Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

NordicFeel -tilaus täynnä uusia tuttavuuksia

Pistin noin viikko sitten tilauksen menemään NordicFeelille, joka on ruotsalainen kosmetiikkaverkkokauppa, ja eilen sain sen käydä hakemassa postista sopivasti ennen viikonloppua. Paketti on nyt nuuskittu eilisen illan ja tämän päivän aikana kokonaan, joten on aika näyttää teillekin, mitä sitä tuli taas ostettua.


 


Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner, Makeup Revolution Ultra Professional Blush & Contour Palette Sugar And Spice, Freedom Makeup Pro Brow Pomade Ebony, Nyx HD Studio Photogenic Concealer


 


Meikkituotteita tilasin neljä kappaletta, joista ensimmäinen on Maybellinen Lasting Drama Gel Eyeliner. En ole mikään superässä tekemään rajauksia, ja parhaimman tuloksen olen aina saanut käyttämällä sivellintä eyelinerin levittämiseen. Sen vuoksi halusin kokeilla tätä geelimäistä rajausväriä, jonka mukana tulee hyvä ja tukeva sivellin. Ja arvatkaas mitä? Homma oli ihan uskomattoman helppoa verrattuna rajaustusseihin tai muihin vastaaviin! Geeli on hyvin riittoisaa ja pigmenttistä, ja sen luvataan pysyvän jopa kaksikymmentäneljä tuntia. En epäile sitä lainkaan, sillä tämä tuote tuntuu olevan ainakin osittain vedenkestävää, sillä meikinpoistolapuillakin rajauksia sai hinkata hyvän tovin, ennenkuin ne olivat totaalisesti poistettu. Hintaa tällä tuotteella oli 11,50e.


 


Toinen meikkituote on Makeup Revolutionin Ultra Blush And Contour Palette sävyssä Sugar And Spice. Olin tätä silmäillyt jo pidemmän aikaa, sillä paletti sisältää upeita poskipunasävyjä, mutta joka kerta se oli jäänyt hankkimatta. En kuitenkaan omista kovinkaan paljon poskipunia, joten tällä kertaa päätin sen itselleni napata. Napit ovat hyvin pigmenttisiä ja kirkkaita, ja vaikka pelkäsin, että pari noista sävyistä olisi liian tummia poskipuniksi, niin eivät ne oikeasti ole. Hintaa tällä paletilla oli 9,50e.


 


Kolmas meikkituote on Freedom Makeupin Pro Brow Pomade sävyssä Ebony. Olen edelleen etsiskelemässä sitä seuraavaa täydellistä kulmakarvatuotetta, sillä aikaisempaa suosikkiani ei enää löydä mistään, ja se alkaa käydä vähiin. Vaikka aikaisemmin ostamani Maybellinen Tattoo Brow -kulmatuote olikin mieluinen, niin se ei silti itsessään toimi kaikilla haluamillani tavoilla. Päädyin siis tilaamaan tämän hieman geelimäisen kulmavärin, ja koska en ollut yhtään varma, nauttisinko tällaisesta koostumuksesta, niin valitsin edullisen Freedom Makeupin. Riittoisa tämä tuote ainakin on, sillä pienellä sipaisulla väriä tulee vaikka kuinka paljon, mutta muuten en tätä tuotetta ole vielä ehtinyt testaamaan. Tuote maksoi 7,95e.


 


Viimeisin, muttei vähäisin meikkituotteista oli Nyxin High Definition Photogenic Concealer sävyssä 01 Porcelain. Minulla ei tällä hetkellä ole lainkaan nestemäistä peiteväriä, joten ostopäätös syntyi täysin sen pohjalta. Sävy on kerrankin omalle iholleni sopivan vaalea, ja luultavimmin tämä puteli ajaa asiansa omassa käytössäni. Hintaa tuotteella oli 7,95e.


 


Cocoa Brown 1 Hour Tan Medium, Batiste Dry Shampoo Cherry


 


Ostin myös pari muuta kosmetiikkatuotetta, joista ensimmäinen on se hieman erikoisempi. Kyseessä on nimittäin Cocoa Brownin 1 Hour Tan -itseruskettava sävyssä Medium, joka on tarkoitettu vaalealle iholle. Olen viimeksi käyttänyt tekorusketusta muistaakseni yläasteella, ja silloinkin hyvin vähän, mutta nyt olen jo jonkun aikaa halunnut saada vähän päivetystä zombinvaaleaan ihooni. Tämän itseruskettavan kerrotaan sopivan myös herkkäihoisille, ja se kuulemma tuoksuu miellyttävältä (ainakaan teininä käyttämäni tuote ei tuoksunut!), joten tästä on varmasti hyvä aloittaa kokeileminen. Muistaakseni luin jostain, että Cocoa Brownin tuotteet ovat Khloé Kardashianin mieleen, joka nyt sattuu olemaan oma suosikkirealitytähteni. Hintaa tällä putelilla on normaalisti 10,50e, mutta se on nyt tarjouksessa 9,45e hinnalla.


 


Vähän tutumpi tilaamani tuote on Batisten Dry Shampoo Cherry, joka on kuitenkin "tuoksu", jota en ole päässyt vielä kokeilemaan. Muitakin kivoja vaihtoehtoa valikoimissa oli, mutta jostakin puolueellisesta syystä päädyin tähän kirsikkaiseen. Ihan vielä tämä ei pääse käyttöön, mutta totta puhuakseni, kuivashampoota ei koskaan voi olla liikaa. Hintaa pullolla on 7,95e.


 


NordicFeel Blender, 3-In-1 Cleansing Wipes, Cherry Alcogel Hand Sanitizer


 


Lisäksi ostin kolme "bonustuotetta" NordicFeelin omasta tuotannosta. Näitä sai siis tilattua edullisemmilla hinnoilla, jos käytti tietyn verran rahaa muissa ostoksissaan. 3-In-1 Cleansin Wipesit maksavat normaalistikin vain 3,50e, mutta alennuksen kanssa maksoin niistä vain 1,95e! Nämä vielä toimivat aivan erinomaisesti, vaikka aluksi uskalsin epäillä muuta halvan hinnan vuoksi. Liinat sisältävät silmämeikinpoistoaineen, puhdistusmaidon ja kasvoveden, ja ne ovat kasvipohjaisia. 


 


Alcogel -matkakäsidesi oli pakko myöskin ostaa, sillä se on ihan supersöpö, käytännöllinen, ja maksoi minulle vain yhden euron! Normaalihinta on 3,50e, jota en näin pienestä tuotteesta ehkä maksaisi, mutta yksi euro sopii kyllä erinomaisesti. Huomasin muuten vasta kotona, että tämäkin tuote on olevinaan kirsikan tuoksuinen. Ei tuoksu todellisuudessa ole lähelläkään kirsikkaa, vaikka muuten hyvä onkin. Toisaalta, en tiedä kuinka turvallista ylipäätänsä on nuuskutella käsidesiä?


 


Viimeisenä mukaan pakettiin lähti myös violetti Blender hintaan 3,57e, normaalisti 5,95e. Tämä on aika jämäkkä sieni, jonka ostin lähinnä halvan hinnan vuoksi. Kuten aikaisemmin olen jo maininnutkin, en ole meikkisienten suurin ystävä, joten saa nähdä, jääkö tämä omaan käyttöön, vai lisäänkö sen seuraavaan arvontapakettiin. 


 


NordicFeel tilaus


 


Siinäpä siis kaikki! Itse olen ainakin tosi tyytyväinen sekä tuotteisiin, että NordicFeeliin. Tuotteet tulivat kauniissa violetissa paketissa, joka on NordicFeelin teemaväri, ja kaikki oli ehjää. Lisäksi Ruotsista tullut paketti löysi tiensä luokseni alle viidessä arkipäivässä, joka on todella erinomainen saavutus! Taas löytyi siis kosmetiikkakauppalistalle uusi erinomainen kosmetiikkaverkkokauppa.


 


Kirsikka W.


 


PSST! Vielä pari päivää aikaa osallistua Samaskoru -korvakoruparien arvontaan täällä!


 


*Sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit

  1. Minäkin olen tilannut tuolta NordicFeeliltä, mutta siitä on pari vuotta aikaa. Paketti tuli myös nopeasti!
    En ihmettele, että valikoit kirsikan, ehkäpä minäkin olisin :)
    Ihana tuo paletti!!

    VastaaPoista
  2. Oon kuullut hyviä juttuja tosta Freedomin Pomadesta!

    Mulla on vähän vaikeuksia löytää itelleni tarpeeksi vaaleaa concealeria, tuo Nyxin voisi olla hyvä vaihtoehto minullekin.

    VastaaPoista
  3. En ole tainnut koskaan tilata tuolta Nordicfeel sivustolta! Itseä kiinnostaa enemmänkin Beautybay, joten sieltä olen tilannut viimeaikoina :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että sielläkin on ollut positiivisia kokemuksia :)
    Toi paletti on tosiaan aivan superkiva, ja jokainen sävy tulee varmasti käytettyä loppuun saakka!

    VastaaPoista
  5. Pomade toimi mulla ainakin tosi hyvin, vaikka vielä pitää tollaisen puolinestemäisen värin käyttöä kyllä treenata, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Mutta itse tuote on kyllä tosi hyvä, ja voin sitä suositella!
    Toi Nyxin peitevoidekin vaikutti näin ekan käyttökerran jälkeen ihan toimivalta tuotteelta, semmoiselta kevyeltä mutta peittävältä :)

    VastaaPoista
  6. Mä taas en ole koskaan tilannut Beauty Baysta yhtään mitään, vaikka monesti on lähellä ollutkin :) Siellä on kyllä ihan superlaaja valikoima kaikkea kivaa, ja pari tiettyä tuotetta on ollut ostoslistalla jo pidemmän aikaa, kunhan vain kukkaro sen sallii!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon