Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box marraskuu 2017 - meikkifriikin unelmaboxi

Vaikka pelkäsin, että Postin tötöilyjen takia se menisi ensi viikolle, niin marraskuun Bette Box ilmoitteli tänään tulostaan! Odottelin tätä boxi erityisen innokkaasti, sillä olin jo ehtinyt käydä muualta kurkkimassa sen sisällön, joka on itselleni lähes täydellinen. Kun laatikko siis nyt illalla löysi tiensä syliini, niin olin enemmän kuin innoissani!

 

Bette Box marraskuu 2017

 

IsaDora Natural Matt Oil-Free -meikkivoide 10 Porcelain, Manna Kadar Glo Illuminator -hohtovoide

 

ISADORA NATURAL MATT OIL-FREE -MEIKKIVOIDE

"Puolipeittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Öljytön, hoitava koostumus kosteuttaa ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja tasoittaa ihoa. Lopputuloksena luonnollinen, samettimainen mattapinta. Saatavilla muun muassa Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä suurimmista Prismoista ja K-Citymarketeista. Ovh. noin 22e/35ml."

Tällä kertaa kaikille oli jälleen lähetetty boxissa samansävyinen tuote, mutta nyt se oli tarpeeksi vaalea, jotta saan sen itsellenikin käyttöön. Ihmettelen silti edelleen, miksi kaikille lähetetään tuotteista samat sävyt, kun hyvin tiedostetaan ettei sama sävy sovi kaikille. Itse tuote taas on tosi kiva! Se tuntuu kevyeltä ja samettiselta, eikä tahmaa ihoa. Boxissa tullut tuote oli 20ml näytekoko, mutta ihan reilunpuoleinen sellainen.

 

MANNA KADAR GLO ILLUMINATOR -HOHDEVOIDE

"Uudistunut hohdevoide tuo kasvoille ja vartalolle kuultavan kauniin hehkun. Sekoita pieni määrä meikkivoiteen sekaan tuomaan hohtoa koko kasvoille, tai käytä yksinään korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Saatavilla netistä www.mannakadarcosmetics.com. Ovh. noin 29 dollaria/20ml."

Niinkuin varmasti blogini lukijoille on jo käynyt selväksi, rakastan hehkua, hohtoa, highlightia ja glitteriä. Tämä tuote on siis suosikkini koko boxista! Voiteen sävy on ruusukultainen, eikä sillä saa mitenkään kovin intensiivistä hehkua, mutta uskomattoman kauniilta se näyttää joka tapauksessa. Sävy on vielä sellainen, että voin hyvin kuvitella sen sopivan todella monelle eri ihonvärille. Tuotetta tuli täysikokoinen puteli, ja se on erittäin riittoisaa, eli luulisi sen kestävän käytössä hyvän tovin.

 

Simple Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat, Lumene Nordic Seduction Creamy -huulipuna 15 Rose Garden Ruusujen aika

 

SIMPLE MICELLAR CLEANSING WIPES -PUHDISTUSLIINAT

"Puhdistusliinat puhdistavat ihosi hellävaraisesti mutta tehokkaasti micellar -teknologian avulla ilman vettä. Iho tuntuu puhtaalta, kosteutetulta ja virkistyneeltä. Pyyhi kasvot liinalla aamuisin ja puhdista iltaisin meikit pois liinan avulla. Saatavilla K-Citymarketeista, Tokmannilta ja hyvin varustelluista K-kaupoista. Ovh. noin 3,75e/25kpl."

Minä käytän puhdistusliinoja lähes päivittäin, joten oli tosi kiva löytää niitä myös Bette Boxista! Simple on merkki, jota en ole koskaan aikaisemmin kokeillut, joten siinäkin mielessä ihan onnistunut tuote. Nämä tulee ihan takuuvarmasti käytettyä, joten ihan erinomainen tuote omiin tarkoituksiini. Boxissa tullut paketti on täysikokoinen 25:n kappaleen paketti.

 

LUMENE NORDIC SEDUCTION CREAMY -HUULIPUNA

"Huulipunassa yhdistyvät samettisen pehmeä koostumus ja valovoimainen väri. Huulipuna antaa tasaisen värin ja takaa optimaalisen levittyvyyden sekä pitkäkestoisen lopputuloksen. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 18,90e/3,5g."

Lumene ei kuulu meikkirintamalla suosikkimerkkeihini sen hinta-laatu-suhteen vuoksi, mutta tämä tässä lootassa tullut huulipuna vaikuttaa oikein kivalta. Oma punani on sävyssä 15 Rose Garden/Ruusujen aika, ja se on todella klassinen punainen. Punan koostumuskin tuntuu kivalta, joten vielä täytyy selvittää tuo pitkäkestoisuus. Kermaiset huulipunat kun eivät oman kokemukseni mukaan ole niitä pitkäkestoisimpia. Ihan iloinen ole silti tästäkin tuotteesta! Boxissa mukana täysikokoinen huulipuna.

 

Elie Saab -tuoksunäyte

 

Plussana boxissa oli vielä Elie Saabin kukkainen tuoksunäyte. Tämä on omalta osaltani ainoa tuote, joka tästä boxista lähtee kiertoon. Tuoksu ei vain jostain syystä iske, mutta joku varmasti rakastuu tähänkin tuoksuun!

 

Bette Box marraskuu 2017 sisältö

 

Siinä siis vielä koko boxin sisältö: kolme täysikokoista tuotetta, yksi näytekokoinen tuote, ja yksi tuoksunäyte. Arvoa tällä boxilla on vähän vajaat kuusikymmentä euroa, joten rahoilleen tosiaan sai tässä kuussa vastinetta! Ainakin minulle meikki-intoilijalle tämä oli tosi kiva boxi, josta löytyi kaikkea kivaa uutta testailtavaa. Joulukuun boxin sainkin lunastettua ilmaiseksi minulle kertyneillä pisteillä, joten se onkin sitten kaikki kotiinpäin. Innolla jään siis odottamaan joulukuun laatikkoa!

 

Mikä oli oma suosikkituotteesi? Minkä sävyinen huulipuna sinulle sattui?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kyllä, kiva boxi oli. Oliko huulipunia erilaisia? Mullakin oli tuo nro 15..

    VastaaPoista
  2. Mitä olen muutamaa muuta blogitekstiä lueskellut, niin ilmeisesti noita huulipunasävyjä on ollut muutama erilainen. Kaikki ollut punaisia kuitenkin ilmeisesti :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olin ihan fiiliksissä tästä boxista! Kaikki tuotteet miellytti itseäni, jopa se tuoksunäyte :) Mun sävy oli 17, vähän tummempi, sellainen vähän rusleaan taittava.

    Ehtisinpä kuvata tuotteet huomenna, jotta saisin postauksen ulos lauantaina!

    VastaaPoista
  4. Kuulostaapa hyvältä toi sun huulipunasävy! Niitä oli muuten tosi monta hyvännäköistä, kun selailin eri blogeja :) Kiva että boxi oli sunkin mieleen, jään odottelemaan sun postausta!

    VastaaPoista
  5. Itse sain nro 17 ja on ollut ahkerassa käytössä. Olen myös käyttänyt Mannan hohdevoidetta, mutta on jäänyt vähän epäselväksi, että missä vaiheessa meikkausta se kannattaa lisätä esim. poskipäille?

    VastaaPoista
  6. Jos käytät semmoista meikkivoidetta, joka ei ole täysin peittävä, niin voiteen voi hyvin lisätä ennen sitä. Mutta jos meikkivoide on todella peittävä, niin sitten vasta meikkivoiteen päälle. Hohdevoidetta en ainakaan itse suosittele laittamaan puuterin päälle, sillä silloin lopputuloksesta voi tulla sotkuinen ja epätasainen. Jos hohdevoiteen haluaa jälkikäteen puuteroida, niin jokin kiva highlighterpuuteri on siihen tarkoitukseen erinomainen :)
     
    Jokainen siis tottakai käyttää niitä itselleen sopivia keinoja, mutta nämä olen ainakin itse todennut toimiviksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon