Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Syyspimeän suosikkimeikki - intense glow

Talvi on tulossa kovaa vauhtia, ja ainakaan toistaiseksi lumi ei ole vielä kunnolla kirkastamassa aamuja ja iltoja. Ulkona on siis superpimeää, ja jos joltain pimeyksien vaeltelijalta vielä puuttuu se heijastin hihasta, niin kipin kapin korjaamaan tilanne! Koska ilma on tosiaan vähän ankeanpuoleinen ja päivätkin lyhyitä, niin yritän tuoda valoa elämään jollain muulla tavalla. Esimerkiksi meikillä.

 

Intense glow meikki Kirsikka W.

 

 

Intense glow meikki Kirsikka W.

 

Moni varmaan tietääkin jo, että minä olen ihan highlighterfriikki, ja erityisesti näin synkällä säällä tekee mieli jopa vähän liioitella hehkun kanssa. Tämän päiväisessä extreme glow -lookissa en käyttänyt lainkaan meikkivoidetta, peiteaineita tai tavallista puuteria, vaan kikkailin enemmän aurinkopuuterilla, poskipunalla, ja tietysti sillä highlighterilla. Tietysti se näkyy vähän siinä, että kaikki näpyt eivät piiloudukaan meikin alle, ja iho näyttää paikoittain aika epätasaiselta, mutta aikaa säästyi ihan uskomattoman paljon, kun pääsi skippaamaan pari vaihetta. Nuo ylemmät kuvat on otettu normaalin päivänvalon alla, joten hehku niissä on aikalailla sitä luokkaa, miltä se näyttää muille ihmisille.

 

 

Intense glow meikki Kirsikka W.

 

Intense glow meikki Kirsikka W.

 

Näissä kahdessa alemmassa kuvassa auringonvalo on suora, joten hehkukin on intensiivisempi. Käytin ainakin neljää erilaista highlight -sävyä, joita ei tosin kuvasta liiemmin toisistaan erota. Tietysti yhtä kivan lopputuloksen saa myös yhdellä highlighterilla, kunhan sitä vaan kerrostaa hieman. Ihan kaikille tämä meikki ei kuitenkaan istu, sillä superhehkuvalla naamalla saa ihan varmasti katseita osakseen Suomen talven pimeydessä. Itsevarmuutta siis tarvitaan ihan ehdottomasti. Vitsailinkin tiistaina töissä parille lapselle, että yritän korvata heijastimen olemalla itse heijastin (älkää huoliko, kyllä täältä löytyy ihan oikeakin heijastin!). He ainakin tykkäsivät ideasta!

 

Näitä highlighter -tuotteita käytin: Makeup Revolution Soph-X -palettiCatrice Cosmetics The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow PaletteH&M Glow-To-Go Highlighter Stick Rose Quartz.

 

Innostutteko te highlightereista?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Vau! Mahtava hehku! Minä oon tosi huono highlighterin käyttäjä, kun mun rasvainen iho kiiltää muutenkin :D Joskus juhlalookiin saatan laittaa vähän poskipäihin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Highlighter on kyllä tosi erinomainen nimenomaan juhlalookkiin, sillä saa helposti sitten vähän lisäilmettä meikkiin. Mulla alkaa arkimeikitkin olemaan jo aika intensiivisiä, joten kohta en enää keksi millä niistä sais sitten juhliin ns. "juhlavampia". Toisaalta, en mä kyllä jaksa meikata ihan joka päivä, eikä aina ole aikaakaan, joten ehkä ne sitten jotenkin tasapainottaa toisiaan :)

    VastaaPoista
  3. En ole koskaan käyttänyt, vois kyllä laittaa jonnekin tietsä teatteriin tai pikkujouluihin, sopis loistavasti, jos sais noin nätin hehkun kuin sulla oli! Nätit silmätkin!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Suosittelen kyllä kokeilemaan vaikkapa juurikin pikkujouluihin! Erilaisia highlightereita on niin paljon, että jokaiselle varmasti löytyy sopiva, ja jos perheestä löytyy muita meikki-intoilijoita, niin heiltä voi aina pyytää neuvoa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon