Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Oriflamea iholle

Eilen tuli taas pistäydyttyä Oriflame -illassa, ja vaikka tällä kertaa en pahemmin ajatellut mitään tilailla, niin tottakai sieltä kuitenkin tuli tilattua vaikka mitä ihanaa! Niistä tuotteista kuitenkin lisää kun tilaus saapuu. Tässä postauksessa esittelen ilmaistuotteet, joita tälläkin kertaa matkaan tarttui kolme kappaletta. Oma summani olisi oikeastaan oikeuttanut ainoastaan kahteen tuotteeseen, mutta äiti antoi minun napata yhden hänelle kuuluvista tuotteista itselleni.

 

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser, Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub, NovAge True Perfection Renewing Night Care

 

Ensimmäinen tuote on Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub, joka on luomumaito- ja hunajauutteita sisältävä sokerikuorinta vartalolle. Nämä Milk & Honey -tuotteet tuoksuvat aivan uskomattoman hyvälle, vaikka en hunaja ihminen yleensä olekaan. Arvoa tällä tuotteella on 16e, mutta tällä hetkellä sen saa tilattua itselleen hintaan 7,90e.

 

Toinen tuote on Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser, joka on puhdistava misellivesi. Tämän luvataan putsaavan niin meikit kuin epäpuhtaudetkin ja toimivan myös kasvovetenä. Tuote on saippuaton ja alkoholiton, ja se sopii myös herkälle iholle. Tuo alkoholi on ainakin semmoinen osanen, joka usein tekee omalle iholle hallaa. Tuotteen arvo on 27e.

 

Viimeinen tuotteista on se oma suosikkini, nimittäin NovAge True Perfection Renewing Night Care, joka on tehokosteuttava ja heleyttävä yövoide. Osa varmaan muistaakin, että tämän sarjan seerumi on ollut ihan ehdoton oma suosikkini, ja siksi olinkin todella innoissani saadessani tämän yövoiteen testiin. Kävin itseasiassa hakemassa sen ihan ensimmäisenä, jottei kukaan veisi sitä nenäni edestä, niitä kun oli jälleen saatavilla vain yksi. Tätä tuli jo kokeiltua viime yönä, ja pakko sanoa, että aikaisemmin käytössä olleeseen Lumenen yövoiteeseen verrattuna tämä oli huomattavasti miellyttävämpi kokemus. Tuote oli kermaista, mutta helposti imeytyvää, ja tykkäsin tuoksusta ihan superisti! Tämän yövoiteen arvo on 30e, joten hinnankin puolesta oli kiva saada tämä tällaisena kylkiäistuotteena.

 

Oletteko te jo testanneet Oriflamen tuotteita? Mikä tämän kerran kylkiäisistä oli oma suosikkisi?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. En olekaan tainnut koskaan saada kokeilla mitään Oriflamea....Nuo kaikki kelpaisi minulle. On muuten aika arvokkaat kylkiäiset!!

    VastaaPoista
  2. On joo kyllä, ja ihan huippuhyviä tuotteita vielä! Kai sillä kannustetaan sitten ostamaan vähän enemmän tavaraa. Noh, itse en kyllä mitään kannustimia tarvinnut, sillä kuudenkympin edestä meni jo ihan kuvaston perusteella tilaukseen tavaraa :)

    VastaaPoista
  3. Ihania oriflame juttuja! <3 Itsellä tuo Milk & Honey -kuorinta on tulossa viimeisimmässä tilauksessa, se tuoksuu niiiiiin hyvälle!

    VastaaPoista
  4. Jep, aivan ihana tuote! Laitoin tilaukseen myös sen käsienhoitosetin, johon kuuluu tuo Milk & Honey Gold käsikuorinta, joten kohta mulla on koko setti kasassa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon