Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Parasta just nyt

Vaikka yleisesti nyt lähiaikoina minulla on ollut todella hyvä fiilis, niin tänään olen herännyt ihan väärällä jalalla. Vatsa on kipeänä, iho täynnä epäpuhtauksia, aamupalatarvikkeet lopussa, ja ladyshaverinikin päätti mennä rikki juuri kun olisin kaipaillut trimmausta kaikkein eniten. Tällaisina hetkinä on hyvä muistella niitä asioita, jotka ovat lähiaikoina tuoneet iloa elämään.


 


afterlightimage_2.jpg


Espresso Housen jäätee on parasta mitä olen missään juonut tosi pitkään aikaan!


 


Viikonlopun leiritalkoot ovat ainakin yksi syy olla hyvällä tuulella, sillä talkoissa pääsee aina viettämään kesän ekoja öitä ihan parhaiden ihmisten kanssa. Talkoot ovat myös erinomainen paikka saunoa, saada hieman hyötyliikuntaa, ja nauttia hetkistä metsän keskellä. Eikä muuten tarvitse edes stressata niitä ihon epäpuhtauksia, kun kaikki ympärillä olevat ovat jo tuttuja!


 


Suomeen palaavat ystävät ovat luonnollisesti ihan huippujuttu. Viime viikolla hyvä ystäväni Belinda tuli takaisin Suomeen superpitkältä Aasian reissultaan, ja oli ihanaa nähdä häntä ensimmäistä kertaa lähes vuoteen. Belinda tekee töitä mallina, ja sen vuoksi matkustelu on iso osa hänen elämäänsä. Jos mallielämä kiinnostaa ja englanti on jokseenkin hallussa, niin Belindan uudehkoa blogia voit käydä tutkailemassa täällä!


Myös paras ystäväni Dani on reilun viikon päästä palaamassa takaisin Suomeen Skotlanninvaihdosta, johon hän lähti tammikuun alussa. Danin kanssa olemme tämän viiden kuukauden ajan pitäneet kyllä tiiviimpää yhteyttä WhatsAppin kautta, mutta eihän se tietenkään ole sama asia kuin kasvotusten näkeminen. Ihan ehdottomasti saa siis olla iloinen siitä, että kesä alkaa kahden ihan huipputyypin paluulla!


 


afterlightimage_1.jpg


Näytän tässä kuvassa tosi lyhyeltä, mutta totuus on se, että kaikki muut vain ovat niin pitkiä. Belinda keskellä.


 


Skotlannin tuliaiset ovat myös yksi hyvä syy olla innoissaan. Sieltä on tulossa nimittäin blogiin testiin tuotteita sekä Makeup Revolutionilta että Barry M:ltä! Sain itse videopuhelun välityksellä valita, mitä tuotteita halusin testiin, joten voin jo varmasti sanoa, että testiin tulee ihania juttuja lähiviikkojen aikana.


 


Skottituliaisten lisäksi meikkejä on tulossa myös Beauty Bay -tilauksen yhteydessä. Laitoin nimittäin tilaukseen kolme Juvia's Place -luomivätipalettia, kaksi itselleni ja yhden ystäväni puolesta. Olen kuullut paleteista todella paljon hyvää, mutta jostain syystä en ole koskaan kuitenkaan niitä testannut. Nyt pääsen ottamaan ne testiin, kunhan tilaus vain tulee perille saakka!


 


afterlightimage.jpg


Vähän spoilereita siitä, mitä Skotlannin tuliaiset tuovat tullessaan!


 


Ja kosmetiikasta puheenollen, saimme Petran kanssa järjestämällemme leirille It'S Skinin maahantuojan sponsoriksi! Ihan huippuhieno juttu päästä jakamaan kosmetiikan saloja myös meidän esiteini-ikäisille leiriläisillemme, jotka pääsevät testailemaan omia suosikkikasvonaamioitani. Tästä on jo jokunen aika, mutta jaksan silti iloita asiasta joka päivä!


 


Lämpimät päivät ovat myös ihan huippujuttu, vaikka sisällä joutuukin silloin istumaan tuulettimen edessä 24/7. En silti missään nimessä vaihtaisi näitä kesäkelejä lumeen, vesisateeseen tai kylmään. Kesä on ihan suosikkiaikaani, ja lämpötila on yksi suurimmista vaikuttavista tekijöistä. Loput ovat sitten valo, vehreys, leirit, tapahtumat ja vesiaktiviteetit.


 


afterlightimage_4.jpg


Kesän terassikausikin on jo avattu.


 


Postissa on myös tulossa kirpparilta ostettuja paitoja, joilla saa vähän uusittua vaatekaapin valikoimaa. Se saa aina iloiseksi, kun onnistuu löytämään käytettynä kivoja vaatteita! Nyt vain sormet ristissä toivotaan, että kaikki varmasti menee päälle ja näyttää hyvältä.


 


Mamma Mia! -musikaali häämöttää myös horisontissa. Puolentoista viikon päästä olisi nimittäin sukulaisporukalla tarkoitus mennä katsomaan, että onko tuo suomalainen musikaaliversio mistään kotoisin. Ei sillä, että minulla olisi siitä kansainvälisestä tai edes ruotsinkielisestä minkäänlaisia kokemuksia. Abba -fanina olen kuitenkin innoissani, ja toivon, että suomalaiset versiot kappaleista vievät mukanaan samalla tavalla kuin alkuperäisetkin. Kiinnostaisiko teitä lukea esityksestä täällä blogin puolella?


 


afterlightimage_3.jpg


Nämä tuliaiset tulivat toiselta puolen palloa!


 


Ihanaa tiistaita! Minkälaiset asiat ovat just nyt parasta sinun elämässäsi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Sulla on edessä niin paljon ihania juttuja, että väkisinkin nuo huonot jutut litistyy niiden alle:)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä totta! Aina välillä sitä meinaa unohtaa, että mitä kaikkea kivaa elämässä tapahtuu :) On siis hyvä joskus oikeasti ajatuksella muistella niitä mukaviakin asioita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon