Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Alevinkki: NordicFeelin ystävänpäivätarjoukset

Tiedättekö kun joskus vaan törmää niin hyviin tarjouksiin, että niistä on ihan pakko kertoa muillekin? No nyt kyllä kävi ehdottomasti juuri niin, sillä NordicFeelilla alkoivat juuri ystävänpäiväalennukset, josta löytyy vaikka mitä kivaa, ja osa ihan järjettömillä alennuksilla, joita en edes voinut uskoa tosiksi. Tässä teille siis poimimiani tuotetarjouksia, ja jos ette niistä vielä innostu, niin käykää kurkkaamassa loput aletuotteet täältä!


 


GloMinerals Cream Glaze Crayon


 


GLOMINERALS CREAM GLAZE CRAYON -HUULIKIILTOKYNÄ


Vihreän teen uutetta sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävät hohtoisat huulikynät sopivat käytettäväksi niin huulipunan kanssa kuin ilmankin, ja tarjolla on seitsemän eri värivaihtoehtoa. Normaalisti kynät maksavat huiman 25,50e/kpl, mutta nyt ne ovat tarjouksessa hinnoin 2,79e-17,99e. Hinta riippuu valitsemastasi väristä, mutta parhaimmillaan voit tosiaan napata itsellesi tällaisen alle viidellä eurolla!


 


Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette


 


MAKEUP REVOLUTION ULTRA 32 SHADE -LUOMIVÄRIPALETTI


Olen hehkuttanut Makeup Revolutionin halpoja ja erinomaisia luomivärituotteita blogissa jo useasti, ja nyt olisi mahdollisuus saada upea ja monipuolinen paletti itselleen 8,60e hinnalla (norm. 18,95e). Mukana sekä mattaa että shimmeriä, ja turvallisten neutraalien sävyjen seassa on muutama aivan ihana "värikkäämpi" sävy.


 


Beard Monkey Lemongrass Rain hoitoaine


 


BEARD MONKEY LEMONGRASS RAIN -HOITOAINE


Tämä miehille suunnattu hoitoaine on täysin parabeeniton ja sulfaatiton, ja se sisältää mm. arganöljyä, oliiviöljyä ja UV-suojan! Täydellinen lahja karvaiselle mielitietylle. 250ml pullon hintaa on aleissa pudotettu 17,95e:sta hintaan 4,28e. Beard Monkey on ruotsalainen moderneille miehille tarkoitettu merkki, jonka tuotteet kehitetään yhdessä kampaamoalan ammatilaisten kanssa.


 


Makeup Revolution No Shine Please meikkivoide


 


MAKEUP REVOLUTION NO SHINE PLEASE -MATTAMEIKKIVOIDE


Tätä tuotetta en ole vielä itse päässyt testaamaan, mutta olen lukenut siitä hirveästi hyvää! Kevyt meikkivoide antaa ihollesi mattapinnan, ja sen kerrotaan kestävän siistinä jopa kuusitoista tuntia. Tätä tuotetta ei normaalistikaan ole hinnalla pilattu, sillä se maksaa vain 5,95e, mutta nyt alennuksien kanssa hintaa jää vaivaiset 1,80e! Myynnissä on ainakin viittä eri sävyä, jotka ovat kaikki samanlaisessa tarjouksessa.


 


Macadamia Moisturizing Rinse hoitoaine


 


MACADAMIA MOISTURIZING RINSE -HOITOAINE


Tästä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetusta hoitoaineesta on moneen. Se nimittäin hoitaa, kosteuttaa, suojaa epäpuhtauksilta, selvittää, ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Tuote sopii niin miehille kuin naisillekin, eikä se sisällä sulfaatteja tai parabeeneja. Tärkeimmät vaikutusaineet ovat macadamiapähkinän ja arganpuun öljyt. Hintaa tällä litran pullolla on normaalisti 46,50e, mutta nyt sen saa ostettua itselleen niinkin edullisesti kuin 14,47e! Toivottavasti tätä on jäljellä vielä ensi kuun puolella, sillä minun budjettini ei riitä tilauksen tekemiseen enää tässä kuussa.


 


Face Stockholm Legacy luomiväripaletti


 


FACE STOCKHOLM LEGACY PALETTE -LUOMIVÄRIPALETTI


Paletillinen uskomattoman kauniita lämpimiä luomivärisävyjä, joilla saa taiottua monia erilaisia silmämeikkejä, sekä laadukas kaksipäinen silmämeikkisivellin. Mitä muuta sitä enää edes tarvitsee? Tämä viiden sävyn luomiväripaletti on tarjouksessa hintaan 16,19e (norm. 44,50e), jolloin yhdelle luomivärinapille tulee hintaa vain 3,24e, eikä siihen edes lasketa sivellintä tai paletin peiliä mukaan. Tällä paletilla saa kyllä loihdittua vähän lämpöä tähän talven kylmyyteen.


 


Beautyblender Blender Pro Solid Cleanser


 


BEAUTYBLENDER BLENDER CLEANSER SOLID PRO


Meikkisienten ja -siveltimien putsaukseen soveltuva jumbosaippua ja putsausalusta maksavat normaalisti 42,50e, mutta nyt paketti on tarjouksessa hintaan 12,67e! Itse olen tosi laiska pesemään pensseleitä, mutta toivon että te muut olette hygieenisempiä, ja innostutte tästä enemmän! Näitä on muuten jäljellä enää muutama, joten kannattaa olla nopea.


 


Decléor Sublime Body Duo


 


DECLÉOR SUBLIME BODY DUO -PAKKAUS


Tämä paketti sisältää Decléor 1000 Grain Body Exfoliator -vartalokuorinnan ja Decléor Systeme Corps Moisurizing Milk -voiteen. Vartalokuorinnassa yhdistyvät sekä mekaaninen että kemikaalinen kuorinta, ja se saa ihon kirkastumaan ja uudistumaan nopeammin. Voiteella taas on sekä kosteuttavia että kiinteyttäviä ominaisuuksia, ja sen luvataan tekevän ihosta silkinpehmeän. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Normaalisti pakkaus maksaisi 83,50e, mutta nyt aleista sen saa järjettömään 1,97e -hintaan. Ja ei, en unohtanut nollaa mistään välistä, vaan nettisivuilla todellakin on merkittynä tuo kyseinen hinta!


 


Haluaisin tässä vielä muistuttaa, että kun kyseessä tosiaan on tämän luokan alennusmyynnit, niin haluamiensa tuotteiden kanssa kannattaa olla nopea! Ne nimittäin menevät kuin kuumille kiville, ja jos jäät liiaksi jahkailemaan, niin tuote loppuukin juuri nenäsi edestä. Nimimerkillä kokemusta on...


 


Toivottavasti löydätte jotain ihanaa itsellenne, ja näistä vinkeistä oli hyötyä!


 


Kirsikka W.


 


*Sisältää mainoslinkkejä*


**Kuvalähteenä NordicFeelin nettisivut**

Kommentit

  1. Tosi halpaa, edullista!! Jos ei oltas menossa Kanarian saarille maaliskuussa, tekisin tilauksen. Kanarian saaret ovat verovapaa-alue ja siellä on niin edullista, joten nyt jätän kaikki meikki- ja vaatehankinnat sinne...Pystyyköhän sitä olemaan ostamatta mitään pari kuukautta? :D

    VastaaPoista
  2. Samaisen Decleorin setin sain minäkin tohon hintaan eilen tilatessa. Eipä siinä hetkeäkään miettinyt kun pakkaus oli jo vilahtanut ostoskoriin. Tänään sillä olikin jo hinta pompannut vajaaseen neljäänkymppiin. Ja löytyihän sieltä kaikkea muutakin hullun halpaa, mm. yksi Makeup Revolutionin paletti reilulla kahdella eurolla.
    Kaltaiseni köyhä alehaukka tirauttaa jo muutaman kyyneleen tämmöisten löytöjen edessä :D

    VastaaPoista
  3. Itselleni tuo parin kuukauden ostotauko tekisi tosi hyvää, mutta en varmasti millään onnistuisi pitämään siitä kiinni :) Mutta tottakai kannattaa säästää rahat sinne kaikkein edullisimpaan ostokohteeseen, niin minäkin tekisin!

    VastaaPoista
  4. Höh, joo, näyttäisi tosiaan siltä, että osan tämänkin postauksen tuotteista hinta on muuttunut kalliimpaan suuntaan nyt tämän päivän aikana :( Harmi, mutta onneksi niitä tarjouksia tosiaan on vaikka kuinka paljon!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon