Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lahjaksi tyttöjenpäivä

Pikkusiskollani oli keskiviikkona 11-vuotissyntymäpäivä, jota olimme eilen kahvittelemassa. Koska meillä on yhdeksän vuoden ikäero, niin sopivan lahjan keksiminen vaatii aina hieman ylimääräistä työtä. Onnekseni meillä on kuitenkin ainakin yksi yhteinen intohimo: kauneudenhoito. Päätin siis pelkän aineellisen lahjan lisäksi järkätä meille kahdelle niin sanotun "tyttöjen päivän", joka koostuu useammasta pienestä osasta.

 

Syntymäpäivälahjapaketti

 

Ensimmäinen osa tyttöjenpäivää on itse fyysinen lahja, vaikka se ei periaatteessa linkity tyttöjen päivään muuten kuin teemaltaan. Annoin vähän aika sitten siskolleni jo muovikassillisen meikkejä, joten ajattelin lahjan olevan tällä kertaa ihon- ja hiustenhoito -teemainen. Yllättäen en löytänytkään varastoistani mitään 11-vuotiaalle sopivaa, joten kaikki piti shoppailla erikseen. Toisaalta, kukapa ei pidä shoppailusta?

 

Meikkipussi ja meikkipanta

 

 

Ihan ensimmäisenä halusin hankkia meikki ja/tai toilettipussukan, ja sellainen löytyikin heti ensimmäisestä kaupasta. Flying Tiger Copenhagenissa oli nimittäin tämä nätti samettinen pussukka, joka maksoikin vain neljä euroa. Väriltään se on todellisuudessa pinkimpi, mutta kameran valoasetukset tekivät tepposet. Sisään mahtuu sitten kaikki muut osat lahjasta, mikä olikin koko meikkipussin tarkoitus.

 

Glitteristä taas nappasin matkaan mustan ja napakan pannan, sillä sen avulla saa hiukset helposti pois kasvoilta meikkejä putsatessa, kasvonaamiota käytettäessä, ja ihan vain päivittäistä puhdistusta suorittaessakin. Olisin ehkä halunnut löytää jonkun kivan pörröisen ja söpön pannan, mutta en löytänyt sellaisia kertakaikkiaan mistään. Hintaa tälle pannalle tuli 4,99e.

 

Flying Tiger Copenhagen meikinpoistoliinat, vanulaput, Herbina Energy Boost kasvovoide

 

Tigerista matkaan lähti myös paketit vanulappuja ja meikinpoistoliinoja. Kauneudenhoidossahan tosi suuri osa on ihon puhtaudesta huolehtimista. Uskallan epäillä, että jonkinlainen meikinpoistoaine siskolta jo löytyy, joten semmoista en mennyt erikseen ostamaan. Nämä paketit maksoivat molemmat euron kappale.

 

Kuulin myös äidiltä huhua, että systeri on onnistunut kadottamaan kasvorasvansa johonkin. Joten kun kaupassa vastaan tuli tämä Herbinan Energy Boost -kasvovoide, niin minun oli ihan pakko napata se mukaan. Tässä voiteessa on pieni aurinkosuoja, ja se kosteuttaa, virkistää ja suojaa ihoa. Voide myös tuoksuu aivan uskomattoman herkulliselta, ja tekisi melkein mieli ostaa itsellenikin samanlainen. Nam! Hintaa tällä oli vähän reilu viisi euroa.

 

7th Heaven masks Orange & Black Lava Exfoliator mask, Manuka Honey Peel-Off Mask, Strawberry Souffle mask, Pulped Papaya Rescue Hair Mask

 

Myös nämä 7th Heavenin maskit kuuluvat lahjaan. Niistä kirjoitinkin jo erikseen toisessa postauksessa, joten niistä voit lukea lisää täältä.

 

Tikkarit

 

Viimeisenä meikkipussiin sujahti kolme söpöä tikkaria, jotka löysin myöskin Tigerista. Tottakai tyttömäisellä teemalla annettu lahja pitää sisällään myös jotain makeaa! Nämä maksoivat yhteensä euron.

 

Fyysisen lahjan lisäksi aion antaa siskolleni lahjakortin, joka oikeuttaa siihen varsinaiseen tyttöjen päivään. Lahjakortti tulee pitämään sisällään ainakin nämä asiat:

 

- Meikkaus

- Päivä kaupungilla

- Syömässä käynti

- Yökyläily meillä ensimmäistä kertaa

- Leffailta ja herkkuja

- Kauneudenhoitoa ja naamioita

- Herkkuaamiainen

 

Mitä tykkäätte lahjasta? Pikkusisko ainakin ihastui!

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Oi, aivan ihana lahja, suorastaan ylellinen. Taidat olla se maailman paras isosisko :)

    VastaaPoista
  2. Heh, no toivoa ainakin sopii :) Vähän kyllä jännitti, että tykkääköhän sisko, mutta lahja oli kyllä ilmeisesti ihan hitti!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon