Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Makeup Revolution Life on the Dance Floor -paletit + mystery bag

Makeup Revolutionilta ilmestyi neljä uutta luomiväripalettia jokunen aika sitten, ja ne kantavat sarjana nimeä Life on the Dance Floor. Palettien nimet ovat VIPSparklersGuest List ja After Party. Minun oli tarkoitus napata itselleni vain yksi paleteista, mutta valinnanvaikeus oli liian suuri, joten loppujen lopuksi ostoskoriin päätyi kolme neljästä luomiväripaletista. Ainoastaan VIP -palettia en ostanut, sillä koin siinä olevan todella paljon sellaisia sävyjä, jotka jo luomiväreinä omistan. Hintaa paleteilla oli 14,46e/kpl, joten hyvin edulliseksihan tämäkin shoppailukerta kävi. Puhumattakaan siitä, että TAMBeautylla oli samaan aikaan myös menossa kampanja, jossa yli kolmellakymmenellä punnalla ostavat saivat kaupanpäälliseksi mysteeripussin, jonka sisällön arvo on kaksikymmentäviisi puntaa.

 

Makeup Revolution Life on the Dance Floor eyeshadow palette Guest List, After Party, Sparklers, mystery bag

 

Tässä ne siis ovat, ylhäältä alaspäin: Sparklers, Guest List, After Party. Kaikki paletit kimaltelevat ihanasti, jopa niin ihanasti, että minun Olympus -vanhukseni siitä hieman närkästyy. Ja niinkuin näkyy, mysteeripussukkakin on todellakin täynnä tavaraa! Aloitetaan kuitenkin paleteista.

 

Makeup Revolution Life on the Dance Floor Eyeshadow palette Sparklers

 

Tämä tässä on musta Sparklers -paletti, eikä kuva tee sille oikeutta, sillä todellisuudessa värit ovat paljon valovoimaisempia ja räikeämpiä. Kaikille sävyille on myös annettu ihanat nimet:

Ylärivi vas-oik: Breathe, Stunner, Coa, Closer, Push It, Nobodies

Toinen rivi vas-oik: Razzle, Dazzle, Beg For More, Got Back, Hot Mess, Basic

Kolmas rivi vas-oik: Diamonds, Hot Pants, Bottoms Up, Strut, Poppin, Not Subtle

Alarivi vas-oik: Lit, Keep Going, Till Morning, Last Orders, Mini Skirt, Don't Be Jelly

 

Makeup Revolution Life on the Dance Floor eyeshadow palette Guest List

 

Seuraava paletti on ruusukultainen Guest List, johon rakastuin ensisilmäyksellä. Paletti on täynnä kauniita punaisen ja oranssin sävyjä, jotka minun kamerani taas kerran tylsistää.

 

Ylärivi vas-oik: Cha Cha, Spin, Slide, Lock It, Jive, Shake It

Toinen rivi vas-oik: 2 Step, Light Up, Neon, Get Down, Loose, Crew

Kolmas rivi vas-oik: Hip, Roll, 2AM, Throw Back, Bold, Lose It

Alarivi vas-oik: Lean Back, Grind, Stop, Dark Corner, Black Light, Sleep

 

Makeup Revolution Life on the Dance Floor eyeshadow palette After Party

 

Viimeinen paletti on hopeinen After Party, jossa on paljon herkullisen tummia shimmersävyjä. Kuvassa sävyt näyttävät todellista vaaleammilta, mutta voin vakuuttaa niiden olevan henkeäsalpaavan kauniita luonnossa! Näillä saa taiottua iltalookin jos toisenkin.

 

Ylärivi vas-oik: Celebrate, 3AM, Time To Go, Until Dawn, Up All Night, Breakfast In Bed

Toinen rivi vas-oik: Intimate, Last Dance, Hang On, Last Call, Gala, Blowout

Kolmas rivi vas-oik: Coffee, Affair, Shindig, Club, Socialite, Break Of Day

Alarivi vas-oik: Aurora, Fizz, Walk Me Home, No Sleep, Meet Again, Black Cab

 

Sitten siirrytäänkin mysteeripussin sisältöön! Yritän laskea TAMBeautyn nettisivujen avulla, minkälainen arvo pussin tuotteilla todellisuudessa on.

 

Makeup Revolution My Sign Libra Complete Eye Wheel

 

Ensimmäinen tuote pussissa on Makeup Revolutionin My Sign Complete Eye Wheel Libra, joka on arvoltaan 7,24e. Pieni paletti sisältää kolme luomiväriä, kaksi kulmaväriä, silmämeikinpohjustusaineen, ja highlighterin. Itse olen horoskoopiltani leijona, en vaaka, eivätkä sävytkään ole ihan minua, joten tämä menee kiertoon. Tiedän kuitenkin jo satavarmasti käyttötarkoituksen tälle tuotteelle, joten hukkaan se ei mene!

 

Freedom Makeup Pro Blush Palette Bronze And Baked

 

Seuraava pussin tuote on Freedom Makeupin Pro Blush & Highlight Palette Bronze And Baked, jonka arvo on 8,68e. En ole koskaan aikaisemmin testannut Freedomin meikkejä, mutta tämä vaikuttaa todella hyvältä. Paletissa on highlighter-, strobing- ja contoursävyjä, jotka näyttävät todella kauniilta iholla. Tämä jää omaan käyttöön!

 

Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquer Black Heart

 

Pussukan kolmas tuote on Makeup Revolutionin Salvation Velvet Lip Lacquer sävyssä Black Heart, ja sen arvo on 5,12e. Nimestään huolimatta tämä huulilakka on todellisuudessa todella tumma violetti, mutta etenkin hämärässä sitä voi tosiaan erehtyä luulemaan mustaksi. Otan tämän tuotteen testiin ihan mielelläni!

 

I Heart Makeup Lip Geek Baby Doll

 

Seuraavana pussista paljastuu I Heart Makeupin Lip Geek -huulipuna sävyssä Baby Doll. Tämä on luultavasti suosikkini mysteeripussin sisällöstä, vaikka sen arvo onkin vain 2,89e. Sävy on vaaleanpunainen nude, enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä! I Heart Makeup on toinen meikkimerkki, jota en ole vielä koskaan kokeillut.

 

Freedom Makeup Pro Glow Roar

 

Seuraava tuote on Freedom Makeupin Pro Glow -puuteri sävyssä Roar, ja sen arvo on 5,07e. Luulin tämän aluksi olevan highlighter, sillä se näytti niin vaalealta, mutta hieman tuotetta kokeiltuani sain selville, että se onkin aurinkopuuteri. Sävy ei kuitenkaan ole tarpeeksi lämmin itselleni, joten tämä menoo kiertoon.

 

Makeup Revolution Gradient Highlighter Sunlight Mood Lights

 

Seuraava tuote olikin sitten se highlighter, nimittäin Makeup Revolutionin Gradient Highlighter Sunlight Mood Lights. Tuote on kauniin persikkainen, ja sen arvo on 5,78e. Vaikka tämä näyttää todella kauniilta iholla, ja siinä on reilusti pigmenttiä, niin laitan tämän kiertoon. Minulla on niin paljon highlightereita tällä hetkellä, että tämän "paletin" sävyt löytyvät varmasti jo kokoelmistani. Jos tällainen asteittainen paletti kiinnostaa, niin samanlaisia olen nähnyt myös Essencellä.

 

Freedom Makeup Mono Eyeshadow Smoulder 214

 

Yllätyspussin toiseksi viimeinen tuote on Freedom Makeupin Mono Eyeshadow sävyssä Smoulder 214. Tätä kyseistä sävyä en löytänyt nettisivuilta, joten voi olla ettei se ole enää valikoimassa, mutta vastaavat Freedomin luomivärit ovat arvoltaan 1,44e. Tässä on näin halvaksi luomiväriksi yllättävän hyvä pigmentti, mutta koska samantyyppinen sävy minulta jo löytyy, niin tämä lähtee kiertoon.

 

Freedom Makeup Pro Lipstick Red 107 Make Me Crazy

 

Viimeinenkin tuote on Freedom Makeupilta. Tämä on Pro Lipstick Red sävyssä 107 Make Me Crazy. Myöskään tätä en löytänyt nettisivuilta, mutta vastaavien huulipunien arvo on 1,44e. Tämä on hieman oranssihtava punainen ja todella kaunis, mutta en ole vielä varma jääkö tämä omaan käyttöön. Punaisia huulipunia kun minulla on jo aika reilusti.

 

Koko mysteeripussin sisältö oli siis arvoltaan 37,66e, eli todellakin yli sen kahdenkymmenenviiden punnan, mitä lupailtiin! Vaikka minulla suurin osa meneekin kiertoon, niin omaankin käyttööni jää yli viidentoista euron arvosta tuotteita. Erinomainen diili siis! TAMBeautylla on tällaisia mystery bag -tarjouksia yllättävän usein, sillä tämänkin vuoden puolella niitä on ollut ainakin kolme. Kannattaa siis tosiaan pitää aina silmät auki noiden tarjousten varalta.

 

TAMBeauty haul

 

Mitä pidit luomiväripaleteista? Entä mikä oli suosikkituotteesi yllätyspussista?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kokeilin vasta taannoin ensimmäistä kertaa sarjan tuotteita ja olin ällistynyt. Niissähän on pigmenttiä vaikka en ensin uskonut palettien halvan hinnan vuoksi. Poskipunaa kehuttiin jossain Youtuben maailmassa, sellainen täytyy seuraavaksi ottaa testiin. :)

    http://www.lily.fi/blogit/oh-so-many-reasons/hypetetty-meikkisarja-makeup-revolution

    VastaaPoista
  2. Itsekin olin ekaa kertaa testaillessa tosi skeptinen, mutta totesin silloin ihan saman asian! Makeup Revolutionin laatu päihittää monet kaalliimmat merkit mennen tullen, ja itselleni ainakin edullinen hinta on ehkä se suurin mahdollinen plussa. Poskipuniakin heiltä löytyy niin paljon erilaisia, että ihan varmasti jokaiselle löytyy vähintään se yksi lempparituote :) Ainoaksi ongelmaksi itselleni jää aina se valinnanvaikeus.

    VastaaPoista
  3. Jos mun pitäisi valikoida yksi noista ekoista luomiväreistä, ottaisin ehdottomasti After Party, aivan upea!!
    Yllätyspussissa oli montakin, jotka haluaisin. Sininen luomiväri oli ehkä ainoa, jota en käyttäisi. En vain osaa käyttää sinistä luomiväriä...

    VastaaPoista
  4. Joo, se on kyllä aivan ihana paletti! Ensi viikko meneekin testaillessa kaikkia uusia silmämeikkejä, kun nyt on niin superpaljon valinnanvaraa :) Ylläripussi oli tosi hyvä kokemus, ja aion kyllä varmasti jatkossakin samanlaisen tarjouksen sattuessa hyödyntää sitä parhaani mukaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon