Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Äitienpäivälahjavinkki: The Body Shopin kanta-asiakaspäivät

Reilun viikon päästä on äitienpäivä, jolloin monet ihmiset, minä mukaan lukien, muistavat äitejään pienillä lahjuksilla. Jos sinä et vielä ole keksinyt, mitä äidillesi antaisit, niin nyt jaan kanssasi erinomaisen vinkin! The Body Shopilla on nimittäin kanta-asiakaspäivät 3.-5.5, jolloin kanta-asiakkaat saavat -20% -alennuksen kaikista tuotteista koodilla LYB0518. Jos et itse ole vielä kanta-asiakas, niin ei hätää, sillä kantikseksi voi liittyä joko liikkeessä ostosten yhteydessä, tai verkkokauppaan rekisteröitymällä, ja ihan ilman minkäänlaisia velvotteita. Itse olen ollut The Body Shopin kanta-asiakas jo muutaman vuoden, ja kanta-asiakaspäiviltä on lähes poikkeuksetta tarttunut matkaan vaikka mitä ihanaa ja edullista!


 


Mitä sille äidille sitten ostaisi? Valinnanvaraa on vaikka kuinka, mutta tässä tulisi niitä mielenkiintoisimpia ja upeimpia The Body Shopin tuotteita.


 


the_body_shop_banana.jpg


 


1. Uusi banaani -tuotesarja


Tämä Limited Edition -tuotesarja tuoksuu herkulliselta banaanilta, ja näyttää upealta pirtsakoiden kelta-pinkkien pullojen ja purnukoiden vuoksi! Herkullisen keväiseen sarjaan kuuluu vartalovoi, vartalojogurtti, ja suihkusaippua, joista saippua ja vartalovoi ovat saatavilla myös pienemmissä matkako'oissa. Lisäksi voit hankkia äidille suoraan banaanisen lahjasetin, johon kuuluu täysikokoinen vartalovoi ja saippua, banaaninmuotoinen kosmetiikkalaukku, sekä eksklusiivinen suihkumyssy, jota ei myydä erikseen!


 


the_body_shop_vartalojogurtit.jpg


 


2. Vartalojogurtit


Vartalojogurtit ovat kuin vartalorasvaa, mutta niiden imeytymiseen menee vain murto-osa vartalovoiteeseen verrattuna. Geelimäisen koostumuksen ansiosta jogurtti imeytyy ihoon jopa viidessätoista sekunnissa, joten näillä tuotteilla ehtii hoitaa ihoaan jopa arkiaamun kiireissä. Jogurtteja on saatavilla kuudessa eri vaihtoehdossa: banaani, mantelimaito, mansikka, englantilainen ruusu, mango, ja moringa. Näistä vaihtoehdoista löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto jokaiselle. The Body Shopin vartalojogurtit ovat muuten myös sataprosenttisen vegaanisia! Normaalihinta 200ml purnukalla on 12e, ja kanta-asiakasalennusten jälkeen hinnaksi jää vajaa kymppi!


 


 


the_body_shop_virgin_mojito.jpg


 
 

3. Virgin Mojito -tuotteet


Jos haluaisit saada äitisi etelän lämpöön siemailemaan mojitoja, mutta äitienpäivälahjabudjetti ei veny niin pitkälle, niin Virgin Mojito -tuotteet ovat ehdoton valinta! Itse rakastan tätä virkistävää ja kesäistä tuoksua, ja olen todella iloinen, että nämä tuotteet ovat tulleet takaisin The Body Shopin valikoimaan. Hanki äidille suihkugeeli, vartalovoi, tai vartalokuorinta, tai osta vaikka kaikki yhteen täydelliseen virkistyspakettiin!


 


the_body_shop_hieronta.jpg


 


4. Hierontalahja


Tiesitkö, että The Body Shopilta saa myös ihania hierontaöljyjä? Eikä siinä kaikki, sillä heillä on myynnissä myös upeita puisia hierontalaitteita! Näiden hierontatuotteiden avulla voit luoda äidillesi täydellisen hierontalahjan, olis sitten kyseessä hartia-, selkä- tai jalkahieronta. Voit olla varma, ettei yksikään äiti kieltäydy hemmottelevasta hieronnasta, joka avaa jumit joka paikasta. Ja upeiden hierontalaitteiden vuoksi sinun ei tarvitse edes krampata omia sormiasi hieronnan yhteydessä.


 


the_body_shop_lahjat.jpg


 


5. Valmiit lahjapakkaukset


The Body Shopilla on valmiita lahjapakkauksia jokaiseen tilanteeseen! Edullisimmat pakkaukset saat hankittua alle kymmenellä eurolla, ja siitä hintaluokat jatkuvat tasaisesti viiteenkymppiin saakka. Jokaiselle budjetille siis löytyy ihana paketti, jonka saaja ilahtuu varmasti! Vaikka valmiina kootut lahjapakkaukset saattavat tuntua ostettaessa hieman tylsiltä, niin on hyvä muistaa, että lahjan saaja tuskin ajattelee paketin saadessaan samalla tavalla.


 


Tässäpä siis muutamia vinkkejä, joita hankkia äideille näiltä The Body Shopin kantispäiviltä! Onko sinulla jo lahjat hankittuna?


 


Kirsikka W.


 


*Kuvalähde The Body Shopin nettisivut*


**Sisältää mainoslinkkejä**

Kommentit

  1. On kyllä herkullisen näköisiä nuo banaanipurnukat! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ovat! Vaikka sitä aina yrittää toistella itselleen, ettei pakkaus saisi vaikuttaa tuotteen ostopäätökseen, niin kyllä sitä joutuu välillä ihan oikeasti hillitsemään itseään ihanien purkkien ja purnukoiden edessä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon