Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Joulukalenteriarvonta 2017

Huomenna on ensimmäinen päivä joulukuuta, ja edellisestä arvonnasta on jo vierähtänyt tovi. Miten olisi siis joulukalenteriarvonta? Luethan tarkkaan ohjeet ennen osallistumista!


 


Tämänkinkertaisen arvontapalkinnon aiheena on kauneus. Tällä hetkellä pakettiin kuuluu yhteensä kolmekymmentä tuotetta, ja epäilemättä niitä tulee joulukuun aikana tulemaan myös lisää. Tutustutaampa hieman paketin sisältöön, jota en kuitenkaan halua ihan tasantarkasti paljastaa! Tuotepaketti siis sisältää...


15 näytekokoista tuotetta. Mukana käsivoidetta, kasvovoidetta, silmänympärysgeelivoidetta, yövoidetta, vartalovoidetta, seerumia, huulipunaa ja tuoksuja. Merkkeinä toimivat esimerkiksi AvonElie SaabOriflameDermosilVichy ja Favora. Näytteiden koot vaihtelevat millistä seitsemään milliin.


4 matkakokoista tuotetta. Puteleissa on vartalovoidetta, aurinkorasvaa, karvanajogeeliä ja after shave -geeliä. Tuotteet ovat merkeiltä Piz BuinRFSU ja L'Occitane En Provence. Matkakokoisten tuotteiden koot vaihtelevat kymmenestä millistä neljäänkymmeneen milliin.


11 täysikokoista tuotetta. Täysikokoisista tuotteista löytyy käsisaippuaa, huulipunaa, kampa, koru, aurinkopuuteria, luomiväriä, highlighteria, sävyseerumia, suihkusaippuaa, saippua siveltimille ja käsivoidetta. Nämä tuotteet ovat merkeiltä Makeup RevolutionFreedom MakeupBeautyblenderOlaplexOriflameLumeneGlitter ja Flow Kosmetiikka. Tuotteiden koot vaihtelevat kahdesta grammasta kahdeksaankymmeneen grammaan, ja kolmestakymmenestä millistä kahteensataan milliin.


 


NÄIN OSALLISTUT


 


Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla joulukuun aikana tulleita postauksiani. Sinulla on siis mahdollisuus saada itsellesi useampia arpoja, jos muistat käydä kommentoimassa jokaiseen joulukuussa julkaisemaani postaukseen jotakin. Voit saada ainoastaan yhden arvan per postaus, ja kommenttien pitää olla asiallisia ja järkeviä. Muistathan kertoa kommentissa myös sähköpostiosoitteesi, jos et ole kirjautunut Lilyyn. 


 


Arvonta on käynnissä 30.11.-23.12. Voittaja arvotaan jouluaattona 24. päivä joulukuuta, ja voitosta ilmoitetaan sekä vastaamalla voittajakommenttiin, että viestitse (kunhan sähköpostiosoite on ilmoitettu). Jos en saa voittajaa kiinni kolmen vuorokauden sisällä, niin arvon uuden voittajan. Palkinnon arvo on noin yhdeksänkymmentä euroa, ja se toimitetaan voittajalle postipakettina. Minä maksan postikulut, mutta en korvaa matkalla mahdollisesti rikkoutuvia tuotteita. Palkintopaketti pakataan mahdollisimman turvallisesti ja tiiviisti, jotta se pääsisi ehjänä perille.


 


HUOM! Voit osallistua arvontaan jo tämän postauksen kommenteissa, vaikka tämä kyseinen postaus ei olekaan vielä joulukuinen. Onnea arvontaan!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kiva idea! Mukavaa Joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin :)

    VastaaPoista
  3. Vau, kuulostaapa melkoiselta joulupaketilta :)

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  5. Oletpas sinä jaksanut ahertaa...tälläiset paketitkin vielä!

    VastaaPoista
  6. Oi ompas hieno paketti varmasti.

    VastaaPoista
  7. Mukana joulukalenteriarvonnoissa.

    VastaaPoista
  8. Kyllä sillä varmasti hetken jos toisenkin ajan itseään hemmottelee :)

    VastaaPoista
  9. Kiva kuulla, että innostaa :)

    VastaaPoista
  10. Näitä tuotteita on nyt jo kertynyt varastoon sen verran, että on hyvä antaa poiskin vähän jotain :) Ei muuten kyllä millään ehdi itse kaikkea käyttämään!

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti! Sisältää kyllä paljon kivoja tuotteita, joista toivottavasti arvonnan voittajakin tykkää :)

    VastaaPoista
  12. Oi ihanaa, yllärit on parasta! Pitääpä muistaa käydä kurkkimassa luukkuihin :)

    VastaaPoista
  13. Vau onpas upea paketti!

    VastaaPoista
  14. mukana ehdottomasti :-)

    VastaaPoista
  15. Vau, kiva paketti! Osallistun mielelläni :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Wau!
    Mukana tottakai.

    VastaaPoista
  17. Oi! Kuulostaa kivalta!

    VastaaPoista
  18. Mukana! Ihana palkintopaketti!

    VastaaPoista
  19. Vau mikä tuotepaketti ja ehdottomasti mukana!

    VastaaPoista
  20. Ihan mahtava arvonta! Täytyy pitääitselleen peukkua!

    VastaaPoista
  21. Mukaan! Ihania palkintoja!

    VastaaPoista
  22. Onpa ihana paketti, olen ehdottomasti mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  23. Oi mikä arvonta, olen ehdottomasti mukana.

    Tälläisessä arvonassa pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja löytää pitkäaikais käyttöön uusia tuotteita.

    Mukavaa joulunodotusta sinulle <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon