Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Black weekend -shoppailut

Myönnettäköön, minäkin hurahdin vähän tuohon mustan viikonlopun tarjoamaan alennusmereen. Omaksi puolustuksekseni voin kuitenkin väittää, että lauantaina pidetty tyttöjenpäivä oli suunniteltu täysin black fridaysta tietämättöminä. Noh, ei se kuitenkaan poista sitä faktaa, että kaikkea kivaa tuli koriin taas poimittua. Pikkusiskokin löysi hyvillä diileillä itselleen talvikengät, vaatteita, ja vähän muutakin kivaa.


 


Flying Tiger Copenhagen teepurkit ja sydänjoulukoristeet


Flying Tiger Copenhagen oli ensimmäinen kauppa, johon poikkesimme. Nappasin sieltä mukaani neljän teepurkin paketin, joka maksoi neljä euroa, ja jonka olin aikaisemmin bongannut Still Life -blogin Teetä Tigerista -postauksesta. Lisäksi ostin pakettilisen söpöjä sydänjoulukoristeita, joiden hinta oli kaksi euroa. Tänä vuonna me vietämme avomieheni kanssa ensimmäistä itsenäistä jouluammea, ja suunnitelmissa olisi ostaa Prismasta noin 150cm mittainen tekokuusi. Tietenkin kuusi tarvitsee myös koristeita (joita Tigerista löytyy ihan hirvittävästi), ja näistä oli hyvä aloittaa.


 


The Body Shop possu kasvonaamiopanta, strawberry ja mango bath bomb


Seuraava liike, josta löysin jotain ostettavaa oli The Body Shop, joka oli pullollaan ihania black weekend -tarjouksia. Itselleni ostin kuitenkin vain kolme tuotetta, nimittäin possunkorvilla varustetun vaaleanpunaisen kasvonaamiopannan, ja mangon ja mansikan tuoksuiset minikylpypallot (jotka tuoksuvat jumalaisilta). Kylpypallot maksoivat 2e/kpl, ja panta 3,50e. Molemmat taisivat olla ihan normaalihintaisia tuotteita, mutta eivät todellakaan mitenkään superkalliita. Jos kylpypallot muuten kiinnostavat, niin ensi lauantaina tieni vie Lushiin, joten viikonloppuna on oletettavissa postausta myös sieltä tehdyistä ostoksista!


 


Glitter sandaalit, nilkkakoru J, korusetti


Poikkesimme myös Glitterissä, jossa myytiin yllätyspusseja hintaan 2kpl kymmenen euroa, ja koska rakastan yllätyksiä, niin ostimme mukana olleen parhaan ystäväni kanssa puoliksi kaksi pussia. Tunnustelimme hyvän tovin, ja minä löysin painavan pussin, jonka arvelin VARMASTI sisältävän käsipeilin, mutta kuinkas sitten kävikään. Ei siellä mitään peiliä ollut, vaan kolme kokoa liian pienet sandaalit, "J" -kirjaimella varustettu nilkkakoru, ja korva- & kaulakorusetti. Parhaan ystäväni pussista löytyi ainakin huulirasva, hiusdonitsi, kynsilakka, avaimenperä ja nilkkakoru, joten väittäisin hänen pussinsa olleen huomattavasti parempi. Arvo pusseilla oli kuitenkin molemmilla noin 40e, joka minun pussissani valitettavasti koostui niistä sandaaleista. Kaikki tämän yllätyspussin tuotteet menevät kiertoon.


 


Nurme Bath truffles grapefruit


Tiedättekös, olen ihan hurahtanut kylpy- ja suihkutuotteisiin, eikä meillä ole edes ammetta! Sokos Emotionista ostin nimittäin paketillisen Nurme -merkkisiä greippikylpytryffeleitä. Onneksi näitä voi pakkauksen mukaan käyttää myös suihkussa! Neljän tryffelin paketti maksaa normaalisti 13,90, mutta se oli alennuksessa 11,90e. Ei mikään huima alennus, mutta pari euroakin on aina kotiinpäin. Nurme on muuten luonnonkosmetiikkamerkki, ja nämäkin tryffelit ovat Virossa käsintehtyjä ja vegaanisia cruelty-free -tuotteita.


 


Helen Biotin+, Favora kasvovoide


Kauppakeskus Iso Omenaan on avattu hiljattain Ego by YA -myymälä, joten tottakai halusin käväistä sielläkin. Black friday -tarjouksen ansiosta päätin napata varastoon purkin Heleinin Biotin+ -kauneusravintolisää, ja päädyinkin maksamaan purkillisesta vain 13,12e. Lisäksi kassamyyjä latasi paperipussiini myös monta pussillista Favoran hoitavaa kasvovoidetta, jotka laitan talteen joulukuussa tulevaa *SPOILER* arvontaa varten. Lisäksi löysin kotona vielä etukupongin, jolla saa joulukuussa yhdestä valitsemastaan tuotteesta -15%, mutta nyt en enää ole varma missä se on. Hups!


 


H&M pussihihapaita ja mustat mattamukit


H&M:ssä käydessä rakastuin pussihihaisiin paitoihin. Niitä oli joka puolella, ja ne näyttivät ihanilta! Nappasin tuon vanhan roosan värisen pussihihapaitulin itselleni 19,99e hintaan, ja jäin vielä haikailemaan miljoonan muun perään. Home -puolelta ostin kaksi mustaa mattapintaista posliini(?)mukia, sillä ne ovat normaaleja kahvikuppeja suurempia, ja ne maksoivat vain 1,99e/kpl! Ne olivat myös yksiä niistä harvoista mukeista ja kupeista, jotka saa laittaa mikroon.


 


Lauantai-iltana kotona selailin vielä Henkkamaukan puhelinsovellusta, ja laitoin tilaukseen pari vaatetta, joita en itse myymälästä löytänyt. Sovelluksen black friday -juhlintaan kuului -20% loppusummasta sekä ilmainen toimitus, joten uskalsin ilman sen suurempia tunnontuskia laittaa tilauksen menemään. Toinen vaate oli Minnean muruja -blogista bongaamani hopeinen mekko, ja toinen vähän samantyyppinen kimalteleva ja (yllätys, yllätys) pussihihainen neule. Yhteissummaksi tuli alennusten jälkeen 39,99, ja säästin yli viisitoista euroa black fridayn ansiosta.


 


Cubus valkoinen pitsitoppi, oranssi t-paita, kissasukkapaketti


Cubukseltakin löytyi yllättäen pari kivaa löytöä. Sanon yllättäen, sillä plusmallistottomissa kaupoissa löytöjen teko on enemmän poikkeus kuin sääntö. Matkaan lähti ohut ruskeanoranssi t-paita kolmella eurolla, valkoinen "pitsi"toppi hintaan 4,95e, ja paketillinen kivan kuosisia nilkkasukkia hintaan 7,95e. Paidat olivat niitä löytöjä, sukkia tarvitsin ihan oikeasti. 


 


Essence shine shine shine wetlook lipgloss 02 smile, sparkle shine, Matt Touch blush 10 peach me up!, It


Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä shoppailin K-CitymarketissaEssenceltä koriin päätyi Shine Shine Shine Wet Look Lipgloss sävyssä 02 Smile, Sparkle, Shine ja Matt Touch Blush sävyssä 10 Peach Me Up! Huulikiilto maksoi 2,49e, ja poskipuna 3,09e. Kasvonaamiovarastoani täydensin It'S Skinin teepuu- ja granaattiomenanaamioilla, joiden hinta on 2,19/kpl. Edullisen hintansa vuoksi testiin pääsee myös Simplepleasuresin Sparkle -sivellinsetti, jonka siveltimet näyttävät upeilta, mutta tuskin ovat kovinkaan laadukkaita. Viiden siveltimen paketti maksoi kuitenkin vain 9,90e, joten kyllä näillä sillä hinnalla kehtaa meikin tehdä.


 


Huhhuh, hirveä nippu tuli taas ostoksia haalittua, sekä vanhoja suosikkeja, että uusia tuttavuuksia. Ja ihan superkiva shoppailupäivä olikin, vaikka jalat huusivat lopussa armoa, ja rahaa paloi hieman budjetoitua enemmän. No, sellaista on elämä. Onneksi joululahjaostokset ovat aika lailla jo purkissa, joten niitä ei enää tarvitse stressata.


 


Shoppailitteko te viikonloppuna, vai kieltäydyittekö black weekend -tyyppisestä kulutushysteriasta?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Itseasiassa kävi niin, että tänä viikonloppuna en ostanut kuin ruokaa, vaikka muuten ostelenkin aika paljon kaikenlaista :). Kävin joulumarkkinoilla ja sieltäkään en ostanut mitään ! Olen ihan tuoksufani ja kaikki tuoksuvat kiinnostaa, sinullakin oli niitä paljon ostettuna ♡

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, no hyvähän se on joskus noinkin päin! Tuoksuihmisiä olen minäkin, ja ihanan tuoksuisille tuotteille on aina kaikkein hankalinta sanoa ei :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä kävin monessakin paikassa ostoksilla ja lahjojakin tuli ostettua.

    VastaaPoista
  4. Kiva, että sait aleista ilon irti! Hauskaa joulukuun ensimmäistä päivää :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon