Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Paras poskipuna kesään

Instagram -tiliäni seurailevat saattoivatkin eilen bongata, että kotiovelleni saapui taas eilen yksi L'Oréal Paris Beauty Board -paketti, joita on muuten tullut todella runsaasti nyt parin kuukauden aikana. Tällä kertaa paketissa oli ihastuttavia meikkituotteita, joilla saa luotua päivettyneen ja hehkuvan lookin kesämenoihin. Yksi tuote laatikosta oli kuitenkin ihan selkeästi ylitse muiden: poskipuna.


 


img_8480.jpg


 


L'Oréal Parisin Life's A Peach -poskipuna sävyssä 01 Peach Addict on juuri se täydellinen kesäposkipuna kaikille meille valkonaamaisille suomalaismimmeille. Jo pelkästään paketti on kaunis, kompakti ja kätevä, ja huomattavasti kauniimpi kuin monet muut omistamani poskipunat. Ei sillä, että sillä olisi tuotteen hyvyyteen mitään vaikutusta. Sävy on ihanan hento ja persikkainen, niin kuin nimestä voikin ehkä päätellä. Se jättää poskille kauniin luonnollisen punan, joka sopii myös hieman ruskettuneemman ihon kanssa yhteen upeasti. Väri on helposti levittyvää ja pehmeää, ja tuntuu todella kevyeltä iholla.


 


img_8488.jpg


 


Pakkauksen mukana tulee myös oma poskipuna"sivellin", joka toimii erinomaisesti esimerkiksi reissussa. Täysikokoista sivellistä ei siis tarvitse lainkaan pakata matkaan, ja itse asiassa, peilikin paketista löytyy. Voit siis ehostaa ilmettäsi ihan missä tahansa! Mikä sitten tekee tästä paremman kuin muista persikkaisista poskipunista? Noh, ensimmäisenä tulee mieleen se, että jopa 77% tuotteesta on täysin luonnollista alkuperää, ja sen tekemisessä on käytetty mm. persikka- ja kookosöljyä sekä mangovoita! Ja sen voi hyvin uskoa, sillä tuote tuoksuu ihan persikoilta. Siis ei lainkaan kemikaalimaiselta, vaan makealta ja hedelmäiseltä. Lisäksi sävy on samaan aikaan upea ja luonnollinen, ja sopii varmasti jokaisen ikäryhmän edustajan poskille. Hintaa tuotteella on 16,90e, joka on, myönnetään, ehkä omaan budjettiin vähän hintava yhdestä poskipunasta, mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että tuote on kyllä ehdottomasti tuon rahan arvoinen!


 


img_8494.jpg


 


Kuulostaako tämä nyt ihan hirveältä hehkutukselta? Joo, kyllä kuulostaa. Olen kuitenkin ihan rakastunut tähän poskipunaan, enkä ole lainkaan varma, aionko koko kesän aikana käyttää yhtäkään muuta poskipunaa. Kiinnostaisiko teitä nähdä, minkälaisen lookin Beauty Board -laatikon mukana tulleiden kesähehku -meikkien avulla saa tehtyä? 


 


Persikkaista lauantaita!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ihanan värinen! Pakko ostaa!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihan supernätti, ja sinä jos kuka osaat varmasti arvostaa myös tuota tuoksuakin :) 

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon