Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Dermosililta kosmetiikkalahjat koko perheelle

Vietin eilen monta tuntia shoppailen Dermosilin nettisivuilla. Alkuperäinen tarkoitukseni oli vain ostaa itselleni uusi kasvovoide, sillä edellinen on jo lähes tyhjä. Alunperin Bette Boxissa tullutta naamarasvaa metsästäessäni huomasin kuitenkin, että Dermosilin valikoimaan kuuluu vaikka mitä ihanaa, ja hinnatkaan eivät päätä huimaa! Päätin siis koota tähän postaukseen omat suosikkitärppini sivuston valikoimista, joista osan tilasin itsekin läheisten paketteihin käärittäviksi. Tämä ei ole millään tapaa yhteistyössä tehty postaus, vaan annan ihan vilpittömästi vinkkejä itseäni kiinnostavista tuotteista.


 


CHRISTMAS EDITION


 


Dermosil Let


Let's Celebrate -paketti on satavuotisen Suomen kunniaksi koottu lahjasetti, joka sisältää lakritsin tuoksuiset 300ml käsisaippuan ja käsivoiteen tyylikkäissä mustavalkoisissa pumppupulloissa. Lisäksi ne tulevat upeassa sinivalkoisessa lahjapakkauksessa, joka niin ikään juhlii itsenäisen Suomen satasia. Hintaa tällaisella paketilla on vain vaivaiset kymmenen euroa, joka ei todellakaan kaada kenenkään taloutta. Lisäksi Dermosil tukee suomalaisia perheitä lahjoittamalla euron jokaisesta myydystä Let's Celebrate -paketista Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Ihan uskomaton diili, joten tästä kannattaa napata upea lahja lakurakkaalle ystävälle tai sukulaiselle!


 


Dermosil Sweet Cranberry Scrub


Sweet -nimellä varustettu karpalovartalokuorinta vasta näyttääkin upean jouluiselta! Tämä herkullinen kahdensadan gramman kuorinta sisältää muun muassa kuorivia sokerikiteitä, karpalorouhetta, auringonkukansiemenöljyä, kookosöljyä ja E-vitamiinia, ja se maksaa 7,50e. Vartalokuorinta tulee suloisessa lahjapaketin näköisessä rasiassa, joka on täysin sävy sävyyn itse tuotteen kanssa. Täydellinen valinta niille, jotka rakastavat makean ja kirpsakan yhdistelmiä!


 


Dermosil Take Care -setti


Take Care -setti on erinomainen hiustenhoidosta kiinnostuneelle! Se sisältää 150ml arganöljyhiusnaamion ja 50ml arganöljyseerumin, jotka ovat molemmat kauniin naisellisissa pakkauksissa. Tietysti mukana tulee myös upea lahjalaatikko, joten välttämättä tätä ei edes varsinaiseen pakettiin tarvitse pakata. Arganöljyn lisäksi tuotteet sisältävät vaikka mitä muita hyödyllisiä aineita. Paketin hinta on 13e, joten edullisesti pääsee tämänkin paketin kanssa.


 


KASVOT


 


Dermosil Berry Therapy puolukkakasvonaamio


Berry Therapy kosteuttava puolukkakasvonaamio vahvistaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa, ja mitä muuta sitä oikein voi joululomalta toivoa? Herkullisen punaisen 50ml tuubin saa ostettua hintaan 5,90e, joten näitä kehtaa ostaa vaikka jokaiselle mummille, kummille, tädille ja sedälle! Ja tietenkin pakkaus näyttää upean jouluiselta, joten se sopii myös esimerkiksi osaksi lahjakoria.


 


Dermosil Faces  kuoriva seerumi


Faces kuoriva yöseerumi kuulostaa alkuun ehkä hieman pelottavalta tuotteelta, mutta oma mielenkiintoni heräsi ainakin heti! Faces on nimittäin sitä samaa "sarjaa", jota myös rakastamani kasvovoide on. Tämän yöseerumin kerrotaan sopivan väsyneelle, rasittuneelle ja myös ikääntyvälle iholle, ja sitä käytetään iltaisin ihon puhdistamisen jälkeen. Seerumin vaikutuksen saattaa tuntea kihelmöintinä tai kutituksena iholla, joten sitä ei pidä säikähtää. Hintaa tällä 30ml seerumilla on 13e, ja itse ainakin jossain vaiheessa aion tilata tämän tuotteen testiin!


 


Dermosil Faces kasvojen syväpuhdistaja


Faces kasvojen syväpuhdistaja on tuote, jollaiseen en ole aikaisemmin törmännyt. Tuotteen nimittäin kerrotaan olevan savipuhdistaja, jonka vuoksi luulin tätä ensin kasvonaamioksi, mutta ei, se on ihan oikeasti kasvojenpuhdistusaine. Tätä tuotetta käytetään kerran viikossa meikinpoiston jälkeen, joten ihan päivittäiseen puhdistukseen tätä ei ole tarkoitettu. 7,90e hintaan saa 125ml tuotetta, jonka ainakin minä kuvittelisin riittävän aika pitkään!


 


KÄDET JA JALAT


 


Dermosil Spa & Sauna yövoide käsille ja jaloille


Spa & Sauna yövöide käsille ja jaloille on kaksinverroin hyödyllinen. Voiteessa kerrotaan olevan paljon ravinteita, ja se tuoksuu hennosti vanilialta. Tämä tuote on yksi Dermosilin myydyimpiä tuotteita, joten se varmastikin myös hoitaa hommansa. 200ml tuubillinen kustantaa 7,20e, jonka hinnalla on yleensä hankala saada edes pelkästään hyvää käsivoidetta.


 


Dermosil Spa & Sauna jalkakylpysuola


Piparminttuinen Spa & Sauna jalkakylpysuola vaikuttaa niin ihanalta tuotteelta, että jouduin taistelemaan omia halujani vastaan. Olisin mielelläni nimittäin kylvettänyt omia kanankoipiani ihanassa jalkakylvyssä, joka sisältää piparmintun lisäksi myös mentolia, eukalyptusta ja kamferia. 450g purkki tätä hemmottelua maksaa vain 5,80e, joten ensi tilauksessa tämäkin tuote varmasti löytää tiensä luokseni!


 


Dermosil Spa & Sauna antiperspirantti jalkasuihke


Kaikkein herkkänahkaisimmalle ihmiselle ei ehkä tätä Spa & Sauna antiperspiranttista jalkasuihketta kannatta lahjaksi antaa, mutta itsetietoiselle ihmiselle tästä voi todellakin olla iloa. Jos esimerkiksi aviomies kärsii epämiellyttävistä haisujaloista (joihin itsekin kuulun), niin pakettiin voi hyvin sujauttaa tämän dödön kaltaisen jalkasuihkeen, joka myös viilentää jalkojen ihoa. 100ml suihkepullo maksaa 5,40e, joka on aika pieni hinta raikkaista jaloista!


 


VARTALO 


 


Dermosil All Seasons In-Shower ihonhoitovoide punainen appelsiini


All Seasons In-Shower ihonhoitovoide punainen appelsiini on ikään kuin hoitoaine vartalollesi. Se levitetään iholle pesun päätteeksi, annetaan vaikuttaa, ja huuhdotaan sitten pois. Hoitava ja kosteuttava voiteen tuoksu tulee aidosta veriappelsiiniöljystä, ja samassa tuoksussa on saatavilla myös mm. suihkugeeliä ja deodoranttia. 200ml puteli maksaa seitsemän euroa.


 


Dermosil All Seasons suihku- ja kylpyöljy mandariini


Toinen ihastuttava suihkutuote on All Seasons suihku- ja kylpyöljy mandariini. Tässä öljymäisessä puhdistustuotteessa on raikas mandariinin tuoksu, ja sen luvataan olevan hellävarainen ja kosteuttava kumppani niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Itse rakastan mandariinin tuoksu, joka jollain oudolla tapaa on minulle myös hieman jouluinen. 250ml pullon hinta on 5,90e, jonka varmasti voi maksaa ihanasta kylpyteemaisesta joululahjasta.


 


Dermosil Makeup itseruskettava voide


Osa meistä haluaa keskellä pimeyttäkin näyttää päivettyneeltä, joten heille tämä Dermosil Makeup itseruskettava voide on varmasti omiaan! Tätä voidetta voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille, jolloin kahta erillistä tuotetta ei tarvita. Kosteuttavaa voidetta käytetään noin kolmen päivän välein, jotta ihon uusi kaunis sävy pysyy yllä. Tuubillinen maksaa 6,40e, ja se pitää sisällään 100ml tuotetta.


 


HIUKSET


 


Dermosil Scandinavian Hair Care Beauty Balm hiuksille


Scandinavian Hair Care Beauty Balm on kosteuttava ja suojaava muotoilutuote hiuksille. Tuote sisältää useita eri öljyjä, ja sen luvataan muun muassa antavan kiiltoa ja ehkäisevän pörröisyyttä. Koska tuote sisältää niin paljon öljyjä, niin oma veikkaukseni on, että tätä ei todellakaan tarvitse montaa pisaraa kerrallaan, vaan little goes a long way. 100ml tuubi maksaa 5,90e.


 


Dermosil Jr. Shampoo


Jr. Shampoo on hellävarainen ja persikantuoksuinen tuote niille perheen pienimmille. Samasta sarjasta löytyy myös ainakin hoitoaine, mutta tämä shampoo itsessäänkin jo lupaa selvitellä lasten pienet kiharat kohdilleen. Tuote tulee kätevässä pumppupullossa, josta vähän vanhemmat lapset voivat myös itse annostella oikean shampoomäärän. 4,30e hintainen pullo sisältää 250ml shampoota.


 


Dermosil Scandinavian Hair Care tuuheuttava hiuspuuteri


Scandinavian Hair Care tuuheuttava irtopuuteri on jokaisen minunlaiseni laiskan hiustenlaittajan unelmatuote. Puuteria sirotellaan hiusten tyveen halutuille kohdille, ja sitten hius pöyhitään tuuheaksi. Hiuspuuteri luo hiuksiin kitkaa, jonka avulla lättänimmistäkin hiuksista saa upean pehkon. Hiuspuuteria ei muuten pysäytä edes sade tai yö, sillä sen voi aina pöyhiä uudestaan tuuheaksi. Ainoaksi huolenaiheeksi jää se, että addiktoivan pöyhimisen jälkeen saattakin yhtäkkiä näyttää -80-luvun teiniltä. 3,5g purnukka maksaa 4,90e, ja vaikka se voi tuntua tuohon määrään liian paljolta, niin sanon kyllä kokemuksella, että hiuspuuteri riittää hyvin pitkälle jos sitä käyttää oikein.


 


MIEHET


 


Dermosil Man ravitseva kasvovoide Challenger


Piilota isän, kumppanin tai veljen pakettiin Man ravitseva kasvovoide Challenger. Tämä Challenger -tuoksu on kommenttien mukaan ollut suosittu kaikenikäisten miesten keskuudessa, ja tyylikäs miehinen purkki varmasti houkuttelee huomattavasti enemmän kuin monet muut miehille suunnatut kasvovoiteet. Kyllä sen komeammankin sukupuolen on hyvä pitää huolta ihon hyvinvoinnista. 50ml puteli maksaa 7,60e, joten kasvovoiteen käyttämättömyyteen ei käy syyksi edes nuukuus.


 


Dermosil Man Sport & Sauna  parranajo- ja puhdistusgeeli


Man Sport & Sauna parranajo- ja puhdistusgeeli on erinomainen lahja miehelle kuin miehelle, sillä siinä on kaksi tuotetta samassa. Ja let's face it, usein suomalaiset miehet tuppaavat olemaan hieman laiskempia tämän komeudenhoidon kanssa. Tämä tuplatuote siis helpottaa miehen elämää huomattavasti, eivätkä ylimääräiset purnukatkaan vie tilaa kylpyhuoneesta. 100ml tuotteen hinta on 5,60e.


 


Dermosil Man Sport & Sauna shampoo & suihkugeeli


Toinen erinomainen tuplatuote miehelle on Man Sport & Sauna shampoo & suihkugeeli, joka nimensä mukaisesti toimii sekä vartalon että hiusten pesuaineena. Myös tämä Sport & Sauna -tuoksu on ollut monien mieleen: naisetkin haluavat nuuhkia sitä puolisoistaan. 200ml tuotteen hinta on 4,90, joten hinnan puolesta nämä molemmat tuplatuotteet voi pakata vaikka samaan pakettiin ilman sen suurempia törsäystuskia. Ja hei, ovathan nämä nyt aika tyylikkään näköisiäkin.


 


Dermosil on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys, joka aloitti toimintansa myymällä yhtä kasvovoidetta. Nykyään tuotevalikoimaan kuuluu yli neljäsataa erilaista tuotetta, ja niitä myydään Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Venäjällä ja Latviassa. Dermosililta löytyy tuotteita myös muun muassa atoopikoille, hajusteyliherkille, luonnonkosmetiikan ystäville, ja lapsille. Valinnanvaraa siis on. 


 


Onko Dermosil jo sinulle tuttu suomalainen yritys? Jos ei, niin heräsikö mielenkiinto?


 


Kirsikka W.


 


//Kuvalähde: Dermosilin nettisivut

Kommentit

  1. Hehee, mulle kävi ihan samalla tavalla! Menin ostamaan ihan vain sitä Bette Boxissa ollutta kasvorasvaa, mutta löysinkin kaikkea muutakin tarpeellista :)

    VastaaPoista
  2. Se kasvovoide on ihan mun lemppari, kun en yhtään tykkää liian paksuista koostumuksista päivävoiteissa, ja tuoksukin on tosi hyvä! Ja kesti mulla ainakin käytössä tosi pitkään toi 50ml puteli, joten rahalle saa vastinetta :)
     
    Mä shoppailinkin sitten kerralla melkeen kaikki joululahjat tuolta, kun koko ajan löytyi ihan täydellisiä tuotteita! Itsellenikin tosiaan olisin huolinut vaikka mitä, mutta piti kuitenkin pistää jarrut pohjaan ja keskittyä tärkeimpiin juttuihin ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania tuotteita oot valinnut :)!

    VastaaPoista
  4. Oi, pitäsköhän munkin käydä noilla nettisivuilla.....hmmm..Näyttävät niin ihanilta nuo!

    VastaaPoista
  5. Hankalaa oli kyllä, koska tuolla oli niin paljon kaikkea kivaa! En ole varmaan ikinä joutunut valmistelemaan postausta yhtä pitkään :)

    VastaaPoista
  6. Suosittelen ehdottomasti! Tässä on vain pieni otanta siitä laajasta valikoimasta, joka tuolla nettisivuilla on tarjolla. Valikoimaan kuuluu myös meikkejä ja ravintolisiä, jotka eivät tähän postaukseen mahtuneet :)

    VastaaPoista
  7. Dermosilillä on kyllä valinnan vaikeus :). Heidän 3D-meikkisienet on ihan mun lemppareita.

    VastaaPoista
  8. Pitää pistaa korvan taakse tulevaisuuden varalta :)!

    VastaaPoista
  9. Niin kivoja juttuja, mulle ainakin kelpaisi.

    VastaaPoista
  10. Kiva että tykkäsit! Munkin lahjapaketista saisi paljastua useampikin tuote näistä :)

    VastaaPoista
  11. Pakko on tässä muuten kehaista: vaikka laitoin tilauksen tulemaan sunnuntaina, niin paketti oli jo tiistaiaamuna perillä! Kaikki oli pakattu tosi hyvin, ja jokainen tuote oli priimakunnossa :) Suosittelen siis ihan ehdottomasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon