Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lushin ystävänpäivätuotteet TOP 4

Sain tänään aikaisemmin sähköpostiin viestin, jossa kerrottiin Lushin uusista ystävänpäivätuotteista, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan. Koska tie oli muutenkin viemässä Helsingin keskustaan, niin poikkesin samalla myös Asematunnelin kivijalkaliikkeessä nappaamassa suosikkini. Valinnanvaikeuksia oli jonkin verran, mutta yllättävän nopeasti sain haalittua matkaan ne omat suosikit. Olin siis tehnyt itseni kanssa sopimuksen, että kolme parasta tuotetta saa napata matkaan, mutta viime hetkellä päätinkin sitten ottaa neljä. Hupsis! Kaikki postauksessa mainitut hinnat ovat samoja sekä netissä että liikkeissä, joten ei ole väliä kummasta ne itsellesi hankit, jos kiinnostut.


 


Lush ystävänpäivä


Lush Heart Of Enlightened Expectation


 


4. Heart Of Enlightened Expectation -kylpyvaahto


Tämä ihana oranssi-valkoinen sydän tuoksuu jasmiinilta ja ruusulta, ja on kaikkein kukkaisin näistä omista suosikeistani. Oranssi osa on murenevaa ja puuterimaista, kun taas valkoinen on öljyisempää ja käsiin sulavaa. Meillä ei edelleenkään kylpyammetta ole, mutta kyllä tämän voi varmasti suihkussakin käyttää! Tai sitten säästää seuraavaa kylpyammeen sisältämää reissua varten. Aivan ihana tuote, jolla on hintaa vain 6,95e.


 


Lush Love Boat kylpypallo


 


3. Love Boat -kylpypallo


Tämä ihanan värinen ja söpösti laivan muotoon tehty kylpypallo on pirteän energisen tuoksuinen, onhan siinä appelsiinia ja sitruunaöljyä. Laivan pohja on keltainen, ja sinne on piilotettu pikkiriikkisiä punaisia sydämiä, jotka arvatenkin kelluvat kylpyvedessä kun "pallo" käytetään. Tämän tuotteen tuoksu on kaikista ystävänpäivätuotteista toisiksi paras (HOX, vain minun mielipiteeni!), ja jo pelkästään se sai minut tekemään ostopäätöksen. Hintaa tällä rakkauden kylpylaivalla on 8,95e.


 


Lush Whole Lotta Love Bubbleroon


 


2. Whole Lotta Love -kylpyvaahto


Tämä on sitten taas se ainoa tuote, jonka tuoksu menee lemmenlaivan edelle! Sitruunaruohoöljy ja ruusu tuoksuvat upean pirteiltä ja herkullisilta yhdessä, ja sydämenpuolikkaiden välissä oleva kultainen sheavoi sopii mukaan ihan täydellisesti. Tuote ei ehkä ole se kaikkein näyttävin ulkonäöllisesti, mutta muut ominaisuudet antavat senkin edestä. Ja ah, se tuoksu! Voiko sitä edes hehkuttaa liikaa, sillä itselläni ainakin on vaikeuksia pitää nokkaa poissa ostospussista. Ostopäätökseen saattoi myös vaikuttaa eräs Led Zeppelinin hittikappale. Hinta 8,95e.


 


Lush Cherryish vartalonkuorintapala


 


1. Cherryish -vartalonkuorintapala


Jostain syystä en löytänyt tätä tuotetta Lushin suomenkielisiltä nettisivuilta, mutta liikkeessä näitä kyllä oli. Kyseessä on suklaata ja kirsikkaa sisältävä kuorintapala, joka tuoksuu seksikkäältä ja aistikkaalta, ja on varmasti täydellinen ystävänpäivälahja sille mielitietylle. Varsinkin, jos lupautuu itse hänet tällä kuorimaan! Kuorivat rakeet ovat suuria ja hyvän tuntuisia, ja itse pala oikein sulaa käteen, aivan kuten suklaakin! Tuotteen tärkeimmät ainesosia ovat murskatut kirsikankivet, manteliöljy, kaakao ja kookosöljy. Omasta mielestäni tämä on ihan ehdoton ykköstuote ystävänpäiväkokoelmasta. Olenko puolueellinen? Ehkä, ehkä en. Kokeilemalla saat selville! Hintaa palalla on 13,95e.


 


Kaikkiin muihin ystävänpäivätuotteisiin voit tutustua täällä!


 


Lush Twilight Sparkle Jar vartalopuuteri


 


Olen nyt muuten saanut lähiaikoina ihan superhyvää palvelua Lushilta! Tilatessani Snow Fairy -vartalonhoitoainetta alennusmyynneistä isossa 225g purnukassa sainkin kolme 100g pientä purkkia, sillä isot oli jo ehditty myydä loppuun! Lähes mikä tahansa muu verkkokauppa olisi vain ilmoittanut, että tuotetta ei enää ole, ja olisi palauttanut rahat. Lush kuitenkin toimitti minulle tilaukseni eri muodossa, vaikka sainkin silloin 75g enemmän tuotetta kuin mistä olin maksanut. Lisäksi sen paketin mukana tuli pyytämättä testikokoinen Don't Look At Me -tuorekasvonaamio, vaikken ollut mitään edes tajunnut pyytää. Nyt taas tänään huomasin kotona, että pussiin oli sujautettu yksi ylimääräinen tuote. Random Act Of Kindness -pussista löytyi Twilight Sparkle Jar -vartalopuuteri, joka oli osa joulusesonkituotteita. Arvoltaan se oli alunperin 16,95e, ja nyt alennuksissakin vielä 8,47e! Ihan huippua, että Lushilla todellakin panostetaan asiakkaisiin tällä tavalla. 


 


Ja ennekuin joku sanoo "no tietenkin bloggarit saavat kaikkia etuja ja ilmaisia tuotteita", niin voin todeta, ettei kukaan tänään kaupassa vieraillessani tiennyt minun olevan bloggaaja, enkä sitä maininnut myöskään netistä tilatessani. Tätä palvelua saavat siis ihan oikeasti kaikki "tavallisetkin" ihmiset ilman blogeja joihin siitä postailla. Mahtavaa asiakaspalvelua, olit sitten kuka vain! Minä olen ainakin yksi ihan supertyytyväinen asiakas.


 


Lush Love Boat kylpypallo, Whole Lotta Love ja Heart Of Enlightened Expectation kylpyvaahdot, Cherryish vartalonkuorintapala, Twilight Sparkle Jar vartalopuuteri


 


Minkälaisia kokemuksia sinulla on Lushista, ja aiotko hankkia jonkun ystävänpäivätuotteista itsellesi? Ihanaa perjantai-iltaa, palaillaan vielä viikonlopun aikana muiden kosmetiikkajuttujen merkeissä!


 


Kirsikka W.


 


P.S. Pahoittelen jälleen kerran kuvien laatua! Oma kameravanhukseni ei toimi hämärässä tai keinovalossa parhaalla mahdollisella tavalla, ja koska päivänvaloa on niin pieni hetki, niin kuvien otto venyy yleensä pimeän puolelle :(

Kommentit

  1. Tämä on mulle täysin outo, uusi merkki. Varmaan kivat ja hyvät tuotteet, kun minäkin rakastan tuoksuja :)

    VastaaPoista
  2. Ovat kyllä aivan ihania! Lushin kivijalkaliikkeet Helsingissä ovat niin täynnä erilaisia tuoksuja, että ne haistaa jo pelkästään kävelemällä niiden ohi. Liikkeessä on niin paljon erilaisia tuoksuja, että nenä saattaa turtua, eivätkä hajut erotukaan toisistaan niin hyvin. Mutta sitten kotona neutraalimmassa tuoksuympäristössä kaikki tuotteiden ihanat tuoksut erottaa hyvin selkeästi, ja koko kylppäri tuoksuu ihanalta! Tämän vuoksi koitan aina pitää Lushin myymäläkäynnit mahdollisimman lyhyinä, jotta pystyy oikeasti haistelemaan niitä tiettyjä tuotteita, joita haluaa. 

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon