Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

12 kysymystä kesästä

Palauduimme eilen kotiin viikonlopun leiripaikkatalkoista, ja pääsin viimein lueskelemaan tämän muutaman päivän aikana rästiin jääneitä blogipostauksia. Kivana yllärinä sain huomata, että olin saanut Mun kummallinen elämä! -blogin Kirsihanneleelta ihanan kesäisen blogihaasteen. Tässäpä siis vastaukset näihin haastaviin kysymyksiin!


 


p1013049.jpg


 


1. Lippis vai lierihattu?


Näistä kahdesta lippis ihan ehdottomasti. Käytän muutenkin tosi vähän hattuja, ja lippikset ovat kesällä ainoita, joita uskallan lätkiä päähän. Niitäkin vain oikeasti suorassa auringonpaisteessa. En vain ole hattuihminen, enkä omistakaan niitä kuin lähinnä naamiaisasuihin soveltuvina yksilöinä.


 


2. Pehmis vai jäätelöpallo?


Pehmis on kaikista jäätelöistä ihan ehdoton suosikkini, ja voisin syödä sitä litratolkulla. Ei ole niinkään väliä, onko se koostumukseltaan sitä jätskikiskojen kevyttä unelmaa, vai esimerkiksi Raxeissa myytävää kermaista herkkua. Nam! Pehmiksen jälkeen nautin eniten herkullisen raikkaista mehujäistä, ja jätskipallot tulevat sitten vasta kolmantena.


 


3. Herneet vai mansikat?


Itse en ole koskaan ostanut kumpiakaan, vaikka syön molempia ihan mielelläni. Lempparini näistä on kuitenkin varmasti mansikka, vaikka olenkin sille lievästi allerginen. 


 


4. Palju vai järvivesi?


Järvivesi. Paljussa olen kylpenyt vain kerran, eikä se oikeastaan ollut oma juttuni. Tykkään polskutella, sukellella, seilailla uimarenkailla ja kelluskella, eikä paljussa pysty tekemään mitään noista. Siinä on muuten tunnelmaa, kun voi uiskennella keskellä järveä ja jäädä sinne kellumaan hetkeksi ihan omaan rauhaan.


 


5. Grilliherkut vai kesäkeitto?


En ole mikään suuri kesäkeiton ystävä, joten grilliruoka vie minulla nyt voiton. Nakit, maissi, pihvit ja burgerit ovat omia suosikkejani, ja mielellään grillaan vielä oikealla nuotiolla varsinaisen grillin sijaan.


 


img_9424.jpg


 


 

6. Mökki vai teltta?


Mökki, tästä ei ole epäilystäkään. Minulla on vain huonoja kokemuksia telttailusta: kastuneet vaatteet, teltta täynnä itikoita, kipeät hartiat ja selkä, sekä läpi yön palelu. Nykyään en telttareissuille lähde vaikka maksettaisi.


 


7. Varjo vai auringonpaiste?


Jos on viileämpää niin auringonpaiste, jos taas hellettä niin varjo. En viihdy biitsillä aurinkoa ottamassa, etenkään koska palan niin helposti, mutta tykkään kyllä lämmöstä ja valosta. Ja esimerkiksi uidessa saa porottaa kyllä niin paljon kuin huvittaa, kun tukalaa oloa voi lievittää viileässä vedessä puljaamalla.


 


8. Kesäsade vai kesätuuli?


Sade! Ja vielä mielellään semmoinen valtava kesämyrsky. Ukkosta, salamointia, ja ehkä jopa pari raekuuroa. Muutama kunnon kesämyrsky on aina tervetullut.


 


9. Lavatanssit vai festarit?


En oikeastaan pidä tanssimisesta, joten festarit on näistä mulle se antoisampi vaihtoehto. Musiikkia kuuntelen mielelläni esimerkiksi nurtsilla tai terassilla istuen, mielellään kylmä juoma kädessä, ja hyvää seuraa ympärillä. Suomessa vaan festariliput on ihan törkeän hintaisia, ja tänäkään kesänä ei kyllä yksillekään festareille ole asiaa!


 


p1016281.jpg


 


 

10. Roadtrip vai riippumatto?


Roadtrip! Olisi todella siistiä tehdä vaikka kaveriporukalla joku kunnon kotimaanmatka halki Suomen. Pidän kotimaanmatkailusta melkein enemmän kuin ulkomailla reissaamisesta, ja yksi haaveistani onkin päästä avokin kanssa käymään Lapissa jollain kesäreissulla. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ole ajokortillinen saati autollinen ihminen (ainakaan toistaiseksi), ja julkisilla meno on todella kallista, joten täytynee vielä odotella.


 


11. Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?


Vaikka olenkin tuoksuihmisiä, niin tässä kohtaa pitää vastata hiirenkorvat! Vihreä on lempivärini, ja aina luonnon herätessä eloon en voi olla ihastelematta sitä, miten kauniilta puiden vihreä näyttääkään auringonvalon paistaessa niiden lomasta. 


 


12. Mato-onki vai golfmaila?


Onki. Olen ihan surkea jo minigolfissakin, joten en halua edes ajatella, minkälaista tuhoa saisin aikaan oikealla golfkentällä. Onkiminen sen sijaan on mielestäni hauskaa ja rentouttavaa puuhaa, jota voi tehdä ihan itsekseenkin. Vielä onkimista enemmän pidän kuitenkin virvelöinnistä, sillä silloin ei tarvitse sohia koukkujen ja matojen kanssa, vaan pelkän uistimen kiinnitys riittää. 


 


Haastan mukaan kolme muuta bloggaajaa:


One Bag And Flowers -blogin Belindan


Milla T. -blogin Millan


by a mile -blogin Elinan


 


 


Kirsikka W.


 

Kommentit

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon