Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kosmetiikkaa kesälle

Kävimme eilen avomiehen kanssa shoppailemassa. Äitienpäivälahjat olivat ostoslistan kärjessä, mutta sen lisäksi tarvitsin muutaman vaatteen ja tuotteen myös itselleni. Huomasinkin pian shoppailevani kosmetiikkaa ajatuksella "kuinka paljon saan tästä irti kesällä?". Matkaani tarttuikin kuusi tuotetta, jotka mielestäni tiivistävät sen, mistä kesässä oikeastaan on kyse.


 


img_8592.jpg


 


The Body Shopista mukaani lähti Virgin Mojito -vartalokuorinta, jota olen kuolannut jo viime kesästä saakka. Korkean hinnan vuoksi en ole sitä aikaisemmin ostanut, mutta nyt tuote oli tarjouksessa hintaan 15e. Ja toisaalta, olisin varmaan ostanut sen myös normaalihinnalla nyt, kun tiedän että halu ei ollutkaan vain hetken mielijohde. Mintun ja limen tuoksu on yksinkertaisesti täydellinen yhdistelmä, ja se sopii kesään paremmin kuin mikään muu The Body Shopin tuotteista.


 


img_8595.jpg


 


Vartalon lisäksi myös kasvot kaipaavat kuorintaa. Olen halunnut testata L'Oréal Parisin Smooth Sugars Clearing Scrubia siitä lähtien kun se tuli markkinoille, mutten ole löytänyt sitä mistään sopivasti. Nyt Iso Omenan Prisma ei kuitenkaan pettänyt, ja ihana kiivikuorinta lähti minun matkaani! Tuote sisältää kolmea sokerityyppiä ja kiivin siemeniä, ja kuorinta on ihana rouhea. Se myös tuoksuu herkulliselta! Tuotetta käytetään kolmesti viikossa, ei siis joka pesun yhteydessä, ja sen pitäisi puhdistaa ja kirkastaa ihoa, sekä pienentää ihohuokosia ja mustapäitä. Ja tätä voi muuten käyttää myös huulille. Hintaa purnukalla oli noin kymmenen euroa, joka ei mielestäni ole lainkaan liikaa 50ml purnukasta.


 


img_8603.jpg


 


Seuraavana ostoslistallani oli Rimmelin Ink Me Stamp Tattoo -eyeliner, joka on nimensä mukaisesti leimasin. Sillä saat helposti loihdittua näyttävän ja mielenkiintoisen meikin esimerkiksi festareille, kesähäihin tai juhannuksen rientoihin. Leimoja on valittavana useampaa eri muotoa, ainakin tähti, sydän, timantti ja kuunsirppi, joista itse valitsin ensimmäisen. Leimasin on helppokäyttöinen ja hauska, ja ainakin omalla kohdallani ne ovat tärkeitä ominaisuuksia kesämeikissä! Hintaa eyelinerilla on vajaat 9e.


 


img_8606.jpg


 


Viimeiset kolme tuotetta ovat kaikki Essenceltä. Ensimmäinen niistä on hyvin yksinkertainen, nimittäin Shine Shine Shine Wet Look Lipgloss sävyssä 01 Behind The Scenes, joka on täysin läpinäkyvä huulikiilto. Vaikka kesällä tykkään käyttää myös värikkäitä huulipunia, niin se on silti oikeastaan ainoa aika vuodesta, jolloin nautin läpinäkyvän huulikiillon simppeliydestä. Tietysti huulikiiltoa voi lisätä myös suosikkipunansa päälle lisäkiilloksi, mutta joka kerta ei vain yksinkertaisesti viitsi punata huuliaan. Huulikiillon ei myöskään tarvitse olla tämä samainen Essencen kiilto, mutta koska tuote maksaa alle kolme euroa, suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan!


 


img_8612.jpg


 


Essencen alkukesän sarja on nimeltään Adventure Awaits, johon kuuluu useampi kiva ja kesäinen tuote. Ainoastaan kaksi niistä päätyi kuitenkin omaan ostoskoriini. Scented Shimmering Body Lotion on ihan ehdoton valinta kesäkuukausille. Kevyt, nopeasti imeytyvä ja kosteuttava voide ei tunnu liian paksulta edes aurinkorasvan kanssa, ja se jättää pientä kultaista glitteriä iholle. Lisäksi se tuoksuu herkulliselle. Tuotteelle on annettu "sävynimi" 01 Explore, Dream, Discover, vaikka en ole varma, onko tuotteesta oikeasti olemassa useampia eri vaihtoehtoja. Voide maksaa noin 4e.


 


img_8616.jpg


 


Viimeinen tuote on näistä meikkituotteista se kaikkein paras, ja rakastuin siihen samantien. Bronzing Eyeshadow Palette 01 Collect Moments, Not Things! on kaunis kesäinen paletti, joka sisältää kuusi upeaa pronssin ja kullan sävyistä shimmer -luomiväriä. Kaikki sävyt ovat todella pigmenttisiä, ja ne kelpaavat erinomaisesti myös highlight -sävyiksi. Paletti on aivan täydellinen kesäkaveri sävyineen ja kimalluksineen, eikä se maksanutkaan kuin 5,59e! Omasta mielestäni tämä on ehdottomasti Essencen paras paletti tähän mennessä, ja ihan jokaiselle sävylle tulee kesällä käyttöä.


 


Minkälaista kosmetiikkaa sinä suosit kesäkuukausina? Mikä tämän postauksen tuotteista vaikuttaa kaikkein mielenkiintoisimmalta?


 


Kirsikka W.


 


 

Kommentit

  1. Ihana tuo luomiväripaletti. Mnäkin hamstrasin sen cittarista, koska eihän tuota voi ostamattakaan jättää :D

    VastaaPoista
  2. Mä olen ihan samaa mieltä! Jo pelkästä paketista tuli niin kesäiset vibat, että materialismionnellisuudesta sykkivä sydämeni sai melkein slaagin :) Ja kun Essencen luomivärit on vaan niin hyviä hinta-laatu -suhteeltaan.

    VastaaPoista
  3. Oi, tuossa oli montakin tuotetta mitkä haluaisin....ja ihana kun kerrot tuon tuoksujutunkin, koska (tiedätkin jo), että rakastan tuoksuja :D

    VastaaPoista
  4. Tottakai kerron aina myös tuoksuista! Ne on omassakin kosmetiikkakäytössä tärkeä osa kokemusta :) En tykkää käyttää inhottavan hajuisia tuotteita, ja siksi mun mielestä on myös tärkeää kertoa täällä blogin puolella, mitkä tuoksut toimii ja mitkä ei.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon