Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box tammikuu 2018 - uusi vuosi, uusi Bette?

Jes, Bette Box kilahti tänään pakettiautomaattiluukkuun, ja kävin sen heti työmatkalla hakemassa. Sen verran innoissani olin, että saavuinkin työpaikalle vahingossa tunnin liian aikaisin! Noh, siihenhän jäi sitten juuri sopivasti aikaa kuvailla uuden boxin sisältö. //Edit. Postaukseen vaihdettu hieman parempilaatuiset kuvat, jotka nekin tosin on otettu ennen työpäivän alkua.


 


Bette Box tammikuu 2018


 


Lumene Nordic Seduction huulikiilto 12 Dusk Ilta, Lierac Hydragenist seerumi


 


LUMENE NORDIC SEDUCTION -HUULIKIILTO


”Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntumaan pehmeämmiltä. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 17,90€/4,5ml.”


Mitähän tähän nyt sanoisi, muutakuin ”taasko Lumenea?” Salaa toivoin, että uuden vuoden vaihduttua Lumene jäisi taakse, ja jotain uutta tulisi tilalle. Saamani sävy on 12 Dusk/Ilta, joka on ihan nätti, eikä koostumuskaan huono ole, mutta kahdeksantoista euroa huulikiillosta on ihan liikaa. Tämä Lumenen kiilto on tällä(kin) kertaa boxin arvokkain tuote, joka ei todellakaan sytytä.


 


LIERAC HYDRAGENIST -SEERUMI


”Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumi puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Saatavilla apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista. Ovh. noin 52€/30ml.”


Apteekkimerkit kiinnostavat minua, sillä en ole niitä päässyt hirveästi testailemaan. Tämä tuote kuitenkin ehkä on hieman erikoinen valinta tammikuun boxiin, sillä edellisessä lootassa tuli jo Lumenen kosteuttava seerumi täysikokoisena. Lisäksi 8ml näytteellä on arvoa yli 13€, vaikka siitä riittää vain muutamaan käyttökertaan. En tiedä, minkä kokoinen itse mukana tullut puteli on, mutta minulla se on ainakin puolityhjä. En oikein tiedä mitä ajatella tästä.


 


Ibero ripsiharja ja -kampa, Simple Eye Make-Up Remover Pads silmämeikinpoistolaput


 


IBERO RIPSIHARJA JA -KAMPA


”Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsenpidennysten selvitykseen. Saatavilla Prismoista ja K-Citymarketeista. Ovh. noin 5,90€.”


Tämä oli varmasti monelle mieluinen tuote, mutta itselläni ei tälle ole käyttöä. En harjaa kulmia tai ripsiä lainkaan, eikä siihen myöskään ole tarvetta. Lähtee eteenpäin.


 


SIMPLE EYE MAKE-UP REMOVER -SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT


”Palkitut silmämeikinpuhdistuslaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois - älä hankaa! Saatavilla hyvinvarustelluista K-kaupoista. Ovh. noin 3,95€/30kpl.”


Luulin tämän aluksi olevan testikoko, mutta se olikin ihan täysikokoinen tuote. Pari (?) boxia sitten tuli Simplen kasvojenpuhdistusliinoja, joista tykkäsin tosi paljon. Nämä silmämeikinpoistolaput eivät ole ehkä niin oma juttuni, sillä puhdistan kasvot ja silmät aina samoilla tuotteilla. Otan nämä kuitenkin käyttöön ihan mielenkiinnolla, ja testaan, purevatko nämä oikeasti silmämeikkeihin paremmin kuin nuo kasvoliinat.


 


Pepsodent All Day Protection Long Active White Fresh -hammastahna, Twinings tee


 


Lisäksi boxin mukana tuli 16ml matkakoko Pepsodent All Day Protection Long Active White Fresh -hammastahnasta ja Twiningsin teehaudukkeita mauissa Cranberry & Raspberry, Orange, Mango & Cinnamon, ja Lemon & Ginger. Hammastahnalle peukku alaspäin, teelle peukku ylöspäin. Vaikka kyllähän tuota teetä on ihan valmiiksikin jo vaikka kuinka paljon.


 


Bette Box tammikuu 2018 sisältö


 


Kaiken kaikkiaan tammikuun boxi oli pieni pettymys. Arvo ylitti kyllä neljäkymmentä euroa, mutta jotenkin tuotteet eivät sytyttäneet, vaan tuntui ennemminkin siltä, kuin viime vuoden tähteet olisi räävitty kasaan tähän boxiin. Viime vuoden tammikuun boxi oli ihan huippu, joten siinäkin mielessä odotin tältä laatikolta huomattavasti enemmän. Noh, ensi kuun boxia odotellessa.


 


Mitä mieltä sinä olit tammikuun Bette Boxista, ja erosiko sisältö jotenkin omastani?


 


Kirsikka W.


 


Psst! Tiesitkö muuten, että tilaamalla Bette Boxin kuudeksi kuukaudeksi, saat seitsemännen kuukauden kaupan päälle?


 


*Sisältää mainoslinkin*

Kommentit

  1. Onneksi päätin olla tilaamatta boxia....minulla ehkä nuo teet ainoastaan tulisi käyttöön, muut kiertoon....Joulukalenterissa sain jo tuollaisen Lumenen punaisen öljykiillon huulille, joten sekin olisi turha...Joo olis mullekin ollut pettymys...

    VastaaPoista
  2. Äh, tää näyttää kyllä vähän huonolta :/ Harmi! En ole vielä omaa boxia hakenut. Mutta mini tuote jää kyllä käyttämättä :/

    VastaaPoista
  3. Toi boxi sopii hyvin mun ankeaan tammikuuhun.Ei maistu tee ja hampaitakaan ei monta kertaa saa puhtaakis,jos nyt niitä jaksaa edes pestä:( Onneksi toi seerumi on edes 8 ml kokoinen,voishan asiat olla huonomminkin vai voisko?

    VastaaPoista
  4. Voi ei, mikä surkeus tästä ensimmäisenä tulee mieleen.
    Omaani en ole vielä saanut, mutta ei tää nyt riemusta soikeana saa postiin ryntäämään.
    Ainoa tuote jolla on itselleni käyttöä on tuo seerumi, ja teet tulee juotua.

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä aikamoinen pettymys kun haki tuon boksin postiautomaatista :/ Vaikka näissä ylläribokseissa on aina riskinsä, että tuotteet on väärän sävysiä tai muuten vaan ei sovi itselle niin kyllä harmittaa kun huulikiilto, joka on boksin arvokkain tuote osoittautuu täysin väärän sävyiseksi :/ Ja mullakin toi Lieracin tuubi oli puoliksi tyhjä, se vaikutti kyllä ihan mielenkiintoiselta tuotteelta :D Ripsiharja tulee varmasti käyttöön mutta kaikenkaikkiaan aika njäääh fiilis tän kuun boksista :D Vähän ehkä masentavaa, että kauneusboksin paras tuote oli noi teepussukat :D

    VastaaPoista
  6. Joo kyllä oli itsellenikin pettymys. Eiköhän jokaisella tilaajalla ole ripsiharja jo ennestään, oma huulikiilto (väri 11/varjo) ei näytä huulilla miltään, lieracin seerumi tosiaan puolikas tuubi ja itse en luota puhdistusliinoihin silmämeikin poistossa.. en edes viitsi sanoa testattavista mitään. Mietin jo tilauksen peruuttamista..

    VastaaPoista
  7. Aika pettymys tämän kuun boksi, onneksi en jatkanut tilausta tälle vuodelle..

    VastaaPoista
  8. Oli kyllä melkoisen köyhä boxi. Yritin sieltä pakkausmateriaalien joukosta vielä epätoivoisesti löytää lisää tuotteita pariin otteeseen. Olen kyllä pettynyt sisältöön.

    VastaaPoista
  9. Hyvä, että vältyit tältä pettymysboxilta! Mitä enemmän sitä ajattelen, niin sitä enemmän tämän kuun boxi oli pettymys. Toisaalta, pari edellistä boxia olivat olleet niin hyviä, että on enemmän sääntö kuin poikkeus, että kolmannen on sitten oltava huono. Vaikka ei sen niin pitäisi oikeasti mennä.

    VastaaPoista
  10. Joo, niin jää mullakin :( Tai ei periaatteessa käyttämättä, mutta menee kiertoon jokatapauksessa. Pitkäaikaistilaajat olivat ilmeisesti saaneet jonkinlaisen kuorivan shampoon vielä lisäksi, ja sen kanssa boxi vaikutti ihan ookoolta, mutta tosiaan ilman sitä tuo on kyllä vähän tylsän ja tyhjän oloinen laatikko. 

    VastaaPoista
  11. Kyllä ne varmaan voisivat olla huonomminkin, mutta piru vie, niin voisivat kyllä olla paremminkin! Tsemppiä tammikuujaksamiseen :)

    VastaaPoista
  12. En olisi kyllä samanlaisella innolla ollut boxia hakemassa, jos olisin tiennyt sisällön etukäteen! Harmistus oli kyllä sellainen, että työkaverit huomasivat varmaan naamasta heti paketin avattuani, ettei nyt ollut mitenkään mieleinen.

    VastaaPoista
  13. En olisi kyllä samanlaisella innolla ollut boxia hakemassa, jos olisin tiennyt sisällön etukäteen! Harmistus oli kyllä sellainen, että työkaverit huomasivat varmaan naamasta heti paketin avattuani, ettei nyt ollut mitenkään mieleinen.

    VastaaPoista
  14. Nojoo, todellakin! Ei kosmetiikkapakkauksen parasta antia saisi missään nimessä olla teepussit... Itsekin olen huulikiillosta vähän kiikun kaakun, että pidänkö vai en, sillä vaikka sävy onkin ihan nätti, niin se ei ehkä ihan kuitenkaan ole se mun oma juttuni.

    VastaaPoista
  15. Mä käytän itse sellaista systeemiä, että pari kehnompaa boxia saa olla välissä, mutta jos tulee kolme putkeen, niin tilaus loppuu siihen. Tähän mennessä olen tilannut 12 boxia, joista väittäisin parin olleen todella huonoja, muutaman ihan okei, muutaman hyviä, ja parin huippuja. Eli hyvin epätasaisesti mennään, kun boxeja vertaa toisiinsa, mutta vielä ei ole tuota kolmen huonon suoraa tullut vastaan, joten tilailu jatkuu. Nythän siirrynkin sitten pitkäaikaistilaajiin ensi kuusta lähtien, joten odottelen innolla, tuoko tulevaisuus lainkaan niitä bonustuotteita (joita omasta mielestäni jaetaan ihan liian harvoin).

    VastaaPoista
  16. Säästyit sitten tältä huonolta startilta vuoteen 2018. Toivon kovasti, että ensi kuun boxi on huomattavasti parempi!

    VastaaPoista
  17. Minäkin luulin aluksi boxia avatessani, että jotain olennaista oli unohtunut matkasta. Mutta kortin luettuani tajusin että ei, kyllä tässä näyttäisi olevan kaikki tarkoitettu mukana. Toisaalta tiesin jo pakettia odottaessani, että mitään suurta ei ole tulossa, sillä paketti painoi vain vähän päälle 200g (karkkipussin verran!) sen lähetystietojen mukaan. Yleensä parhaimmat lootat ovat aina painaneet yli 400g.

    VastaaPoista
  18. Minäkin petyin pahasti sisältöön. Olen tuore boxin tilaaja ja odotukset olivat korkealla. Toivon todella, että ensi kuun boxi olisi parempi sisältöinen!

    VastaaPoista
  19. Niin minäkin! Enkä usko, että olemme ainoita, sillä niin moni on sanonut ihan samaa :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon