Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Naamiomania

Kävin eilen kaupoissa hoitelemassa asioita, ja vaikka tällä kertaa ostoslista oli superselkeä, niin silti matkaan tarttui vähän ylimääräistä. Noh, ei mitenkään hirveästi tällä kertaa, mutta tarttui kuitenkin. Tajusin nimittäin, että tavarataloista löytyy tosi laajalla skaalalla ja suhteellisen edullisestikin kaikenlaisia naamioita. Ja voi vitsi, olisin voinut ostaa koko hyllyn tyhjäksi, mutta onneksi itsekuri oli tällä kertaa matkassa mukana.

 

Naamiomania Kirsikka W.

 

Naamiomania Kirsikka W.

 

Nam, siis katsokaa nyt noita pakkauksiakin jo! Ihan superkivoja erilaisia naamioita, ja näitä on kaupassa vielä törkeän paljon enemmän. En jotenkin tajua, että miksen ole näihin aikaisemmin sen kummemmin iskenyt silmiäni. Tottakai tiesin niiden olemassaolosta, ja olin kävellyt sen kyseisen hyllyn ohi varmaan miljoona ja yksi kertaa, mutta nyt vasta kilahti kalloon! Valitettavasti näistä vaan pari jää minulle itselleni, ja muut ovat osaksi pikkusiskon 11-vuotissyntymäpäivälahjaa.

 

7th Heaven masks Orange & Black Lava Exfoliator mask, Manuka Honey Peel-Off Mask, Strawberry Souffle mask, Pulped Papaya Rescue Hair Mask

 

Nämä neljä maskia ovat siis menossa pikkusiskolle, koska olen itsekin aikaisemmin testannut 7th Heavenin naamioita, ja uskallan niitä sen vuoksi antaa myös lahjaksi. Valitsin maskit sillä periaatteella, että jokaisella olisi erilaisia ominaisuuksia, ja niistä sisko voi sitten testailemalla valita parhaat. Kuvassa takavasemmalla oleva Manuka Hunajamaski on peel-off maski ongelmaiholle, ja siinä on mm. jasmiinia, aloe veraa ja hunajaa. Etuvasemmalla oleva Strawberry Souffle -maski on kosteuttava ja rauhoittava maski kuivalle iholle, ja se sisältää mm. vaniliaa, mansikkaa ja aloe veraa. Etuoikealla oleva Orange & Black Lava -maski on samalla kuorinta ja naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää mm. laavaa (?), appelsiinin kuorta ja appelsiiniöljyä. Takaoikealla oleva Pulped Papaya Rescue -maski onkin hiusnaamio. Se sisältää mm. papaijaa, kookosöljyä, avokadoöljyä ja manteliöljyä. Näitä hiusnaamioita oli myös vaikka kuinka paljon, mutta päädyin tähän hedelmäiseen. Hintaa yhdellä maskilla on vain kaksi euroa, joten hirveästi nämä eivät lompakkoa verota.

 

It

 

Itselleni taas nappasin kaksi hieman erilaista maskia, nimittäin korealaisen It'S Skin -merkin sheet maskeja. En edes tiennyt, että ihan perus marketista voi löytää korealaista kosmetiikkaa, ja vain reilulla parilla eurolla! Granaattiomenanaamio lupaa kosteuttaa, puhdistaa ja suojata ihoa ja pienentää ihohuokosia ja maksaläiskiä. Toimiikohan tämä muillekin ihon pigmenttivirheille? Aloe vera -naamio taas kosteuttaa, rauhoittaa, ylläpitää ihon pH -tasapainoa ja stimuloi verenkiertoa. Toivottavasti näistä olisi jotain hyötyä, sillä hinta ei todellakaan ollut paha, ja merkkikin vaikuttaa ihan asiansa osaavalta nettisivujen perusteella. Näitäkin oli vaikka minkälaisia, ja valinnanvaikeutta esiintyi allekirjoittaneessa aika reilusti. Jos nämä testiin otetut maskit ovat kivoja, niin ostan ihan varmasti jatkossa lisää!

 

Minkälaisia naamioita te käytätte? Oliko tässä mukana jokin maski, jonka ottaisit itsekin käyttöön?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Minä en ole maskiakaan käyttänyt ikinä, mutta olen ostanut niitä kolmelle tytölleni paljon lahjoiksi, kuten sinäkin ostit. ne tykkää hirmuisesti niistä! Nuo kaikki kuulosti, näytti tosi ihanilta!!

    VastaaPoista
  2. Naamiot on aivan ihania, mutta usein myös tosi hintavia. Nää tosin olivat kaikki suht edullisia, joten näitä raaskii jopa ostaakin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon