Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

15 x vuoden 2017 lempparilöydöt

Vuosi 2017 on taputeltu pakettiin jo jonkin aikaa sitten, ja uusi vuosi rullaa ryminällä eteenpäin. Sanotaan, että menneitä muisteleville ei käy koskaan hyvin, mutta yhdessä asiassa voimme mielellään palata vielä viime vuoden puolelle. Vuoden parhaat kosmetiikkalöydöt pitää nimittäin vielä listata!


 


Dermosil Faces Moisturizing Cream Light, Lush Just To Clarify Jellymask, Lush Snow Fairy Body Conditioner, Organic Shop Body Desserts Tropical Mix Sculpting Body Scrub


 


DERMOSIL FACES MOISTURIZING CREAM LIGHT -KASVOVOIDE


Tähän ihanuuteen tutustuttiin kesäkuun Bette Boxissa, ja ihastuin tuotteeseen niin, etten ole muita kasvovoiteita liiemmin sen jälkeen käyttänyt. Ihanan kevyt ja kosteuttava koostumus on aivan nappivalinta omalle sekaiholleni, ja tuotteen mieto tuoksu on aivan ihana! 50ml tuubi kestää vaikka kuinka kauan, eikä se maksakaan kuin kymmenisen euroa. Aivan huipputuote ehdottomasti, joten se ansaitsee paikkansa vuoden 2017 parhaimpien joukossa.


 


LUSH JUST TO CLARIFY -JELLYKASVONAAMIO


Tämän kasvonaamion ostin Lushilta joulukuun alussa, ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin rakastunut. Naamio kirkasti ja silotti kasvojen ihoa niin selkeästi, että en ole moiseen efektiin ennen törmännytkään! Hedelmäinen kasvonaamiohan kuorii myös ihoa hellästi, ja yhdistää täten kaksi lempikosmetiikka-asiaani samaan pakettiin: naamion ja kuorinnan. 13,95e hintainen tuote näytti aluksi silmiini pieneltä, mutta jellyformulan ansiosta se todellakin kestää vaikka kuinka moneen naamiokertaan. 


 


LUSH SNOW FAIRY BODY CONDITIONER


Lushin reissulta lähti matkaani myöskin tämä vartalonhoitoaine kiinteässä muodossa. En ollut koskaan aikaisemmin (ainakaan muistaakseni) kokeillut mitään Snow Fairy -tuotteita, mutta rakastuin tähän vartalonhoitoaineeseen samantien. Olen käyttänyt kiinteää palaa supersäästeliäästi, ja nyt tilasin aleista 225g jättipurkillisen tätä vartalonhoitoainetta, josta toivottavasti riittää hetkeksi eteenpäin! Tuoksu on aivan ihana, ja se jää iholle leijumaan huuhtelunkin jälkeen. Avomieskin pitää siitä. Snow Fairy -tuotteet ovat joulusesonkituotteita, joten näitä ei ole enää alejen jälkeen luultavasti saatavilla. Nyt ehdit kuitenkin vielä tilata itsellesi 100g purkillisen hintaan 8,47e (norm. 16,95e) tai 225g purkillisen hintaan 13,97e (norm. 27,95e). 


 


ORGANIC SHOP BODY DESSERTS TROPICAL MIX -VARTALOKUORINTA


Tämä on vain niin käsittämättömän ihana tuote! Tuoksu on huumaava, ja 450ml purkki on aivan superriittoisa. Itse käytän tätä lähes jokaisen suihkun yhteydessä reilusti, ja silti purkista on useampien viikkojen aikana ehtinyt kulua vain todella vähän. Kuorivia rakeita on tarpeeksi, ne ovat isoja, eikä hintakaan päätä huimaa. Puhumattakaan siitä, että tämähän on luonnollinen! Ainoaksi ongelmaksi on muodostunut se, että tätä tekisi mieli maistaa, koska se tuoksuu ja näyttää niin herkulliselta.


 


Treaclemoon One Ginger Morning Bath And Shower Gel, Essence Cover Stick, Maybelline New York Tattoo Brow Easy Peel-Off Tint, Batiste Dry Shampoo Marrakech


 


TREACLEMOON ONE GINGER MORNING -SUIHKUGEELI


Tämäkin tuote tuli tutuksi Bette Boxin kautta, sillä lokakuun boxi piti sen sisällään. Ihanan limonadinen ja piristävä aamusuihkutuoksu oli niin herkullinen, että puristelin pienestä 60ml pullosta jokaisen pisaran irti. En ole vielä tähänkään päivään mennessä saanut selville, mistä saisin ostettua itselleni täysikokoisen version tästä. Sokoksilla kun tuntuu olevan vain juurikin tuota pientä kokoa, ja sitäkin vain parissa hassussa myymälässä. Jos joku teistä siis osaa vinkata, niin kertokaa ihmeessä kommenteissa! Tätä on pakko saada lisää.


 


ESSENCE COVER STICK -PEITEPUIKKO


Essencen pari euroa maksava peitepuikko on ehdottomasti yksi suosikkipeitetuotteistani. Toisin kuin kaikki muut kokeilemani peitepuikot, tämä ei kuivata lainkaan ihoani, ja väri levittyy helposti ilman repimistä ja raastamista. Tietenkin superedullinen hintakin on vain plussaa, ja se, että Essencen tuotteita on helppo löytää aina Tokmannilla tai K-Citymarketeissa käydessä.


 


MAYBELLINE TATTOO BROW PEEL-OFF TINT -KULMAVÄRI


Mietin tosi pitkään tämän tuotteen kanssa, että kehtaanko käyttää siihen rahaa, sillä en ollut lainkaan varma pitäisinkö siitä. Mutta onneksi se tuli ostettua, sillä tämä kulmäväri/-sävyte osoittautui ihan superkäteväksi! Ainakin omissa kulmissani väri pysyi jopa viisi päivää, vaikkei viimeisinä päivinä tietenkään yhtä intensiivisenä. Levittäminen vaatii vähän kärsivällisyyttä, mutta loppupeleissä aikaa tulee säästettyä kulmienlaitossa ihan huimasti. Itse käytin tosiaankin kaikkein tumminta sävyä, ja se ei ainakaan haalistunut punertavaksi, mitä hieman pelkäsin etukäteen. Tästä pitää yleensä maksaa parisenkymmentä euroa, mutta ainakin Tokmannilla tuotetta on myynnissä noin viidentoista euron hinnalla.


 


BATISTE HEAVENLY VOLUME -KUIVASHAMPOO


Voitteko kuvitella, että kokeilin Batisten kuivashampoita ensimmäisen kerran vasta vajaa vuosi sitten? Itse en ainakaan voi, sillä nykyään en ehkä pärjäisi arkielämässä, jos peilikaapista ei aina löytyisi pullollista! Omiksi suosikeiksini ovat muodostuneet tämä Heavenly Volume sekä I Love Me -messuilta mukaan tarttunut Marrakech -kuivashampoo, joista jälkimmäinen oli valitettavasti limited edition -tuote. Noh, onneksi näitä Batisten kuivashampoita on vaikka minkälaisia, joten uusia suosikkeja ei luulisi olevan vaikea löytää.


 


Makeup Revolution SophX Highlighter Palette, It


 


MAKEUP REVOLUTION SOPHX HIGHLIGHTER PALETTE


Heti tuotteen saavuttua osasin jo sanoa, että tämä paletti vie sydämeni ihan kokonaan. En ole käyttänyt mitään highlightereitani niin paljon kuin tätä palettia, sillä monipuoliset sävyt ja runsas pigmentti avaavat mahdollisuuksia miljooniin erilaisiin meikkilookkeihin. Ja se edullinen hinta, sitä tunnun jaksavan peräänkuuluttaa suurimmassa osassa näitä suosikkejani!


 


IT'S SKIN FRESH -SHEET MASKIT


Voi vitsi miten näitä rakastankaan! Onneksi satuin bongaamaan nämä Citymarketin naamiohyllystä, sillä muuten olisi jäänyt upeat tuotteet löytämättä. Ainakin Cittarissa naamiot maksavat vähän päälle kaksi euroa kappale, ja niistä on monia eri versioita. Itse olen kokeillut bambu-, aloe-, teepuu-, granaattiomena-, mustikka- ja avocadonaamioita, joista suosikkejani ovat kaikki aloe, granaattiomena ja mustikka. Sheet maskien mukana tulee myös reilusti ylimääräistä nestettä, jota itse ainakin levittelen rinnoille, kaulalle, käsivarsille, ja joskus jopa jaloille saakka! Mitään kuivia koppuramaskeja nämä eivät todellakaan siis ole. 


 


ESSENCE MATT TOUCH -POSKIPUNA


Edullinen hinta, ihanat värit, ja pehmeä koostumus. Mitä sitä muka muuta poskipunassa tarvitsee? Essence onnistuu kyllä yllättämään positiivisesti kerta toisensa jälkeen, ja jättää taaksensa monet kalliimmat markettimerkit. Ja vaikka Essencen tuotteista ei pitäisikään, niin siinä ei kyllä koko omaisuuttaan (toivottavasti) häviä.


 


THE BODY SHOP FUJI GREEN TEA REFRESHINGLY HYDRATING -HOITOAINE


Tämä hoitoaine tuoksuu taivaalliselta, ja se on tehnyt omille takkuhiuksilleni ihmeitä! En oikeasti edes ymmärrä, miten tämä taikapullo toimii, sillä se on saanut selvitettyä hiukseni jopa useamman päivän muhineen laiskatakkunutturan jäljiltä. Enkä nyt siis tarkoita mitään pikkutakkuja, vaan sellaisia, joiden selvittelyssä minulla yleensä menee valehtelematta yli tunti harjata auki. Tämän hoitoaineen jälkeen hommassa menee pari minuuttia, ja hiukset vielä tuoksuvatkin jumalaisilta. Miksen ole löytänyt tätä aikaisemmin???


 


Curaprox Black Is White Whitening Toothpaste, Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist, Dermosil Spa & Sauna Foot Bath Salts


 


CURAPROX BLACK IS WHITE -HAMMASTAHNA


Olen aina ollut todella skeptinen valkaisevia hammastahnoja kohtaan, mutta tämän kohdalla jouduin kääntämään kelkkani. Bette Boxin mukana tulleen näytteen (yllätys, yllätys) ansiosta päädyin ostamaan tahnaa enemmänkin, sillä omissa superkeltaisissa legoissani eron on todellakin huomannut. Tai ainakin itse olen, ja sehän siinä onkin kaikkein tärkeintä, eikö? Ainoa miinuspuoli on hinta, mutta hammastahnatuubi kestää onneksi ikuisuuden, joten ihan vararikkoon ei tämänkään tuotteen vuoksi tarvitse joutua.


 


LUMENE LÄHDE -KASVOSUIHKE


Taas yksi tuote, jota kohtaan olin aika skeptinen. Tämän kasvosuihkeen väitettiin raikastavan, ilman että se sotkee meikkiä. Ai että mitä? Voin siis suihkuttaa vettä kasvoilleni ilman että puuteri puuroutuu tai ripsiväri lähtee valumaan pitkin poskia? Ei voi pitää paikkaansa. Noh, piti silti. Raikkaan tuoksuisen ja tuntuisen suihkeen sumutinosa pilkkoo veden (ei se oikeasti vettä ole, ainakaan kokonaan) niin pieniin osiin, että pisarat eivät todellakaan pääse valumaan ympäri kasvoja. Kesällä tämä oli ihan ehdoton laukussa, jos vietti paljon aikaa auringossa, ja viileämmilläkin keleillä sitä on tullut käytettyä kun tuskanhiki uhkaa kohota pintaan. En ole mikään valtava Lumenefani, mutta tämä tuote oli ERINOMAINEN. Ai niin, ja tämäkin löysi tiensä luokseni Bette Boxin kautta.


 


DERMOSIL SPA & SAUNA -JALKAKYLPYSUOLA


Tätä en vain voinut olla mainitsematta, sillä niin ihana tuote tämä on! Aina jalkakylpyä tehdessäni koko huone tuoksuu raikkaalta ja kylpylämäiseltä, ja jalat ovat uskomattoman kosteutetut ja pehmeät kylvyn jälkeen. Kylvyn aromit rentouttavat, avaavat tukkoisen nenän, ja virkistävät mieltä, ainakin näin oman kokemuksen pohjalta. Vajaan kuuden euron purkki antaa monet jalkakylvyt, ja suola näyttääkin purkissa aivan ihanalta. En voi muuta kuin suositella!


 


Viime vuosi oli kyllä ihan ässä kosmetiikkavuosi uusien löytöjen suhteen, toivottavasti tänä vuonna on yhtä hyvä tuuri!


 


Kirsikka W.


 


*Sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit

  1. Kyllä noilla passaa :) Hyvät löydöt!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun teit tän postauksen. Kiinnostaa erityisesti nuo Organic Shopin tuotteet ja tuo Batisten kuivashampoo. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on luonnoksissa Vuoden 2017 parhaat - kosmetiikka edition -postaus, jossa on muutama sama tuote kuin sulla tässä :) Oli tarkoitus julkaista se viime vuoden puolella, mutta päivät loppuvat kesken. Nyt olen miettinyt julkaisenko sitä enää ollenkaan...mutta ehkä vielä ehtii :)

    Nuo Lushin tuotteet, jotka on sun lempparilöytöjä, on mulle ihan uusia! Tuo musta hammastahna oli liian erikoinen mun makuun :D

    VastaaPoista
  4. Mäkin rakastan ylikaiken noita Organic Shopin tuotteita! Hamstrasin niitä i love me messuilta ihan tajuttoman halpaan hintaan ja voisin pelkästään tuoksutella niitä ikuisuuden koska ne vaan tuoksuvat ihan taivaalliselta :D Tuo Highlighter paletti pitäisi laittaa tilaukseen, näyttää ihanan monipuoliselta :)

    VastaaPoista
  5. Lushin tuotteet ovat kyllä ihan mahtavia! Noita tuotteita Lushilta en ole kokeillut, mutta kiinnostaa testata esim. heidän naamionsa! Itse olen tykännyt kylpypalloista ja saippuoista ainakin.

    VastaaPoista
  6. Näillä pärjää todellakin jo pitkälle! Hieman oli valinnanvaikeuksia, sillä tuntuu että viime vuoden aikana tuli löydettyä niin paljon kaikkea uutta ja kivaa :)

    VastaaPoista
  7. Munkin pitäisi Organic Shopin tuotteisiin tutustua vähän enemmän ja testailla muitakin tuotteita kun kuorintoja, kun ne kerta ovat laadukkaita ja edullisia, ja muutenkin aivan ihanan tuoksuisia ja näköisiä :)

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti julkaise se, itseäni ainakin kiinnostaa kovasti :)
    Mulla on ostosjonossa useampikin Lushin tuote, kuten esimerkiksi ihanan suklainen naamio, kunhan vaan saan muita naamioita ensin tyhjennettyä. Ja nyt kun talvisesonki on mennyt, niin odottelen innolla, minkälaisia uusia tuotteita aiotaan lanseerata seuraavaksi!

    VastaaPoista
  9. Multa meni Organic Shop I Love Me -messuilla ihan kokonaan ohi. Tai siis, näin ne kyllä siellä hyllyssä, mutta jostain kumman syystä en jaksanut niistä kiinnostua tarpeeksi. Näin jälkikäteen viisastuneena harmittaa kyllä ihan hirveästi! Noh, ehkä ne ensi vuonna olisi yhtä hyvissä tarjouksissa *sormet ristissä*
    Highlighteria voin suositella ihan koko sydämelläni, sillä harvoin kympillä saa noin hyvää laatua, tai toimivaa palettia ylipäätään :)

    VastaaPoista
  10. Noita jellykasvonaamioita mulla on kaapissa kolmin kappalein, ja kaikki ovat kyllä ihania ja toimivia, mutt erityisesti tuo Just To Clarify on ollut ihan huippu! Tuorekasvonaamioita pitäisi testailla sitten seuraavaksi, jahka edelliset purkit on tullut käytettyä. 
    Meillä ei ole kotona ammetta, joten kylpypalloja on hankala käyttää. Omasta mielestäni jalkakylvyssä ne eivät oikein pääse oikeuksiinsa. Peilikaapissa odottelee yksi jellykylpypallo, jos vaikka joskus pääsisin käymään jossakin, missä se kylpyamme on :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon