Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

4 x unelma-asu

Mitä omaan pukeutumistyyliini tulee, niin olen aika moniruokainen. Tykkään yhdistellä erilaisia ideoita, ja pukeutua mielialan mukaan. Tietenkin hommaa rajoittaa vähän se, että Suomessa pluskokoisten valinnanvara ei ole mitään supersuurta. Useimmiten plusmallistojen rätit ovat liian tätimäisiä, tai sitten niistä saa maksaa koko kuun ruokarahat. Niinpä sitä joutuu usein pukeutumaan aivan erilailla, kuin oikeasti haluaisi. Tässä postauksessa halusin koota yhteen neljä erilaista asukokonaisuutta, joita käyttäisin samantien, jos vain kukkaro ja kauppojen kokotaulukot vain antaisivat periksi.


 


Rocker Chic unelmatyyli


kengät 69,95e*korvakorut 9,99e - housut 49,99e - paita 24,99e*


 


Koska olen rockhenkinen ihminen, ja tykkään pukeutua mustaan, niin ensimmäinen asu on juurikin sellainen. Musta rokkariasu, joka on kuitenkin samalla siisti ja tyylikäs. Kokomustaan pukeutuessa tykkään yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja, mikä näkyy tässä asukokonaisuudessakin. Mustia vaatteita on helppo myös yhdistellä muiden värien kanssa, joten kaikkien näiden ympärille voi kehitellä miljoona muutakin asukokonaisuutta.


 


Cute and Casual unelma-asukokonaisuus


kengät 99,90e* - sukkahousut 14,95e - neuletakki 39,99e - mekko 49,99e*


 


Tykkään myös pukeutua tyttömäisesti, ja mikäpä siihen sopisi paremmin kuin mekot? Haluan kuitenkin yhdistellä ne mukavien ja arkisten vaatekappaleiden kanssa, jotta mekoille oikeasti tulee myös käyttöä. Kivan hempeät värit toimivat hyvin mustan kanssa, ja raikastavat ilmettä huomattavasti.


 


Edgy Floral unelma-asukokonaisuus


kengät 54,95e - sukkahousut 9,99e - hame 29,99e* - paita 29,99e*


 


Rakastan kukkakuosia, etenkin punaista sellaista, ja kun bongasin tämän paidan, niin visio oli selkeä. Valitsin mukaan matchaavat punaiset sukkahousut ja tekonahkaisen hameen, joka tuo asuun sopivasti särmää. Sattumalta löysin myös nuo korkkarit, joiden kuviointi on hyvin samankaltainen kuin nahkahameen pinta. Tällä asulla varmasti kääntää päitä, ja vieläpä sellaisessa hyvässä mielessä!


 


Cool and Classy unelma-asukokonaisuus


kengät 205e* - kaulakoru 12,95e* - haalari 59,99e* - bleiseri 49,95e


 


Olen aina halunnut itselleni tyylikästä haalaria, mutta en ole koskaan löytänyt omille mitoilleni sopivaa. Minulla on paksut reidet ja lantio verrattuna muuhun vartalooni, ja kohtuullisen kapea vyötärö, niin imartelevaa mallia ei vain ole tullut vastaan. Tällaista sinistä haalaria käyttäisin ihan ehdottomasti, ja se sopiikin sekä arkeen että juhlaan ihanasti. Nuo Tommy Hilfigerin nilkkuritkin ovat aivan upeat, mutta sen huomaa hinnasta!


 


Kaikki vaatteet ja asusteen kenkiä lukuunottamatta löytää Lindexiltä, jossa muuten on edelleen meneillään ihan huippualet. Kengät taas ovat Kookengästä, jossa on paljon tarjouksia sielläkin. Tämänkin postauksen vaatteista moni on tarjouksessa, ja olen merkinnyt ne * -merkillä kuvien alle. Kuvien alla näkyvät hinnat ovat kuitenkin alkuperäishintoja, ja tarjoushinnat näät klikkaamalla linkkejä. Kaikki kuvalähteet ovat Lindexiltä ja Kookengältä, luonnollisesti.


 


Minkälaisiin asuihin sinä tykkäät pukeutua, ja innostuisitko joistain tämän postauksen vaatteista?


 


Kirsikka W.


 


*Sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit

  1. Olen fiilispukeutuja, mikä eilen oli hyvä,tänään en päälleni laittaisi. Vaattekaappini (kaappieni) väritys on aika musta/valkoinen, jotain harmaatakin löytyy, vanhaa roosaa myös. Jouluksi joulunpunaista :).
    Jokainen noista kelpais mullekin eri fiiliksiini. Pukeutuisin kaikkiin ja olen pukeutunutkin :)

    VastaaPoista
  2. Tuo cool and classy iskee itseeni eniten. Ja musta toimii aina!

    Lindexin alet on jo tsekattu ;)

    VastaaPoista
  3. Itselläni on aivan sama juttu, ja fiilispohjalla mennään pukeutuessa :) Joskus saattaa mieli vaihtua vaikka keskenkin päivän niin rajusti, ettei auta kuin vaihtaa toisiin vaatteisiin. 

    VastaaPoista
  4. Pystyn kyllä erinomaisesti kuvittelemaan sut tuossa asussa! Vaikka sullahan on kyllä aina niin kivoja asukokonaisuuksia muutenkin, ettet paljon muiden stailailuja tarvitse :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon