Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kuukauden pari

Parisen kuukautta sitten eräänä tylsähkönä iltana minä ja avomies huomattiin, että Demi haki pariskuntia haastateltaviksi. Lähipiirille ei ehkä kävisi mielessäkään, että meistä kumpikaan lähtisi mukaan tämmöiseen juttuun, mutta niin silti kävi. Laitettiin hakemusta menemään ajatuksella, että kokeillaan jotain uutta ja erilaista, mitä kaikki pariskunnat eivät välttämättä pääse tekemään. Ja pohjimmaisena ajatuksena oli varmaankin se, että hakemuksia on varmaan paljon, ja meitä tuskin edes valitaan mukaan. Kävi sitten kuitenkin niin, että viestiä takaisinpäin tuli hyvinkin nopsasti, ja päädyttiin kuvattaviksi ja haastateltaviksi Demin Kuukauden pari -osioon.

 


Demi kuukauden pari Kirsikka W.

 

 

Kuvat juttuun otettiin taloyhtiömme viereisen metsän reunalta syyskuun alkupuolella. Silloin ei vielä ollut lunta, ja kasvustokin oli nätin väristä. Kuvaajana toiminut Hannes Paananen osasi myös taktisesti rajata ylimääräiset kilot pusikoiden taakse, joten kiitos siitä! Me emme etukäteen nähneet, minkälaisia kuvista tuli, ja vähän jännitinkin, että tuleeko sieltä nyt joku ihan hirveä kaksoisleukaräkänaurukuva. Ihan turhaan itseäni pelottelin, sillä lopputulos oli kaikin puolin ihan edustava! Hiuksistakaan ei huomaa, että ne ovat todellisuudessa edelleen märät suihkun jäljiltä.

 

Demi kuukauden pari Kirsikka W.

 

Me tosiaan tapasimme Kareemin kanssa leirillä vuonna 2008 ensimmäistä kertaa, ja siitä monien mutkien kautta päädyttiin deittailemaan huhtikuussa 2015. 2,5 vuotta tässä on nyt sitten kimpassa pelleilty, ja yhdessä asuttu jo yli puoli vuotta! Huhhuh, aika menee ihan supernopeasti, välillä ehkä liiankin. Nyt edessä olisi ensimmäinen täysin yhteinen joulu, jonka järjestelyistä ei ole vielä mitään tietoa. 

 

Iso kiitos Demille, ja Milena Raappanalle, joka hoiti haastattelun. Kiva, että saatiin tehdä jotain mielenkiintoista, jota muistella sitten vanhempana!

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. No olettepa rohkeita :) Minulla ei ehkä riittäisi pokka mennä haastatteluun ja kuvattavaksi lehteen. Ihana, kun löytyy rohkeampia kuin minä, muutenhan juttuja ei olisi :D

    VastaaPoista
  2. Haastattelu hoidettiin puhelimitse, joten siinä suhteessa haastattelu oli ehkä helpompi hoitaa pois alta :) Toisaalta, yläasteella olin itsekin TET:issä Otavamedialla, joten lehtihommat on jokseenkin tuttuja juttuja.

    VastaaPoista
  3. Ihana juttu <3 Olette söpön näköinen pari!

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon :) Onneksi oli tosi kiva kuva!

    VastaaPoista
  5. Ihana juttu ja rohkeus kantaa hedelmää; tälläistä on ihana muistella myöhemmin <3

    Elisabet | www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  6. Jep, pitää säilöä vähintään yks tommonen lehti talteen johonkin, että pysyy varmasti ehjänä ja hyväkuntoisena :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon