Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

PR-unboxing: Lushin kesäpaketti

Ei liene kenellekään yllätys, että osa meistä bloggaajista saa välillä yrityksiltä tai merkeiltä PR-lahjoja, jotka ovat siis kaikessa simppeliyydessään ilmaisia tuotteita ja/tai palveluita. PR-lahjat eroavat blogiyhteistyöstä sillä tavalla, että lahjana saaduista tuotteista ei ole pakko mainita blogissa sanallakaan, jos siltä tuntuu, kun taas yhteistyössä saadut tuotteet on aina tarkoitettu jaettavaksi blogissa. Tietenkin PR-lahjojakin jaetaan juuri siinä toivossa, että bloggaaja innostuisi niistä jotain blogissaan kirjoittelemaan. Lahjan vastaanottaminen ei kuitenkaan ole velvoite millekään.


 


p1018421.jpg


 


Itse en toistaiseksi saa kovinkaan paljoa PR-tuotteita, eikä se ole bloggailussa muutenkaan ollut koskaan se suurin tavoitteeni. Aina välillä sitä kuitenkin yllättäen saakin jotain kivaa, ja jatkossa ajattelin jakaa kaikki saamani PR-tuotteet blogissani tämän PR-unboxing -postaussarjan alla. Sillä tavalla te lukijatkin saatte kuvan siitä, miten paljon ilmaista tavaraa minunkaltaiseni harrastebloggaaja saa. Monilla kun tuntuu olevan asiasta hieman epärealistinen käsitys.


 


Lush on itseasiassa ainoa virallinen PR-lista, jolle kuulun, ja sinne lähetin itse omatoimisesti hakemuksen, sillä rakastan heidän tuotteitaan. Tämän kyseisen PR-lahjan bloggaajat saivat lunastaa liikkeestä, jos niin halusivat, ja sisältä paljastui kasa tuotteita, joilla varmasti saa ihanat suihkut ja kylvyt aikaiseksi! Ja miten kivoja tuotteita ne olivatkaan...


 


p1018439.jpg


 


Aloitetaan tutusta ja turvallisesta American Cream -hoitoaineesta, jota ostin itselleni aikaisemmin keväällä. Tätä kyseistä tuotetta minulle suositeltiin myös hiustenhoitokonsultaationi yhteydessä, ja olen kyllä tykännyt tuotteesta kovasti. 100g pikkupullo kulkee kätevästi mukana kesän reissuilla!


 


p1018442.jpg


 


Mukana oli myös toinen hoitoaine, Happy Happy Joy Joy, joka toimii myös hajusteena hiuksille. Voimaakkaasti ruusuilta tuoksuva hoitoaine ei heti ensimmäisenä olisi oma valintani, mutta yllättäen huomasinkin pian nauttivani tästä tuoksusta, ja nuuskuttelevani sitä pullosta useampaan otteeseen! Tätä hoitoainetta on saatavilla kolmessa eri koossa, joista tämä kyseinen pullo (245g) on keskimmäinen.


 


p1018456.jpg


 


Pussista löytyi myös kolmas hiuksille tarkoitettu hoitoaine, mutta se oli luonteeltaan hieman erilainen. Jasmine And Henna Fluff - Ease on hiushoito, joka käytetään ennen hiustenpesua. Se levitetään kuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, ja sen jälkeen se huuhdellaan pois. Hoidon jälkeen hiukset pestään normaalisti, ja niihin käytetään vielä hoitoainekin. Tuote tuoksuu miellyttävältä, ja sen sisältämän punaisen hennan luvataan antavan upeaa kiiltoa hiuksille ja korostavan hiuksien luonnollisia raitoja. Mielenkiintoinen tuote, joka tulee 220g purkissa.


 


p1018445.jpg


 


Pussukkaan oli pakattu vielä neljäskin hiustuote, mutta tällä kertaa se oli Sea Spray -hiussuihke, joka ilmeisesti toimii hieman kuten suolasuihkeet. Sen luvataan antavan hiuksille volyymia, tuoksua, kiiltoa ja raikkautta päivän mittaan, ja se sisältää merivettä, merisuolaa, merilevää, ja erilaisia öljyjä. Tuotteessa on myös hiusgeeliä, joka antaa hiuksille kevyen pidon. Suihkepullo on kooltaan 100ml.


 


p1018427.jpg


 


Kasvoille pussissa oli kaksi tuotetta, joista ensimmäinen on ihana Whipstick -huulibalsami. Tämä huulivoide tuoksuu ja maistuu appelsiinilta ja suklaalta ja tuntuu huulilla pehmeältä ja kosteuttavalta. Omistan jo Lushin Chocolate -huulikuorinnan, joka maistuu ja tuoksuu ihan samalta kuin tämä huulivoide, joten näiden kahden tuotteen combolla saa varmasti aikaan ihana suklaisen suukkosuun. Ainoaksi ongelmaksi jää huulten jatkuva nuoleskelu, sillä voide todellakin maistuu ihan suklaalta. Näitä 12g huulivoiteita saa Lushin nettisivujen mukaan tilattua ainoastaan verkosta.


 


p1018436.jpg


 


Toinen kasvotuote onkin todella jännittävä, ja ainakin itselleni hyvin tarpeellinen. Grease Lightning -finnigeeli sisältää monia erilaisia uutteita, joista yksi on rakastamani teepuu. Käytössäni on tällä hetkellä The Body Shopin teepuuöljy, jota käytän yleensä silloin, kun finnejä alkaa kasaantua. Tämä geeli vaikuttaa kuitenkin hieman hellemmältä vaihtoehdolta, joten sen voi varmasti ottaa myös hieman säännöllisempään käyttöön. Tuote tulee 45g pumppupullossa.


 


p1018430.jpg


 


Kolme viimeistä tuotetta olivatkin sitten vartalolle. Ensimmäinen niistä on ihastuttava It's Raining Men -suihkugeeli (en muuten ikinä kyllästy näihin Lushin musiikkiviittauksiin), joka tuoksuu herkullisen makealle ja siirappiselle! Geeli on todella siirappimaista ja tahmeaa myös koostumukseltaan, ja se jättää ihon todella pehmeäksi. Tuotteen ulkonäkö ei ehkä ole se kaikkein houkuttelevin, jonka vuoksi olen liikkeissä shoppaillessa usein karsastanut tätä tuotetta, mutta nyt kotona hieman tuoksuttomammassa ympäristössä testaillessa olenkin ihan rakastunut! Oma pulloni on 250g kokoinen.


 


p1018424.jpg


 


Tietenkään kesälahja ei olisi kokonainen ilman vartalovoidetta, ja Sleepy hoitaa tällä kertaa sen roolin. Miedosti laventelilta tuoksuva voide on tehty rauhoittamaan ja rentouttamaan mieltä ja ihoa, ja sen vuoksi se sopiikin parhaiten illalla levitettäväksi. Hennon violettisessa voiteessa on myös hopeaa hienojakoista glitteriä, joka ei kuitenkaan jätä iholle minkäänlaista diskopalloefektiä, vaan pientä ylimääräistä shimmeriä, jota ei edes kauempaa huomaa. Voidetta on saatavilla kahdessa eri koossa, ja tämä 95g purnukka on niistä pienempi.


 


p1018447.jpg


 


Viimeinen tuote onkin sellainen, jota olen itse halunnut testata jo pidemmän aikaa, mutta en vain jostain syystä ole saanut aikaiseksi. Whoosh -suihkujelly on ihanan ihanan pirtsakka suihkutuote, joka tuoksuu todella raikkaalta ja sitruksiselta. Suihkujellyä käytetään kuin tavallista palasaippuaa, eli hieromalla suoraan vartalolle suihkussa. Sitä voi käyttää myös jääkaappikylmänä tai pakastettuna, joka oli minulle aivan uusi juttu! Tästä tuotteesta tulee varmasti aamupesujen ykkönen, sillä se tuoksuu niin piristävältä ja energiseltä. Jellyä on saatavilla kahdessa koosta, joista tämä 100g versio on se pienempi.

 


Aivan uskomattoman ihana PR-lahja Lushilta, vai mitä mieltä te olette? Omiksi suosikeiksini näin ensikosketuksen perusteella jäivät suihkujelly, huulirasva, It's Raining Men -suihkugeeli, ja finnigeeli, vaikka kaikille tulee kyllä ihan varmasti käyttöä! Näillä menee kyllä ihan varmasti koko kesä huoletta hoitaen ja suihkutellen.


 


Mikä oli oma suosikkisi? Mitä mieltä olet ensimmäisestä PR-unboxing -postauksesta?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ihania tuotteita.
    Mä en ole laittanut minnekään mitään hakemuksia, koska jokainen tuote/tavara on veronalaista tuloa (sitä niinkuin saa työtä (kirjoittamista) vastaan palkan (tuotteita), joista pitää maksaa vero. Ne pitää kerätä (tai niiden arvo) ja ilmoittaa verottajalle. Minulla on jo työpaikka ja hyvä sellainen, enkä millään haluaisi esim. saada mätkyjä saaduista tuotteista. Mieluummin ihan itse ostan kaiken mitä tarvitsen. Toki jokainen tekee niinkuin haluaa. Tuo olikin vain minun mielipide omasta itsestäni :).
    Siinä tapauksessa, jos olisin työtön, varmasti tekisin tuota :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on itselläni tosiaankin niin pienet vuositulot, ettei näistä mätkyjä saa vaikka kuinka yrittäisi :) Maksan aina pienistäkin tuloista veroja valmiiksi yläkanttiin juurikin siitä syystä, ettei varmasti sitten joudu mitään maksamaan takaisin.

    VastaaPoista
  3. Joo, silloinhan se on tosi OK, mut itselle en uskaltaisi ottaa...Kaiken lisäksi vaatteitakin on minulla aivan älyttömästi, kauhulla ajattelen tilannetta, että mulle laitettas lisää vaatteita, joita en ole edes halunnut :D

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä totta :) Onneksi mitään ei ole pakko ottaa vastaan, jos ei siltä tunnu!

    VastaaPoista
  5. Miks tämä tuli uudestaan?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon