Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Suomalaista designia Samaskorulta + ARVONTA

Törmäsin viime vuoden puolella suomalaisen Samaskorun tuotantoon, ja ihastuin heidän puisiin design -koruihinsa samantien! Päätin sitten ottaa heihin yhteyttä ja kysäistä, haluaisivatkohan he mahdollisesti tehdä kanssani blogiyhteistyöpostaukseni, ja suureksi ilokseni sain myöntävän vastauksen. Tänään postimies toimitti perille pienen paketin, jonka sisältä löytyi kolme kaunista, geometristä ja puista korua, joista kaksi saan arpoa teille ihanille lukijoille!


 


Samaskoru rasiat


 


Samaskoru tosiaankin on suomalainen yritys, jonka valmistamiin tuotteisiin kuuluvat korut, kellot, ja seinätaulut, ja valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon. Itse tosiaan kiinnitin silmäni erityisesti näihin geometrisiin puukoruihin, mutta huomattavasti klassisempiakin vaihtoehtoja löytyy. Erityisesti eläinaiheisia tuotteita on vaikka kuinka paljon, elefantista oravaan ja ranskanbuldogista yksisarviseen. Vaikka itse en mikään eläinrakas ihminen olekaan, niin useamman noista koruista voisin silti ottaa käyttööni! Niin ja onhan tuo itselleni valitsemani korukin eläinteemainen.


 


Samaskoru Karhu -kaulakoru


Samaskoru Karhu -kaulakoru


 


Tämä Karhu -kaulakoru on aivan ihana, ja juuri sellainen kuin toivoinkin. Olen itsekin luonteeltani hyvin karhumainen: nautin syömisestä ja nukkumisesta, enkä ole lainkaan aggressiivinen, ellei minulle tärkeitä ihmisiä uhata. Korun riipus on koivua, ja se on kooltaan 3,5cm x 4cm, eli ei mikään liian silmille hyppivä, vaan juurikin sopiva. Riipuksen mukana tuleva ketju on 45cm, ja se on helppo vaihtaa itse pidempään tai lyhyempään oman mieltymyksen mukaan. Tai voihan tällaisesta riipuksesta tehdä choker -kaulakorunkin ripustamalla sen vaikkapa samettinauhaan. Hintaa tällä korulla on 14,90e, mutta tällä hetkellä Samaskorulla on meneillään alennusmyynnit, joten hintaa jää enää 10,90e. Tätä mallia on saatavilla myös ihanina korvakoruina!


 


Samaskoru Hunajakenno -korvakorut


 


Nämä seuraavat ovat Hunajakenno -korvakorut, jotka ovat toiset teille arvottavista koruista. Valitsin nämä korut, sillä kennomainen geometrinen muoto on samaan aikaan hauska ja tyylikäs. Näitä voi siis käyttää ihan minkä tahansa ikäinen korvareiät omistava ihminen, ja useampaan eri tilaisuuteenkin ne sopivat erinomaisesti. Korvakorut ovat todella sirot, 3cm x 2cm, joten mitään kasarikorvisten kokoisia killuttimia ei tarvitse pelätä saavansa. Nämäkin korut on valmistettu koivusta, ja niiden hinta alennuksilla on 10,90e (norm. 14,90e).


 


Samaskoru Lootuksenkukka -korvakorut


 


Viimeisenä muttei vähäisimpänä rasiassa köllöttelevät Lootuksenkukka -korvakorut, niin ikään koivusta valmistetut. Tämä naisellinen ja romanttinen lootuksenkukkasarja on kerrassaan ihana, ja täydellisen erikoinen kauniine muotoineen. Näiden korvakorujen koko on 4cm x 4cm, joten ne ovat hieman isommat, kuin nuo aiemmat Hunajakenno -korvikset. Lootuksenkukka -korvakoruja on kuitenkin saatavilla myös pienemmässä koossa, vaikka eivät nämäkään mitkään superisot ole, vaan sopivat hyvin tuomaan ilmettä asuun kuin asuun. Myös näiden korujen arvo on 14,90e, ja ne ovat nyt tarjouksessa samaan 10,90e -hintaan. 


 


Samaskoru Karhu -kaulakoru, Hunajakenno -korvakoru, Lootuksenkukka -korvakoru


 


Kuten siis jo aikaisemmin mainitsin, arvon nuo kaksi korvakoruparia kahdelle onnekkaalle (yksi pari per henkilö)! Osallistumaan pääset seuraamalla näitä hyvin yksinkertaisia ohjeita:


1. Kommentoi tähän postaukseen, mikä on suosikkikorusi Samaskorulta. 


2. Muista liittää kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite.


Osallistumisaikaa on 15.01.2018 asti, jonka jälkeen arvon voittajat. Jos en saa voittajia kiinni kolmen päivän kuluessa, niin arvon uuden voittajan. Minä maksan voiton postikulut, mutta en korvaa palkintoa, jos se tulee hajonneena tai viallisena perille. Yritän kuitenkin pakata palkinnot niin tiiviisti, ettei harmia tapahdu. Onnea arvontaan!


 


Oletko päässyt jo tutustumaan Samaskoruun aikaisemmin, ja pidätkö enemmän klassisemmista vai omaperäisistä koruista?


 


Kirsikka W.


 


*Korut saatu yhteistyössä Samaskorun kanssa, blogipostaus sisältää mainoslinkkejä*


 


 

Kommentit

  1. Uusi tuttavuus, mutta tosi kivoja koruja! Ihana tuo karhukaulakoru!
    Taidampa osallistua arvontaan :)

    VastaaPoista
  2. Lotus-kukkakorut on aika kivat, on kyllä kennotkin :)

    VastaaPoista
  3. Ihan uusia tuttavuuksia ovta nämä korut ja omaperäiset korut kiinnostavat.

    VastaaPoista
  4. Tuo karhukoru <3 Sain sen ystävältä joululahjaksi

    VastaaPoista
  5. Lootuksenkukka!
    katjamako(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kettu korvakoruja olen jo ihaillut pitkään voi olla että joku päivä tilaan ne itselleni lahjaksi :)
    Samaskorun tuotteet ovat kaikki aivan valtavan ihania

    VastaaPoista
  7. Nuo lootuksenkukkakorvikset on tosi kivat.

    VastaaPoista
  8. Nuo hunajakennot valloittivat mut erityisesti;) Mukaan siis arvontaan.

    VastaaPoista
  9. Kettu korvakoruista olen haaveillut jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista
  10. Karhu kaulakoru on ihana <3

    VastaaPoista
  11. Minulla on koivuiset Kolibri-korvakorut. Ne ovat suosikkini!

    VastaaPoista
  12. Samaskorulta löytyy tosiaan vaikka mitä ihanaa, ja etenkin nuo puiset korut näyttävät superkivoilta! Itse rakastan käyttää juurikin riipuksia, ja nämä ovat sopivan siroja ja mielenkiintoisen näköisiä, että kehtaa oikeasti käyttää vaikka juhlissakin :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  13. Molemmat mallit ovat aivan ihania, ja kuuluvat omiin suosikkeihini :) Vähän erityylisiä ovat keskenään kuitenkin, ja on mielenkiintoista miten puusta saa tehtyä vaikka minkälaisia malleja ja muotoja!

    VastaaPoista
  14. Nämä korut ovat tosiaankin sellaisia, ettei niitä ihan jokaiselta löydy :)

    VastaaPoista
  15. Ystävälläsi on kyllä todella hyvä korumaku :)!

    VastaaPoista
  16. Lootuksenkukkakorut ovat ihan uskomattoman kauniita :) Minusta on ällistyttävää, miten siroja asioita puusta voi oikein valmistaakaan!

    VastaaPoista
  17. Nuo kaikki geometriset eläinkorut ovat todella kivoja! Itsekin pohdiskelin noita kettukoruja postaukseen tulevia koruja valitessani, mutta halusin näyttää erilaisia malleja ja tyylejä, joita Samaskoruilta löytyy. Siksi päädyin valitsemaan vain yhden eläinaiheisen korun :)

    VastaaPoista
  18. Olen samaa mieltä kanssasi, onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  19. Ne ovat kyllä ihanat ja naisellisen sirot, olematta kuitenkaan liiän hempeät! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  20. Sieltä vain tilailemaan, nekin ovat nyt hyvässä alennuksessa :)!

    VastaaPoista
  21. Eikö olekin? Karhukuvio ja koivu ovat jotenkin supersuomalainen yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  22. Erinomainen valinta, se on myös oma suosikkini!

    VastaaPoista
  23. Niissäkin on aivan upea geometrinen leikkaus! Ja näyttävät varmasti todella omaperäisiltä :)

    VastaaPoista
  24. En ois uskonut, että noin kauniita ja siroja koruja saa tehtyä koivusta! Ihan uskomattoman kauniita :) Varsinkin noi lootuksenkukka -korvikset sekä tälläisenä kissojen ystävänä kaikki kissakorut heidän valikoimastaan miellyttivät silmää erityisen paljon :)

    VastaaPoista
  25. Kaikki kissakorut :) Ihania

    VastaaPoista
  26. Kettukorvikset on söpöt:)

    VastaaPoista
  27. En ole aikaisemmin kuullut kyseisestä brändistä! Tykkään kyllä hieman erikoisista koruista yleensäkin :) Noista korvakoruista hunajakennot on omat lempparit.
    kosmetiikansuurkuluttaja@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Hunajakenno-korvikset ovat suosikkini, sopivan sirot erilaisten asujen kanssa käytettäviksi! :-)

    VastaaPoista
  29. Lootuksen kukkakorut :)

    VastaaPoista
  30. Tämä ihastutti: https://samaskoru.fi/collections/rannekorut/products/terasrannekoru-kuvioidulla-sydamella?lshst=collection

    VastaaPoista
  31. Sain joululahjaksi Samaskorun hurmaavat kettu-korvakorut, joten ne ovat tämän hetken ykkössuosikki. Hunajakennot tulevat sitten hyvänä kakkosena! :)

    VastaaPoista
  32. Ihanat kettukorvikset! Näin jossain blogissa kuvan hyllyn päällä olevasta (uskoakseni saman yrityksen) puisesta kettuhahmosta. Ihastuin :)

    VastaaPoista
  33. Ihania koruja, ja vaikea valita suosikkia, koska koska pidin melkein kaikista. Mutta sanotaan Kettu -kaulakoru, sen muodossa on jotain erityisen ihanaa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Lootuksenkukkakorvikset aivan ihanat ! :-)

    VastaaPoista
  35. Joo, ja luonnossa näyttävät ainakin omasta mielestäni vielä paremmilta! Leuka loksahti kyllä auki, kun ensi kertaa nämä bongasin. Itse kun en saa puusta veistettyä edes kaarnavenettä :)

    VastaaPoista
  36. Ja niitähän siellä oli vaikka kuinka :)!

    VastaaPoista
  37. Niin ovat! Tosi kiva kettuteemainen lahjaidea olisi laittaa pakettiin kettukorusetti ja Pihlaja -karkkeja.

    VastaaPoista
  38. Minäkin tykkään siitä, että käyttämäni korut eivät ole sellaisia, joita tulisi joka toisella vastaantulijalla vastaan. Tai edes joka kolmannella. Nämä ovat kyllä erinomaisia siihen tarkoitukseen :) Heti ekalla käyttökerralla sain tuosta Karhu -korusta hirveästi kehuja!

    VastaaPoista
  39. Olet täysin oikeassa! Ne ovat muodoltaan niin mielenkiintoiset, ettei korujen tarvitse olla supersuuria herättääkseen mielenkiinnon :)

    VastaaPoista
  40. Ne ovat kyllä ihanat! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  41. Tuo on kyllä kaunis! Kiva, että löysit myös ne mainitsemani "klassisemmat" korut :)

    VastaaPoista
  42. Ihanaa, että osaa teistä on lahjottu niin kivoilla koruilla! Toivottavasti onni potkii, ja saat itsellesi toisetkin ihanat korvikset :)

    VastaaPoista
  43. Samaskorulta löytyy tosiaan myös ihania sisustustauluja, jos sisustaminen nappaa enemmän kuin korut :)

    VastaaPoista
  44. Se on kyllä sellainen hyvin suomalainen muoto, vaikka ensimmäisenä ei ehkä ketusta niin ajattelisi :)

    VastaaPoista
  45. Ne tosiaan ovat, ja myös saman sarjan kaulakorut ovat upeita! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  46. Olen tutustunut Samaskoruihin aikaisemminkin ja pidän klassisimmista koruista, Lootuskukka on tosi upea!

    VastaaPoista
  47. Kettu-kaulakoru on ihana :) Vaikka paljon muutakin mieluista löytyi!

    VastaaPoista
  48. Se on kyllä nätti, eikä myöskään liian erikoinen, vaan sopii moneen makuun :)

    VastaaPoista
  49. Mullakin tuli valinnanvaikeuksia, kun piti lemppareita ruveta valitsemaan :) 

    VastaaPoista
  50. Olen ennenkin sivuilla vieraillut ja moni koruista miellyttää silmää, mutta olikohan yhden korvisparin nimi lehden huminaa, aivan ihanat :)

    VastaaPoista
  51. Karhukoru on ihana <3

    VastaaPoista
  52. Lootuksenkukka, wau! :)

    VastaaPoista
  53. Kiva kuulla! Täytyykin käydä kurkkaamassa minkälaiset nuo on, pelkkä nimi kun ei tällä kertaa sano mitään :)

    VastaaPoista
  54. Niin on! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  55. Kiva että tykkäät, ja toivottavasti käy tuuri :)

    VastaaPoista
  56. En ole ennen kuullutkaan heidän koruistaan. Ilo, että kuulin. Kauniita koruja, nyt sain idean erästä keväistä lahjaa varten. Kiitos. <3

    Suosikkini heidän koruistaan on geometrisistä koruista orava, sekä iso peuraan. Monet korvakoruistakin on kauniita, kuten myös nuo, mitä olet arpomassa. Hyvää viikonloppua! (:

    VastaaPoista
  57. Ilves kaulakoru oli suosikkini :)

    VastaaPoista
  58. Kolibrissa on jotain kauniin kiehtovaa :)

    VastaaPoista
  59. Lootuksen kukka :) Kaunis ja ajaton :)

    VastaaPoista
  60. Sulka- tai timantti-korvikset, molemmat yhtä ihania :)

    VastaaPoista
  61. Minulla on itselläni samas korujen kissa kaulakoru ja tykkään siitä.tosi paljon.

    VastaaPoista
  62. Tosi kiva, jos tästä postauksesta tosiaan oli avuksi!
    Tuo Iso Peura -koru kuuluu myös omiin suosikkeihini :)

    VastaaPoista
  63. Sekin on kyllä todella näyttävä ja hyvin suomalainen koru :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  64. Kolibri on muutenkin hyvin kaunis ja kiehtova lintu, joten tottakai se mallina tehdyn korunkin on pakko olla :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  65. Omassa mielessäni lootuksenkukat symboloivat levollisuutta, hedelmällisyyttä ja elinvoimaa, jotka ovat kaikki kauniita ja ajattomia asioita :) Lootuksenkukassa on jotenkin sellaista positiivista energiaa!

    VastaaPoista
  66. Voisin kuvitella, että molemmat noista suosikeistasi ovat aika suosittuja :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  67. Ihana kuulla, että olet jo saanut omaksesi sen lempparikorun! Jos arvonnassa käy hyvä tuuri, niin ehkä saat pian myös toisen :)

    VastaaPoista
  68. Kettukaulakoru sopisi tyyliini :)

    VastaaPoista
  69. Hei, ja kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta! Arvonta on nyt päättynyt ja voittajat valittu. Onneksi olkoon Sallikka ja Manna1! Teille on lähetetty sähköpostilla ohjeet voiton lunastamiseen :)

    VastaaPoista
  70. Aivan ihania koruja! Vaikea olisi valita mieluisinta. Hienoa että ketjun pituutta voi itse säätää. Olen viimeaikoina tykästynyt puusta tehtyihin kaula- sekä korvakoruihin. Ovat myös ihanan kevyet korvissa eikä tule ärsyyntymistä korviin ollenkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon