Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

8 x suosikkisisustuselementti

Minä en ole mikään superinnokas sisustaja. Itseasiassa, olen aika sotkuinen eläjä, ja siivoaminen on minulle lähes aina pakkopullaa, joten vaikka välillä yrittäisinkin sisustaa, niin viikon päästä kämppä on jo ihan mullin mallin. Olemme asuneet avokin kanssa tässä kämpässä jo reilun vuoden, eikä meillä vieläkään ole esimerkiksi kattolamppua keittiössä tai verhoja ikkunoissa. Siitä huolimatta minulla on kotonamme muutama suosikkisisustuselementti, jotka piristävät kodin ilmettä hieman.


 


img_8426.jpg


 


- Kynttilälyhty


Tämän valtavan kynttilälyhdyn on aika varmasti lahjoittanut äitini, ja siihen ripustetut tekokukat taas ovat tulleet lahjana eräältä ystävältäni. Lyhdyn sisällä on vielä useampi sydämen muotoinen kultakoristeltu kynttilä, jotka muistaakseni sain serkultani joululahjaksi muutama vuosi sitten. Lyhty on esillä olohuoneessamme, television vieressä olevalla hyllyllä, jossa se on sijainnut oikeastaan siitä lähtien kun tänne muutimme. 


 


img_8434.jpg


 


- Vanha ikkunanpoka


Toisella puolella televisiota onkin sitten tämä vanha, valtava ja valkoiseksi maalattu ikkunanpoka, jonka voitin reilu vuosi sitten eräästä Facebook -arvonnasta. Siihen on liimattu sisustustarra, jossa lukee "Believe in the impossible". En itse ole kuitenkaan noiden kliseisten mietelauseiden suurin fani, joten olen kiinnittänyt pokaan myös yhteiskuvia minusta ja ystävistäni. Pidän näistä ikkunanraameista todella paljon, vaikka sen kotiinkuljettaminen julkisilla olikin hieman haastavaa! Onneksi täällä kotona sen paikka on aina ollut olohuoneessa.


 


img_8447.jpg


 


- Kärpässienikynttilät


Sain nämä lahjaksi eräältä ystävältäni VUOSIA sitten. En ole kuitenkaan raaskinut polttaa niitä, sillä kynttilät ovat aivan uskomattoman suloisia. Kun muutimme avokin kanssa tähän asuntoon, ne löysivätkin itselleen sopivan paikan olohuoneen ikkunanlaudalta. Nämä kärpässienikynttilät ovat sellainen pieni sisustuselementti, jota kaikki eivät välttämättä edes huomaa, mutta josta itse pidän todella paljon. 


 


img_8449_0.jpg


 


- Peltitaulu


Olen kiinnittänyt tämän pikaruoka-aiheisen peltitaulun keittiömme oveen. Taulu on ollut minulla jo vaikka kuinka kauan, ja muistelisin ostaneeni sen joskus superhalvalla kirppikseltä. Pidän kovasti tauluista, peltirasioista ja muista sisustuselementeistä, joissa on vanhan ajan kahvilahenkeä, mutta omassa sekasisustuksessani siitä kielii lähinnä tämä taulu. 


 


img_8458.jpg


 


- Siluettinaulakko


Tämä naulakko ostettiin minulle vuosia sitten, kun asuin vielä vanhempieni luona, ja olin juuri muuttamassa omaan huoneeseen. Se on roikkunut kirjahyllyssäni samalla paikalla siitä lähtien, ja nyt täällä nykyisessä kodissa se on ennemminkin sisustuselementin kuin oikean naulakon roolissa. Siinä roikkuvat vain kuvat pikkusisaruksistani, kirppikseltä ostettu yksisarvislaukku, sekä koristeeksi tarkoitettu "lasihelminauha".


 


img_8460.jpg


 


- Koruteline


Sain tämän kädenmuotoisen korutelineen joululahjaksi avomieheni tädiltä pari joulua sitten. En liiemmin pidä mitään korujani esillä pölyttymisen vuoksi, mutta käsi on silti mieluisa sisustusesine toisessa olohuoneen kirjahyllyistä. Siitä on ollut hyötyä myös blogikuvailussa ainakin yhteen otteeseen. Tuo ainoa koru, joka telineessä roikkuu, on avomiehen konfirmaatiolahjaksi saama Michael Monroen suunnittelema A Star All Heart -riipus, joka oli aikoinaan monien nuorten rokkikukkojen suosiossa. Se sopii mielestäni korutelineen tunnelmaan hyvin, ja koska avokki sitä niin harvoin käyttää, niin se on tullut osaksi kotimme sisustusta.


 


img_8464.jpg


 


- Ukin tekemä kynttilänjalka


Jo edesmennyt äitini isä oli jossain vaiheessa elämäänsä väkertänyt tällaisia valurautaisia (?) kynttilänjalkoja, joista osa oli pöytäversioita, ja osa näitä lattiamalleja. Kun muutimme avokin kanssa tähän asuntoon, äiti toi minulle mummolasta tämän mustan kynttilänjalan. Minulla on jo hyvin pienestä muistoja siitä, että olemme pikkuveljen ja serkkujen kanssa leikkineet näillä kynttilänjaloilla vaikka mitä, ja minusta on kiva pitää jalkaa kotonamme muistona ukista. Sitäpaitsi, tuollainen hieman goottityylinen ja raskas valurautainen kynttilänjalka on kyllä ihan minua, just eikä melkein!


 


17663636_457154164615898_5669254876786327552_n_1.jpg


 


- Keittiönpöytä


Vaikka en jaksa mitenkään hirveästi sisustaa, niin keittiönpöydästä tykkään tehdä nätin. Sen keskellä seisoo aina kolme kivituikkua tuoksukynttilöineen ja kaksi Mariskoolia, jotka usein pitävät jotain pieniä herkkuja sisällään. Joskus pöydällä on myös kukkia, tarjoiluvati täynnä lisää herkkuja, pöytäliina tai muuta mielenkiintoista. Kuvan esimerkki on viime vuoden pääsiäiseltä, jolloin virpojien vähäisyys jätti pöydän koreaksi!


 


Minkälaisia suosikkisisustuselementtejä sinulla on kotonasi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon