Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Théhuone - teeaddiktin pieni paratiisi

Vietin eilen iltapäivää äitini kanssa shoppaillen, syöden ja juoden. Eräs pysähdyspaikkamme oli niin ihana ja erikoinen, että minun on vain kerrasaan pakko kertoa siitä teille!


 


Théhuone Tapiola Organic Pink Rain


Itse en tajunnut ottaa tilanteessa yhtäkään kuvaa, joten kiitos äidille, että sain lainata tätä hänen ottamaansa!


 


Äitini oli saanut joulumuistamisiksi lahjakortin Théhuoneelle, joka ei nimensä perusteella sanonut minulle mitään muuta kuin sen, että se luultavimmin liittyi jotenkin teehen. Itse juon teetä superpaljon, ja suosikkejani ovat hedelmäisen raikkaat vihreät teet, joten olin siinä mielessä jo kiinnostunut. Saavuimme Tapiolan Kauppakeskus Ainoaan, ja pyöriskelimme siellä hyvän tovin, ennen kuin löysimme pikkuruisen liikkeen, joka oli jokseenkin piilossa kaikelta muulta menolta. Heti liikkeeseen astuttuani tajusin, ettei kyseessä ollutkaan ihan mikä tahansa kahvila. 


 


Théhuone oli tosiaan hyvin pieni, sen perällä oli pari pientä pöytää ikkunan ääressä, joissa sai nauttia liikkeen tarjonnasta. Teelaatuja oli kymmeniä, jos ei satoja, ja ne olivat kaikki esillä valtavissa paketeissa hyllyillä. Teepannullinen valitsemaansa teetä maksoi viisi euroa yhdelle hengelle, ja kuusi euroa kahdelle. Ruokaa paikassa ei ollut tarjottavana, mutta myyjä ystävällisesti sanoi, että voisimme käydä hakemassa jostain muualta purtavaa, ja tulla nauttimaan sen teen kanssa heille. Päädyimme kuitenkin keskittymään itse teen nauttimisesta, ja näin jälkikäteen ajateltuna se taisi olla paras mahdollinen vaihtoehto.


 


Tilasimme meille pannullisen Organic Pink Rain -teetä, joka oli muistaakseni ainakin sitruunaruohoa sisältävä yrttitee, jonka tuoksu oli aivan ihanan piristävä. Tee tuotiin meille pöytään tyylikkäässä lasikannussa pienten teekuppien kera, ja väriltään punaisen teen tuoksu oli aivan ihana! Ja herkullistakin se oli, nimittäin päätin sitten ostaa itselleni pussillisen sitä mukaani. Valmisteepussit eivät kyllä ole mitään verrattuna näihin herkkuihin.


 


Liikkessä ostettavat teepakkaukset pakataan suurista pusseista pienenmpiin paketteihin vasta myynnin yhteydessä, ja silloin pääsee itsekin nuuhkimaan vaikka kymmentä eri teelaatua, ennenkuin päättää varmasti, minkä haluaa itse ostaa. Lopulta liike tuoksuu uskomattoman hyvältä, kun kaikkien testattujen teelajikkeiden tuoksut leijailevat ympäriinsä. Teelaatuja on varmasti jokaiselle sopivia, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Tavallisempien teetyyppien (kuten Earl Grey) lisäksi saatavilla on erikoisempiakin teemakuja, esimerkiksi äitini valitsema kofeiiniton Pina Colada Rooibos, tai toinen ostamistani pusseista, Sencha Lime Strawberry. Halusit siis mustaa, vihreää tai valkoista teetä, oolongia, matéa tai jasmiinia, kofeiinillista tai kofeiinitonta, valinnanvaraa löytyy! Ja arvatkaapa mitä? Hinnatkaan eivät ihan pilvissä huitele, sillä vaikka ne hieman teelaadusta riippuen vaihtelevatkin, niin itse sain 140g teetä kymmenellä eurolla. Kuulostaa ehkä hieman vähäiseltä, mutta kun ottaa huomioon, ettei tee oikeastaan paljoa paina, niin kympillä saa jo vaikka kuinka monta teekupposta.


 


Tapiolan lisäksi Théhuone löytyy myös Eerikinkadulta Helsingistä, sekä verkosta osoitteesta www.thehuone.com/fi. Suosittelen siis ehdottomasti kaikkia teenystäviä tutustumaan tähän putiikkiin, josta en ainakaan itse ollut kuullut koskaan aikaisemmin. Rentouttavaa viikonloppua kaikille, minä nautin nyt kupposen yrttiteetä!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mä en ole koskaan edes juonut kahvia, taidan olla siis tee-tyttö :), silti en ole koskaan käynyt tuollaosessa pelkästään teetä tarjoavassa baarissa! Vois olla ihana kokemus!

    VastaaPoista
  2. Itse ainakin pidin kovasti, tunnelma oli ihana ja kotoinen, kun paikka oli niin pieni! Mulla ei ole enempää kokemusta teehuoneista, mutta voisin kuvitella, että niitä on olemassa enemmänkin :) Tai sitten pistää paikan korvan taakse, ja käväisee joskus kun tie tuo tänne pääkaupunkiseudulle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon