Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä Beauteque -tilausboxit

Listasin taannoin erilaisia tilauspalveluita, jotka lähettävät kuukausittain yllätyslaatikoita ovellesi. Mukana postauksessa oli myös Beauteque, joka on Yhdysvaltalainen yhtiö, joka kokoaa korealaista kosmetiikkaa sisältäviä yllätysboxeja myös tänne Suomeen. Jonkun aikaa pohdiskeltuani päätin itsekin kokeilla kyseistä tilauspalvelua, ja nyt vihdoin sain ensimmäiset laatikot kotiin. Beauteque lähettää boxinsa aina kuun lopussa, joten tässä postauksessa näkemänne laatikot ovat oikeasti huhtikuun boxeja, eivät toukokuun. Varoitan muuten jo tässä vaiheessa, että tästä tulee pitkä postaus


 


img_8698.jpg


 


Beautequella on siis kahta erilaista laatikkoa. Edullisempi, ja itselleni mieluisempi, loota on nimeltään Mask Maven, ja se sisältää joka kuukausi yhdeksan erilaista naamiota. Pääsääntöisesti naamiot ovat kasvonaamioita, kuten sheet- ja jelly maskeja, mutta joskus mukana saattaa olla myös hius- tai huulinaamioita. Kalliimpi laatikoista taas on nimeltään Beauty Box tai lyhennettynä BB, joka sisältää kuusi täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Joskus yksi tai useampi tuotteista saattaa olla myös kauneuteen liittyvä väline, kuten kasvonaamiopanta, mutta yleisimmin tuotteet ovat kosmetiikkaa. Sekä BB:llä että Mask Mavenilla on joka kuukausi vaihtuva teema, jonka perusteella laatikot kootaan. Viime kuun (eli näiden laatikoiden) teemana oli Sip Sip, Hooray!, ja tämän kuun teemana taas on Under The Sea.


 


img_8699.jpg


 


Kurkistetaan ensimmäisenä BB -boxiin! Boxin mukana tuli siis kuusi täysikokoista tuotetta, sekä yksi kaupanpäällistuote, jonka lunastin koodia vastaan. Paketti oli pakattu tiiviisti sekä kuplamuoviin että paperisilppuun, ja kaikki tuotteet olivat ensiluokkaisessa kunnossa. Tuo ilmainen bonustuote tuli vielä suloisessa violetissa kangaspussissa, joka pääsee varmasti hyötykäyttöön. Mukana tuli myös vihkonen, joka kertoi hieman enemmän jokaisesta tuotteesta, sekä tuotteiden yksittäiset arvot.


 


img_8710.jpg


 


Ensimmäinen boxin tuotteista oli Candy O'Ladyn Ade Mist -kasvosuihke tuoksussa Blue Lemon. Pieni 60ml suihkepullo sisältää sitruksentuoksuista kasvosuihketta, jonka luvataan kosteuttavan, kirkastavan ja rauhoittavan ihoa. Tärkeimpinä ainesosina tuotteessa ovat kookosvesi sekä lime- ja sitruunauutteet. Tuote suihkutetaan puhtaalle iholle ja taputellaan hellästi, kunnes se on imeytynyt. Itselleni tuote tulee olemaan mieluisa, sillä tuoksu on hurmaava, ja kasvosuihkeet ovat minulla kesäisin kovassa käytössä. Tuoksuyliherkille tämä ei kuitenkaan sovi. Suihkeen arvo on 6,99 USD eli noin 5,80e.


 


img_8706.jpg


 


Seuraava tuote oli Medi Flowerin Green Tea Sleeping Mask, joka nimensä mukaan on siis yönaamio. Tuote on pirtsakan vihreää, raikasta ja kosteuttavaa, ja sen pääraaka-aineita ovat vihreä tee-, oregano-, pajunkuori- ja auringonkukansiemenuutteet. Maskin luvataan hoitavan, korjaavan, kuorivan, silottavan ja rauhoittavan kasvojen ihoa. Tuotetta voi käyttää myös päiväsaikaan, ja se sopii mielestäni myös tuoksuherkillä, sillä tuotteen tuoksu on äärimmäisen mieto. 100g paketti on arvoltaan 13,99 USD eli noin 11,70e.


 


img_8704.jpg


 


Kolmantena laatikosta paljastui Farm Stayn Green Tea Seed Moisture Emulsion, joka on nopeasti imeytyvä kosteusvoide iholle. Tuotetta voi käyttää itsekseen, tai sitten sitä voi kerrostaa muiden voiteiden kanssa. Emulsiota käytetään ihon puhdistamisen jälkeen aamu- tai iltarutiinin yhteydessä. Tuotteen sisältämien antioksidanttien luvataan ehkäisevän ja parantavan auringon aiheuttamaa vahinkoa, kiinteyttävän ihoa, ja ehkäisevän uurteita ja ryppyjä. Voide on todella kevyttä ja kosteuttavaa, eikä se tuoksu mielestäni oikein miltään. 300ml pullo on arvoltaan 14,99 USD eli noin 12,50e.


 


img_8714.jpg


 


Lootan ainoa huulituote oli tällä kertaa A´Pieun Honey & Milk Lip Oil, joka näyttääkin ihan hunajalta! Tätä huuliöljyä lisätään puhtaille huulille antamaan kosteutta ja hoitoa kärsineille huulille. Vihkosen mukaan öljyä voi käyttää myös muiden huulituotteiden päällä, mutta tuotteen paksun ja tahmaisen koostumuksen vuoksi en ehkä itse suosittelisi sitä. Tuote tuoksuu todella herkulliselta, muttei onneksi maistu miltään, jolloin sitä ei tule myöskään nuoleskeltua huulilta pois. En löytänyt pakkauksesta tietoa, kuinka paljon tuotetta siinä on, mutta näin silmämääräisesti koko on huuliöljylle ihan kiitettävä. Öljyn arvo on 7,99 USD eli noin 6,70e.


 


img_8713.jpg


 


Laatikon pienin ja kummallisin tuote oli A´Pieun Vitamin Tok Powder, joka tuli lähes samankokoisessa purkissa kuin huuliöljykin. Tätä puuteria voi lisätä ihonhoitotuotteiden sekaan tai käyttää sellaisenaan, joten pelkästä meikkipuuterista ei ole kyse. Tuote sisältää reippaasti vitamiineja, ja sen luvataan taistelevan ongelmaihoa, harmautta ja hyperpigmentaatiota vastaan. Pikkiriikkinen purkki on arvoltaan 7,99 USD eli noin 6,70e.


 


img_8718.jpg


 


Boxin viimeinen varsinainen tuote on E. Saline Voguen Green Tea Facial Oil Blotting Paper. Itse en ole koskaan aikaisemmin testannut näitä kasvopapereita, enkä etenkään sellaista, jossa on myös vihreää teetä mukana. Tuotetta käytetään silloin, kun kasvojen iho öljyyntyy. Öljyt taputellaan yhteen pieneen paperiarkkiin, joka imaisee ne itseensä, ja jättää sinut freshimän näköiseksi. Papereita ei kuitenkaan saa hangata tai hinkata ihoa vasten, sillä silloin meikki mitä luultavimmin sotkeutuu. Papereita voi myös leikata pienempiin osiin, jotta niillä on helpompi tavoittaa myös hankalammat kasvojen kulmat. Ohuen ohuita papereita on tässä pakkauksessa 80kpl (!!!), ja ne tuoksuvat todella hyviltä! Koko paketin arvo on 4,99 USD eli noin 4,20e.


 


img_8721.jpg


 


Kaupanpäällistuotteeni taas oli A´Pieun Smell Out Hair Mist tuoksussa Fruity Girl. Tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan siis kevyt hajuste hiuksille ja päänahalle. Omasta mielestäni se tuoksuu hieman tutti frutti -purkalle. Tuotteen arvo on 10,99 USD eli noin 9,20e.


 


Koko boxille tuli siis arvoa 56,94 USD (47,55e), ja jos ilmainen tuote lasketaan mukaan niin 67,93 USD (56,70e). Boxi itsessään maksoi 24 USD (20e), johon tuli 8,95 USD (7,50e) toimituskuluja päälle. Lisäksi koko tilaukselle (molemmat boxit) tuli Suomessa maksettavaksi 10e alveja, jotka tämä kalliimpi boxi aiheutti. Lasken ne siis mukaan tämän boxin kuluihin. Hinnaksi tuli siis loppujen lopuksi 37,50e, joten jopa alvien ja toimituskulujen jälkeen boxi oli kaiken sen rahan arvoinen. Tuotteet olivat erilaisia ja mielenkiintoisia, joten voi olla, että jatkan tämän tilailua jatkossakin.


 


img_8723.jpg


 


Sitten siirrytään Mask Maveniin, jonka mukana tosiaan tuli yhdeksän naamiota, sekä yksi kaupanpäällisnaamio, jonka senkin lunastin koodia vastaan. Rakastan naamioita, joten tästä laatikosta olin erityisen innoissani, enkä todellakaan pettynyt. Erilaiset juomat olivat kuukauden teeman mukaan edustettuina.


 


img_8730.jpg


 


Laatikon ensimmäinen naamio on varmasti kahviaddiktien suosikki. HIDDENcosin Americano Mask sisältää oikeaa kahvia, ja sen luvataan herättelevän tylsää ja väsynyttä ihoa. Tuntuu hassulta, mutta pakkauksen ulkonäkö merkitsee itselleni paljon. Minusta on kiva, että maskeilla on hauskoja pakkauksia. Tämän maskin arvo on 1,99 USD (1,65e).


 


 


img_8738.jpg


 


Tietenkin myös teen ystäville piti olla oma vaihtoehto, ja sen tarjoilikin CosW:n My Real Skin Green Tea Mask. Se sisältää reilusti antioksidantteja, ja sen luvataan kirkastavan ihoa, ja tasoittavan sen sävyä. Maskin arvo on 1,99 USD (1,65e).


 


img_8725.jpg


 


Seuraavana oli vuorossa A´Pieun Slice Cucumber Sheet Mask, joka on hieman erilainen kuin tavallinen sheet mask. Slice maskeissa on monta, usein pyöreää, pientä sheet maskia, joita voi läiskiä haluamiin kohtiin kasvojaan tai vartaloaan. Muuten tuote toimii samalla tavalla kuin perinteinen sheet mask. Tämä kurkkunaamio kosteuttaa sekä hoitaa ihon pöhötystä ja ärsytystä. Maskin arvo on 2,99 USD (2,50e).


 


img_8733.jpg


 


Laatikon ehkä mehukkain naamio oli Urban Dollkissin Grape Juicy Mask, joka sisältää viinirypäleuutetta. Naamion luvataan kirkastavan kasvoja ja taistelevan ikääntymisen merkkejä vastaan. Jälleen kerran erikoisempi pakkaus on mieleeni! Arvoa tuotteella on 1,99 USD (1,65e).


 


img_8736.jpg


 


CosW:n My Real Skin -sarja oli edustettuna boxissa kahteen otteeseen, sillä vihreä tee -maskin lisäksi laatikosta löytyi myös Vitamin C Mask. Naamion luvataan erityisesti ravitsevan ihoa ja suojelevan sitä auringon haitoilta. Lisäksi se saattaa vaikuttaa kasvojen ihoon kirkastamalla sitä. Naamion arvo on 1,99 USD (1,65e).


 


img_8739.jpg


 


Seuraavana vuorossa oli Healing Birdin Botanical Face Mask Ultra Moisture Coconut. Naamio, kuten nimestä voi ehkä päätellä, kosteuttaa reilulla kädellä ja ravitsee ihoa siinä samalla. Itse en ole kookoksen suurin ystävä, mutta ehdottomasti tulen silti kokeilemaan tämän naamion. Maskin arvo on 2,99 USD (2,50e).


 


img_8735.jpg


 


Tämä hauska pullon mutoinen naamio on A´Pieun (joka muuten on TODELLA edustettuna näissä boxeissa) Fruit Vinegar Sheet Mask Lemon. Se auttaa ylläpitämään ihon normaalia pH-tasapainoa, sekä hoitaa epätasaisuuksia niin ihossa kuin sen sävyssäkin. Naamion arvo on 1,99 USD (1,65e).


 


img_8732.jpg


 


Tämä pilleripurkilta näyttävä pakkaus kuuluu A´Pieun Real Big Yogurt One Bottle Blueberry -naamiolle, jota verrataan maitohappobakteereihin. Naamion luvataan tekevän kasvoille saman, kuin maitohappobakteerit vatsalle. Se tukee ihosi uusiutumisprosessia ja yleistä vointia. Naamion arvo on 1,99 USD (1,65e).


 


img_8729.jpg


 


Viimeinen naamio olikin sitten todella mielenkiintoinen, eikä vähiten pakkauksessa komeilevan oluttuopin takia! Ultrun I'm Sorry For My Skin Jelly Mask - Revitalizing on mukana tulleen vihkosen mukaan täydellinen niille päiville, kun edellisen illan jatkot venyivätkin liian pitkiksi. Naamio kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, ja luvataan sen jopa lievittävän stressiäkin! Jellynaamiot ovat kuin sheet maskeja, mutta ne ovat kankaan sijasta tehty hyytelöstä. Maskin arvo on 3,25 USD (2,80e).


 


img_8727.jpg


 


Kaupanpäällisenä tullut naamio oli niin ikään mielenkiintoinen. Leaders: In Solutionin Juicy Pina Colada Bright Mask sisältää mm. ananasta ja kookosta, ja se pitää ihon kosteutettuna ja puhtaana. Jellynaamion väitetään myös tasoittavan ryppyjä, mutta siitä en menisi takuuseen! Naamio on arvoltaan 3,50 USD (3e).


 


Mask Maven -laatikko maksoi 15 USD (12,5e) + samat toimituskulut kuin BB:kin (vaikka ne tulevat samassa paketissa). Tuotteiden arvo tässä kuussa taas oli 21,17 USD (17,50e), 24,67 USD (20,50e) ilmaisen maskin kanssa. Periaatteessa tämän maskin kanssa jää siis hiukan tappiolle, kun toimituskuluineen boxin hinta on 20e. Boxien arvo kuitenkin vaihtelee hiukan, ja tämä sattui olemaan hiukan alakanttiin. Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että Suomesta sheet maskeja (muista maskeista puhumattakaan) ei saa alle kahden euron hintaan millään, niin mielestäni paketti on oikein kiva! Ainakin minunkaltaisilleni henkilöille, jotka testaavat mielellään joka kuukausi jotain uutta. Ja jos tilaa molemmat laatikot samaan aikaan, niin niissä jää silti voitolle.


 


Jos kiinnostus itse tilaamaan jomman kumman boxeista, tai haluat muuten lisätietoa Beautequesta, niin se onnistuu täällä. Vielä tänään ja huomenna tilatessa ehdit saada tämän kuun Under The Sea -teemaiset boxit! Käyttämällä koodeja TRYBEAUTYBOX tai TRYMASKMAVEN saat -15% ensimmäisen kuukauden tilauksestasi.


 


Kiinnostaisiko teitä lukea lisää postauksia Beautequen boxeista täällä blogissa? Mitä mieltä olette, onko tilaaminen sen arvoista?


 


Kirsikka W.


 


 

Kommentit

  1. Tosi jännän näköisiä ja erilaisia boxeja! Niin söpöjä nuo korealaiset tuotteet :)
    Minä ainakin luen mielelläni lisää, jos tilaat!

    VastaaPoista
  2. Olisipa kiva tilata, mutta olen nyt niin täynnä Bette-boxia, että en uskalla muitakaan tilata, jos onkin pettymys...Mielelläni kuitenkin luen sinun kokemuksia ja tilauksia!

    VastaaPoista
  3. Ne on kyllä tosi suloisia! Näyttävät usein ihan lasten leluilta, vaikka tuotteet ovatkin ihan aikuisille tarkoitettuja :) 
    Ainakin tuon Mask Mavenin tilaan vielä, yksinään siihen ei pitäisi tulla alvejakaan päälle. BB:tä mietin vielä tämän päivän, kun laatikosta annetut teaserit eivät vaikuta tässä kuussa niin mielenkiintoisilta.

    VastaaPoista
  4. Joo, Bette Boxilla ei nyt mene kamalan hyvin :( Niin kuin tossa Minnealle totesinkin, niin ainakin tuo naamioloota lähtee vielä tilaukseen :) Tutkiskelen tässä muitakin tilausboximahdollisuuksia, ja ainakin Look Incredible vaikuttaa hyvältä! Ehkä sitä voisi sitten kokeilla seuraavaksi...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon