa syömään shoppailujeni päätteeksi. 


 


Heti liikkeeseen astuttuamme meitä terhvehdittiin iloisten hymyjen ja skumppalasien kera, ja minä pääsin paikanpäälle hypistelemään ennalta valikoituja tuotteitani. Liike itsessään oli todella kaunis, valoisa ja kotoisa, eikä todellakaan mitään kylmän kolkkoa supermarkettihöttöä. Myyjiltäkin sai apua tarvittaessa, mutta semmoista tuputtamistunnetta ei syntynyt, joka on ainakin itselleni ihan supertärkeää shoppaillessa. En voi sietää sitä, jos myyjä huohottaa jatkuvasti niskaan ja kurkkii olan takaa kehuen jokaista tuotetta johon kosken. Nettitilauksessa ollut persoonallinen ja asiakasystävällinen tunnelma siis jatkui myös myymäläkokemuksessa. Avomieskin sai kuulla ihastuneita kehuja siitä, että hän oli tullut mukaani, ja kantoi aikaisemmin tekemiäni Lushin ostoksia, samalla kun minä testailin valehtelematta lähes jokaista testeripurnukkaa liikkeessä. Kokemus oli siis jälleen kerran aivan ihana, ja varmasti tulee käytyä TwistBe:llä vielä uudestaankin!


 


Mutta mennäänpäs sitten niihin ostoksiin, jotka loppupeleissä poikkesivatkin aika suuresti siitä alkuperäisestä ostoslistasta!


 


Avril Le Mascara Volume, Organic Essence Grapefruit Lip Balm, Olivia Klein Mineral Spray Toner


 


Tuotteita tarttui matkaan yhteensä kuusi kappaletta, joista kolme olivat kosmetiikkaa. Ainoa tuote alkuperäiseltä ostoslistaltani oli Avrilin superkehuttu Le Mascara Volume -ripsiväri, jonka olisin tilannut jo viimeksi, jos sitä olisi ollut varastossa. Tätä olen jo ehtinyt kokeilemaan, ja tuote on kyllä kaiken hypetyksen arvoinen. Ripsiväriharja on ihanan tukeva ja erotteleva, eivätkä ripset paakkuunnu sitten mitenkään! Tämä ei myöskään ole vedenkestävä, vaikka se pitää ripset taivutettuina lähes yhtä hyvin kuin vedenkestävät ripsarit, eikä se todellakaan levahda pienestä. Ripsari on kuitenkin samalla helppo puhdistaa pois, joka on aivan upea juttu näin kestävältä ripsiväriltä! Niin ja tosiaan se hinta. Sehän on vaivaiset 9,90e! Ei voi muuta kuin kehua silmittömästi. Tai tässä tapauksessa silmällisesti, sillä tämän kanssa silmät kyllä huomaa.


 


Toinen ihana tuote, jonka ostin, oli Organic Essencen Grapefruit -luomuhuulirasva. Tämä oli itseasiassa ostoslistallani alunperin, mutta sitten otin sen sieltä pois, ja liikkeessä käydessä päädyin kuitenkin sen ostamaan. Päättämättömyyden maailmanmestaruuskisat, täältä tullaan! Olen aivan rakastunut tähän tuotteeseen, joka tosiaan tuoksuu raikkaalta greipiltä, ja tuntuu pehmeältä ja kosteuttavalta huulilla. Kosteutus tuntuu vielä tuntien (!!) päästä käytöstä, joten tätä ei oikeasti tarvitse lisäillä joka toinen minuutti, vaikka söisi tai joisikin siinä jotain välissä. Makua tuotteessa ei ole, joka on siinä mielessä hyvä, ettei sitä sitten tule nuoleskeltua pois huulilta. Tämä on kyllä yksi harvoista huulirasvoista, joka on oikeasti onnistunut pehmentämään ja kosteuttamaan minun korppuhuuliani, eikä vain kuivattamaan niitä entisestään. Hintaa tuotteella on 5,90e, joka äkkiseltään tuntui aika paljolta, mutta nyt tuotetta kokeiltuani voin todeta sen todellakin olleen hintansa arvoinen!


 


Viimeinen kosmetiikkatuote on jo ensimmäisessä TwistBe -postauksessa tutuksi tulleen Olivia Kleinin Mineral Spray Toner -hoitoneste, jonka luvataan kosteuttavan ihoa, ja hillitsevän ihoärsytystä, kuumotusta ja kutinaa. Ja tätä voi ainakin pakkauksen mukaan suihkutella koko kropalle, jos tarve vaatii. Itse ostin tuotteen juurikin noiden kutinan ja ihoärsytyksen hillitsevyyden takia, sillä varsinkin näin talvikeleillä saan silloin tällöin kasvoihin ja muualle vartaloon kutisevia ihottumalänttejä. Lisäksi minulla on sellainen ikävä naisten (tai miksei miestenkin vaiva), että rinnoissani on välillä todella kutisevaa ihottumaa, jonka voi laukaista esimerkiksi rintaliivit, liiallinen hankaaminen suihkussa, huono kuivaus, stressi, tai jotkin ruoka-aineet, joita en ole vielä saanut selville. Ajattelin tämän sopivan siis semmoiseen tissi-ihottumasuihkintaan mainiosti. Toivottavasti tämä ei nyt ollut kenellekkään too much information, sillä kaipa joillain muillakin on joskus ollut samankaltaisia ongelmia? Anyways, tätä tuotetta en ole vielä ehtinyt testaamaan kuin yhden suihkauttelun verran, joten jään innolla tarkkailemaan tuloksia! Suihke oli sieltä vähän hintavammasta päästä, 21,60e, mutta hei, jos se nyt auttaisi näihin ongelmakohtiin, niin se on todellakin kaiken sen rahan arvoinen. *raaps raaps*


 


Akamuti Natural Loofah Mitt, LuinSpa hiusharjanpuhdistaja, Arctic Power Berries Arctic Midnight Sun Lingonberry Powder


 


Loput kolme tuotetta olivatkin sitten vähän erikoisempia. Akamutin Natural Loofah Mitt -kuorintalappu tarttui matkaan kahdesta syystä. Ensimmäinen niistä on tietenkin se, että rakastan kuorintoja ja kuorimista, ja lisäksi ajattelin lapun pehmeän puolen sopivan hyvin itseruskettavan levittämiseen. Viimeksi nimittäin tein sen käsin, ja voi pojat mikä virhe se olikaan. Tyhmästä päästä kärsii... noh, lähinnä kämmenet ja kynsinauhat tässä tapauksessa. Mutta tosiaan, tämän kivan pesulapun kuoriva puoli on valmistettu aurinkokuivatusta sienikurkusta (what?), eikä koko lappu sisällä lainkaan kemikaaleja tai muita epämääräisiä aineita. Hintaa sillä on 7,90e.


 


LuinSpan hiusharjanpuhdistaja taas ostettiin puoliksi avomiestä ajatellen, sillä hän innostui sen nähdessään samantien. Pohdiskelimme siinä, mahtaakohan noin pieni tuote oikeasti toimia meidän tiheäpiikkisissä hiusharjoissamme, ja saimme myyjältä vastauksen, että kyllä ihan varmasti toimii. Minua ei "likainen" hiusharja häiritse niin paljon, että jaksaisin esim. shampoopestä niitä koskaan, mutta avokki nauttisi mielellään huomattavasti puhtaammista hiusharjoista. Otetaan tämä neljän euron hintainen kapistus siis testiin! Verkkokaupan arvosteluissa sitä on ainakin kehuttu huomattavasti.


 


Viimeisenä reissulta jäi käteen purkillinen Arctic Power Berries puolukkajauhetta, jota voi käyttää niin puuroissa, muroissa, jogurtissa tai smoothieissa. Avokki myös ajatteli, että ehkä nämä toimisvat myös kanakastikkeessa, sillä jauhetta voi tosiaan käyttää myös ruuanlaitossa ja leivonnassa. Pari teelusikallista puolukkajauhetta vastaa kourallista marjoja, eikä tuotteessa ole kirjaimellisesti mitään muuta kuin käsinpoimittuja pohjoisia puolukoita. Seitsemässäkymmentä grammaa jauhetta sisältävään purkkiin on käytetty yli seitsemänsataa grammaa puolukoita, ja 11,50e hinnalla se on ihan uskomattoman hyvin. Kukapa ei kaipaisi lisää tärkeitä ainesosia ruokavalioonsa? Me ainakin kaipaamme!


 


Akamuti Natural Loofah Mitt, LuinSpa hiusharjanpuhdistaja, Arctic Power Berries Arctic Midnight Sun Lingonberry Powder, Avril Le Mascara Volume, Olivia Klein Mineral Spray Toner, Organic Essence Organic Lip Balm Grapefruit


 


Sellainen reissu siis tällä kertaa. Harmittaa etten taas tajunnut ottaa liikkeestä lainkaan kuvia, jotenkin vain elän niin hetkessä, etten edes tajua räpsiä kuvia kivoista hetkistä, ellei kyseessä ole jokin supererikoinen tapahtuma, kuten UFO:n vierailu ilmakehässä, delfiinien vallankumous, tai nakuprotesti. Kaikki TwistBe:n tuotteethan ovat luonnonmukaisia, todella moni vegaanisia, ja esimerkiksi Organic Essencen tuotteissa on täysin biohajoava pakkaus, mukaanlukien tuotteiden ympärille kääritty maissimuovi, jonka voi myös laittaa biojätteisiin. Aika siistiä, eikö?


 


Minkälaisia luonnonmukaisia tuotteita sinä olet testannut? Mitä pidit niistä?


 


Kirsikka W.


 


*Sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit

  1. Onnea on löytää hyvä ripsiväri ja huulirasva! Tuo kuivattu puolukkajauhe kuulosti hyvälle.
    Löydät kyllä aina tosi kivoja juttuja!

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä! Varsinkin tuo ripsari! TwistBe on mulle kyllä ihan uus tuttavuus!

    VastaaPoista
  3. Helpostihan niitä löytyy, kun maailma on niin pullollaan kaikkea ihanaa ja kiehtovaa :) 
    Puolikkajauhetta ei olla päästy vielä testaamaan, mutta kyllä sekin varmasti tapahtuu tämän viikon sisällä.

    VastaaPoista
  4. Mäkin bongasin TwistBe:n ekaa kertaa vasta muutama kuukausi sitten, mutta tykästyin ihan samantien! Varsinkin toi palvelu on ollut niin asiakasystävällistä ja upeaa, että jo sen puolesta ihastuin ihan kokonaan. Mutta tuotteetkin ovat tosiaan aivan huippuja, ja tähän mennessä kaikki testatut ovat toimineet tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon