Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box toukokuu 2018 - itku pitkästä ilosta

Viime kuun Bette Box oli aivan huippu, ja odottelin innolla tämän kuun laatikkoa. Vaan kuinka ollakaan, tämän kuun boxi olikin niin huono, että päästin ihan oikeasti pari kyyneltä. Huonoin laatikko ikinä, uskaltaisin väittää. Melkein teki mieli olla kirjoittamatta tätä postausta, mutta ajattelin, että pakkohan se nyt on. Mitä siellä lootassa sitten oikein oli? Kurkataan...


 


img_8532.jpg


 


MUUMI HIUSLENKIT


"Spiraalin muotoiset hiuslenkit on käsitelty 100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä (kurjenpolvi, sitruunaruoho, piparminttu ja laventeli), minkä vuoksi ne pitävät kampauksen kuosissa ja kesän häiritsevät ötökät loitolla. Tuote soveltuu käytettäväksi myös käsikoruna tai laukkuun kiinnitettynä. Vedenkestävät hiuslenkit säilyttävät tehonsa 250 tuntia tuotteen pakkauksen avaamisesta. Saatavilla www.salon24.fi -verkkokaupasta. Ovh. noin 6,99e/pakkaus."


Ööh, siis Muumiponnareita? Ja vielä sinisiä? Onneksi nämä olivat sentään näitä Invisibobble -mallisia... Ja onneksi niitä oli paketissa enemmän kuin yksi. Mulla on punasävyiset hiukset, joten välttelen sinistä oikeastaan kaikessa niiden lähellä. Oikeasti, en ostaisi näitä edes kymmenen vuotiaalle pikkusiskolleni! Näyttävät ihan lasten leluilta. Hirveä pettymys.


 


img_8534.jpg


 


FOUR REASONS BLACK EDITION SHIMMERING SPRAY


"Kevyen pidon antava viimeistelysuihke tuo hiuksille kiiltoa ja helmiäisen hohtoa. Suihkeen kevyt koostumus ei latista hentojakaan hiuksia. Mitä enemmän suihkutat, sitä enemmän hohdetta! Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa. Tuote sopii myös vegaaneille. Saatavilla parturikampaamoista ja Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 14,90e/250ml."


Tämä oli boxin kiinnostavin tuote, eikä siltikään kiinnostava. Käytän todella vähän lakkoja tai viimeistelysuihkeita, sillä tykkään siitä että hiukset saavat liikkua ja elää vapaasti. Kun tuotteen luvattiin antavan hohdetta, oletin sen tarkoittavan highlighter -tyyppistä hohtoa, jotain ekstraa. Näin nopealla testauksella en kuitenkaan nähnyt mitään tulosta, joten se siitä hohteesta. Tuote myös haisee mielestäni inhottavalta.


 


SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY -VÄRISUIHKE


"Värisuihkeella luot trendikkäitä tehosteita tai pastellin sävyjä vaalennettuihin, värjättyihin tai luonnollisiin hiuksiin. Kuivuu välittömästi ja lähtee pois yhdellä shampoopesulla. Tarkalla suuttimella saa helposti ja tarkasti värjättyä halutut hiusosiot. Näyttävä lopputulos myös tummaan hiuspohjaan. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 7e/120ml."


Tietenkin sain suihkeen sinisenä. Kauneusprofiilissani lukee selvästi, että hiukseni ovat punaiset, joten en oikein tajua, kenen idealistan ajatus oli laittaa punapäille menemään sinisiä värisuihkeita. Ainakin harmaita ja pinkkejä suihkeita on myös ollut jaossa, ja niistä kumpi tahansa olisi ollut parempi. Minulla ei ole hyviä kokemuksia tällaisista värisuihkeista muutenkaan, ja kädelle suihkaistuna tämä ei tee muutosta asiaan. Haju on jälleen kerran etova, väri on farkunsininen ja kimalteleva, ja se leviää ympäriinsä kosketuksesta. Vappukin meni jo, joten täysin turha tuote kyseessä.


 


img_8536.jpg


 


LUMENE VALO GLOW REVEAL -KIRKASTAVA JA KUORIVA NAAMIO


"Kirkastava ja kuriva naamio piristää väsynyttä ja sameaa ihoa paljastaen hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan ihon. Kirkastaa ihoa pohjoisen Nordic C -yhdisteen sisältämän lakan marjauutteen ja C-vitamiinin sekä niihin yhdistettyjen luonnollisten AHA-happojen avulla. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 14,90e/75ml."


Kerrankin olisin toivonut Lumenen tuotteen tulevan täysikokoisena, mutta tietenkään elämä ei pelitä niin. Tuote kuulostaa kivalta, ja koska tykkään kasvonaamioista, niin otan sen mielelläni testiin. Tuoksu ei tässäkään ole mieluisa. Pakkauksessa oli mukana 15ml näytekoko.


 


ULTRASUN FACE SPF30 -AURINKOSUOJAVOIDE


"Tehokkaasti sekä kemiallisesti että fysikaalisesti UVA- ja UVB-säteiltä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille. Antioksidantteja sisältävä ja vedenkestävä voide ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Erittäin nopeasti imeytyvä kevyt koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi. Saatavilla Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä Ego- ja Hehku -myymälöistä. Ovh. noin 25,50e/50ml."


Tämä tuote on tullut Bette Boxin mukana jo aikaisemmin, täysin samassa paketissa, enkä silloinkaan käyttänyt tuotetta. Nytkään sille ei tule mitään käyttöä. Paketissa se oli siis 7ml näytekoossa.


 


Lisäksi bonustuotteena oli Kenzon World -tuoksunäyte, joka on niin ikään tullut joskus aikaisemmin Bette Boxin mukana. Siis kaksi jo lähetettyä tuotetta samassa paketissa? Naurettavaa. Uskomaton rimanalitus Bette Boxilta. Melkein tekisi mieli heittää koko loota parvekkeelta, ja kuvitella etten koskaan sitä tilannut...


 


img_8531.jpg


 


Mitä mieltä itse olitte tämän kuun boxista? Mitä vaihtoehtoisia tuotteita saitte?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Pakko tulla itsekin kommentoimaan. Mulla on luonnostaan vaaleat hiukset (lukee kauneusprofiilissa), ja sain tuon värisuihkeen silverinä :'D Se ei siis MITENKÄÄN käy tähän kuontaloon, pakkauksen tyypilläki on mustat hiukset jossa tuo hopea tietysti näkyy hyvin. Pinkki olis kelvannut tännekin mielummin, vaikka tuskin silti tulis käytettyä ellei säästä ensi vappuun/festareille tms. Ja mitkä nuo ponnarit on?! Ilmeisesti niitä ei siis ole kuin sinisiä.. Ei sovi tähänkään päähän kyllä :/ Hentoihin hiuksiin toi kiiltosuihke sen sijaan voi olla hyvä, en kyllä vielä ole testannut.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, harmi että sullekin tuli huono sävy tosta suihkeesta! Olin bongaavinani noista Muumi -lenksuista myös vaaleanpunaisia versioita jonkun muun blogissa, mutta en nyt mene vannomaan. Jotenkin ihan huti laatikko, en osaa oikein edes sanoa tästä paljoa :( Kamala pettymys joka tapauksessa.

    VastaaPoista
  3. Voi tsiisus, onneks mun jakso loppui ja nyt tuntuu, etten enää haluakkaan...

    VastaaPoista
  4. Joo, tää oli nyt kyllä tosi huono... Mitäköhän ne on siellä Bette Boxin päässä oikein ajatelleet?

    VastaaPoista
  5. Mäkin just kirjottelin näistä postauksen, oon samaa mieltä, ettei ollut mikään paras boksi. En tiennytkään, että osa tuotteista oli jo ennenkin lähetettyjä, se on kyllä surkeeta toimintaa :/
    Mun lemppari oli lopulta kuitenkin toi Shimmering Spray, ite tykkään siitä ettei se ole liian hyökkäävä vaan aika subtle. Mun mielestä se myös tuoksui hyvältä, tässä sen huomaa että eri jutut toimii eri ihmisille :D
    Mä en tiedä vieläkään pitäiskö itkeä vai nauraa noiden Muumirenksujen kanssa. Itse sain ne pinkkinä, olisin mieluummin ottanut noi siniset :DD

    VastaaPoista
  6. Niin ja parasta on että yli 30v saivat vielä 15ml vichyn voiteen jolle ei mitään korvaavaa yuotetta alle 30-vuotiaille... laitoin palautetta että tämä ei ole ihan asiallista

    VastaaPoista
  7. Täälläkin tulee kyllä tuo shimmering spray (luultavasti) jotenkin käytettyä! Meillä meni sitten väritoiveet noissa Muumeissa ihan ristiin :)

    VastaaPoista
  8. Joo, tämänkin huomasin. Sinänsä ihan hyvä, että tuotteita kohdennetaan paremmin, mutta tässä taas huomaa sen, että samanarvoisuus on edelleen Bette Boxilla ongelma. Varmasti olisi korvaava tuote alle kolmikymppisille nimittäin löytynyt!

    VastaaPoista
  9. Hmm..omaa boxia en ole vielä saanut, joten en osaa sanoa, mitä mulle on tulossa. Ei kovin hyvältä kyllä vaikuta. Tosin Lumenesta ja mahdollisesta Vichystä olen kyllä innoissani. Ja jos vielä saisin tuota suihketta pinkkinä, niin boxi jäisi positiivisen puolelle. Toivoa sopii :D

    VastaaPoista
  10. Voi elämä, mikä boksi :D Onneksi en sortunut edes siihen 5 € hintaan, jota tyrkyttivät. Muumiponnarit itseltäni löytyy pinkkinä jo valmiiksi, ei kyllä tietoa tehoaako ne miten hyvin, kun vasta viime syksynä ne ostin.

    Harvinaista, että Lumene tuli minikokoisena tuotteena, kun yleensä kyseisen merkin tuotteet ovat aina olleet täysikokoisia (tai ainakin melkein).

    VastaaPoista
  11. Musta noi lenksut olisi käteviä marja/sienimetsässä tai mökillä, jos oikeasti toimivat hyttysten karkoittajina, MUTTA saisivat olla värittömiä! Ja aurinkosuoja kasvoille on minusta hyvä tuote, kasvojen ihoa kannattaa suojata Suomenkin kesässä, vaikka ei aurinkoa ottaisikaan.
    Ymmärrän kyllä muuten harmituksen, itse en näitä bokseja tilaa, kun tuntuu, että aina puolet tuotteista olisi itselle turhia. Tässäkin nuo hiussuihkeet ja tuoksunäyte.

    VastaaPoista
  12. Mulla oli vaihtoehtoisena tuotteena pepsodentin white now touch valkaisukynä jota kyllä testaan mielenkiinnolla. Muuten boxi oli kyllä taas pettymys kuten myös huhtikuun laatikko. En ole vielä pitkäaikaistilaaja joten myös huhtikuun boxin tuotteet ihan peestä ja kattoin sillon kateellisena sun boxin sisältöä :(

    VastaaPoista
  13. Vichylta olisin voinut ottaa jonkun nuoremmille suunnatun vastaavan tuotteen, mutta aina ei voi mennä tasan. Pinkkiä olisin toivonut minäkin, mutta ainakin tähän mennessä suurimmalle osalle on tuntunut menevän tuo inha sininen...

    VastaaPoista
  14. Epäilen vähän, etteivät noi ponnarit ihan niin tehokkaita ole, että oikeasti pystyisivät itikoita karkottamaan :) Ja Lumenen veikkaan olleen testikoko, koska tuote on ilmeisesti uutuus. Lumenella usein nimittäin uutuudet ovat juurikin pienempiä kokoja, ja jo markkinoilla olevat tuotteet taas täysikokoisia.

    VastaaPoista
  15. Mä en tosta aurinkorasvasta niinkään välitä, koska omistan myös meikkituotteita, joissa on aurinkosuoja :) Ja suoraa auringonpaahdetta välttelen muutenkin, sillä palan suojakertoimillakin ihan muutamassa kymmenessä minuutissa!

    VastaaPoista
  16. Valkaisukynä kuulosta todella mielenkiintoiselta! En tiennytkään, että Pepsodentilläkin sellainen on :) Viime kuun boxi tosiaan oli ei-pitkäaikaistilaajilla tosi huono... Toivon todella, että Bette Boxilla tsempataan, ja ensi kuun loota on kaikille ihan erinomainen! Tai siis, kaikkia ei tietenkään koskaan voi miellyttää, mutta kyllä siellä nyt tätä parempaan ainakin pystytään.

    VastaaPoista
  17. Hei, nyt alkoi kiinnostamaan, että boksia olisi myyty 5 eurolla? Mitäää :D Oliko se jokin sähköpostimainos? Kiitos jo etukäteen vastauksesta. :) tolla hintaan voisi jo tilatakin, mutta miten...

    VastaaPoista
  18. Välillä Bettellä on kampanjoita, jolloin boxia saa tosi halvalla! Itse en tiedä tästä vitosen boxista mitään, mutta tällä hetkellä mistä tahansa tilauksesta saa -20% koodilla KESÄBETTE :)

    VastaaPoista
  19. Hyttysenkarkottimia :D
    Näihin pohjoisen verenhimoisiin öttiäisiin ei mahda tommoset pilipalikonstit tehota vaikka vuoraisin itseni päästä varpaisiin noilla renkuloilla.
    Värisuihke jolla en tee mitään koska en noita käytä.
    Viime kesältä ylijääneitä aurinkosuojavoiteita, edellinenkin pyörii tuolla jossain laatikossa.
    Lumene on ainoa joka on mieluinen ja sekin testikoossa.
    Tulee tunne että koko boxi vetelee jo viimeisiään, tekohengittelyä jonkin aikaa ennen kuin loppuu koko homma.

    VastaaPoista
  20. Avasin myös tänään kyseisen boksin ja pettymykseltä ei toisiaan voinut välttyä! Ei todellakaan miltei 20€ arvoista tavaraa.. turhaa tavaraa koko laatikko täynnä. Onneksi tämä oli itselle viimeinen boksi

    VastaaPoista
  21. Itsekin olin todella pettynyt toukokuun boxiin, ihan turha. Sain myös värisuihkeen sinisenä enkä usko että tuotteelle tulee mitään käyttöä, itselläni on tummat hiukset joten en tiedä kuinka paljon tuotetta pitää suihkuttaa että edes vähän näkyy ja sotkeeko kovasti :D. Muumilenksut tulivat minulle pinkkinä, olisin mielummin ottanut nuo siniset! En saanut boxissani tuota mustaa suihkepulloa vaan vaihtoehtoisena tuotteena tuli Rich pure luxury miracle renew cc cream hoitovoide hiuksille, en ole vielä tuotetta testannut joten en tiedä millainen on. Harmitti minuakin kun boxissa oli tuotteita joita on jo aikaisemmin ollut, pettymys oli hirveän suuri tällä kertaa :(

    VastaaPoista
  22. Sulle sattui sitten päinvastoin :/ mulla oli viime boksi tosi syvältä, käytännössä boksistani puuttui ilmeisesti yksi tuote kokonaan ja sain ilmeisesti "perustilaajan" säläboksin jonka tuotteet oisin saanut täysikokoisina halvemmalla kaupasta. Tämä boksi taas meni muuten mun kohdalla nappiin mutta itse myös punapäänä vierastan noita turkooseja muumiponnareita! Suihke sentään tuli hopeana.

    VastaaPoista
  23. Joo, saa kyllä nähdä, miten kauan Bette Box pysyy pystyssä, etenkin jos laatikot ovat tätä tasoa :/

    VastaaPoista
  24. Itse tosiaan tuskin olisin mitään noista tuotteista ostanut, joka tietenkin on se vaara näitä boxeja tilaillessa. Mutta sitä silti ihmettelen, että mitä siellä Bettellä ollaan oikein ajateltu? Olisivatko he itse olleet tyytyväisiä tähän lootaan?

    VastaaPoista
  25. Tuo hoitovoide olisi varmaan ollut itselleni mieluisampi, kuin tuo viimeistelysuihke jonka sain. Pettymys oli tosiaan suuri, ja uskon että pitkäaikaistilaajilla pudotus tuli aika korkealta. Ei-pitkäaikaisilla taas on nyt ollut jo useamman kuukauden huono putki :/

    VastaaPoista
  26. Tosi kiva kuulla, että olit tämän kuun boxiin ainakin jokseenkin tyytyväinen! Ja hyvä että sait suihkeenkin hopeana :) Harva tuskin on kiljunut riemusta tuon sinisen suihkeen takia...

    VastaaPoista
  27. Kommentoin nyt vähän jälkijunassa, olen tilannut Bette Boxeja toukokuusta ja kaksi kolmesta boksista ovat olleet pettymyksiä... Joka boksissa myös kohdistettu tuote väärin. Sen verran plussaa sentään, että se yli 30-vuotiaille tarkoitettu yövoide (jonka sain näin 24-vuotiaana...) on varmaan ainoa tuote näistä kolmesta laatikosta, jota käytän säännöllisesti. Näyttää kuitenkin siltä, että pettymys tulee joka toinen kuukausi, joten odotan innolla elokuun boksia! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon