Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

2 x festarisilmämeikki

Tänään sain postissa Beauty Baylta tilaamani Juvia's Place -luomiväripaletit, ja tottakai niitä piti heti päästä vähän testailemaan ja hypistelemään. Olin lukenut monesta paikasta, että Beauty Bayn tilaukset tulisivat tosi hitaasti, mutta ainakin tämä oma kolmen paletin tilaukseni tuli perille viikossa. Ja se oli todella hyvä, sillä jo näin viikon jälkeen odottelin paletteja sormet (ja silmäluomet) syyhyten! Tuotteet oli myös pakattu todella hyvin moneen kerrokseen paperia ja kuplamuovia, joten ne tulivat täysin priimakuntoisina perille.


 


p1018466.jpg


 


Tosiaan, tilauksessa oli mukana kolme erilaista luomiväripalettia, joista kaksi olin ostanut itselleni, ja kolmannen tilasin ystäväni Petran puolesta. Sain luvan kurkata myös hänen palettiinsa ja kuvata sen tänne blogiin teidän tutkittavaksenne, mikä on ihan huippua. Kahdesta omasta paletistani kyhäsin teille myös kaksi erilaista silmämeikkilookkia, yhden kummastakin paletista. Toinen niistä on hieman yksinkertaisempi, ja toinen vähän erikoisempi, mutta molempien teeman on festarimeikki. 


 


p1018482.jpg


 


Tässä ensimmäisenä on Juvia's Placen The Festival -paletti, joka on menossa ystävälleni. The Festival -kokoelmaan kuuluu luomiväripaletin lisäksi myös kaksi nestemäistä huulipunaa. Niin kuin näkyy, paletti on todella kaunis, ja pääpaino on punertavissa sävyissä, joita paletista löytyy jopa viisi kappaletta. Luomivärinapeista neljä on hohtavia glittersävyjä, ja viisi mattasävyjä. Ja tämän paletin pakkaus on omasta mielestäni näistä kolmesta paletista kaikkein upein. Beauty Baysta tilatessa paletti maksaa 23,50e, ja yli 46e tilaukset saa ilman toimituskuluja. Juvia's Placen nettisivuilta paletti on ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty.


 


p1018469.jpg


 


Ensimmäinen omista paleteistani on The Zulu -paletti, joka sisältää ihania kirkkaita sävyjä. Tässä paletissa kimallesävyjä on kolme, ja loput kuusi ovat mattaa. Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä, helposti levitettäviä ja upeita, mutta nuo kimallenapit ovat ehdottomasti ihan huippuja! Etenkin vasemmassa alakulmassa oleva duochrome hohtaa upeasti ruusukullan sävyissä. Tämä paletti on täydellinen kaikille niille, jotka kaipaavat luomilleen elämää ja väriloistoa. Beauty Baysta paletin voi ostaa itselleen samaan 23,50e hintaan, ja Juvia'sin nettisivuilla se on alennuksessa hintaan 17,50 USD eli noin 15e (norm. 21 USD/18e). Päälle tulee kuitenkin sekä hintavat postikulut, että mahdolliset maahantuontimaksut. Eli jos tilaat useamman paletin kerralla, niin suosittelen ennemmin Beauty Bayta.


 


p1018473.jpg


 


The Douce -paletti on tilaamistani paleteista viimeinen. Sen sävyt ovat huomattavasti pastellisempia, ja mukana on tällä kertaa neljä kimallesävyä. Herkullisista väreistä saa monta eri kombinaatiota, niin hentoja kuin hieman kokeilevampiakin. Ja tässäkin paletissa pigmentti, häivytettävyys ja ja koostumus ovat todella hyviä. Ja sen mitä unohdin aikaisemmassa kohtaa jo mainita on, että nämä luomivärit ovat todella kompakteja, ja niin sanottu fall out on todella vähäistä. Tässä paletissa on tismalleen samat hintatiedot kuin The Zulu -paletissakin, alennuksia myöten.


 


img_8919.jpg


 


Kurkitaanpa sitten niitä silmämeikkejä! Tässä ensimmäisessä olen käyttänyt värikkäämpää The Zulu -palettia. Koska värit olivat räikeämmät, ajattelin että muu meikki voi olla yksinkertaisempi. Käytin pohjana keltaista, jonka jälkeen häivytin oranssia luomivakoon. Silmän ulkonurkkaan ja alaluomelle käytin fuksianpunaista luomiväriä, ja sisänurkkaan lisäsin hieman enemmän keltaista. Liikkuvalle luomelle taputtelin ruusukultaista duochrome -luomiväriä, ja vielä ihan viimeisenä lisäsin Makeup Revolutionin Ultra Contour -paletin highlighteria kulmakarvan alle ja silmän sisänurkkaan. Tekoripsinä käytin Ebaysta tilattuja ripsiä, ja lopuksi lisäsin vielä Oriflamen The ONE 5-in-1 WonderLash -ripsiväriä. Lopputuloksesta tuli mielestäni todella kiva, yksinkertainen mutta näyttävä. Halutessaan lookkiin voisi lisätä vielä vähän irtoklitteriä tai kasvotimantteja tuomaan lisää säihkettä ja säpinää! Silmämeikin tekee helposti muutamalla tuotteella, joten sen tekeminen esim. festariteltassa ei tuota ongelmia.


 


img_8893.jpg


 


Toinen silmämeikki on sitten luonnollisesti tehty The Douce -paletilla. Tämä meikki vie hieman enemmän aikaa, sillä se on edellistä huomattavasti monimutkaisempi. Aloitin pohjustamalla luomen luonnollisella Berry Mousse sävyllä, jonka jälkeen lisäsin reilusti tummanruskeaa Chocolat -sävyä luomivakoon. Häivytin sekaan vaaleamman ruskeaa Crepes -sävyä ja Berry Moussea, kunnes lopputulos näytti luontevalta. Liikkuvalle luomelle taputtelin mintunvihreää ja kimaltelevaa Macarons -sävyä, ja häivytin sitä hieman luomivakoa kohden. Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle taputtelin kimallesävyä Tart, jonka sitten sulavasti häivytin muihin väreihin niin, ettei selviä rajoja ollut havaittavissa. Alaluomelle sekoitin Chocolat- ja Créme -sävyjä maltillisesti. Eyelinerina käytin Kiko Milanon Precisionia, jolla rajasin lähes koko yläluomen ja puolet alaluomesta. Sen jälkeen piirsin kolme "siipeä" silmän ulkonurkasta lähtien auringon säteistä inspiroituneena. Ripsissä käytin samoja irtoripsiä ja mascaraa, kuin aikaisemmassakin silmämeikissä. Lopuksi piirsin Kiko Milanon Glitter Eyelinerilla (sävy 01 Multicolour) uudet "säteet" aikaisempien eyelinersäteiden alle. Lopputuloksesta tuli todella erilainen toiseen silmään verrattuna, sekä värien että yleisilmeen perusteella.


 


Onko sinulla kesällä tiedossa jotkin festarit tai konsertti? Mikä on oma lempparilookkisi kesän rientoihin?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Aivan sairaan kauniit ja taiteelliset silmät tuli. Miten taitava oletkaan!!

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi mitä värejä. Tuo The Zulu-paletti saattaa lähteä tilaukseen täälläkin..vaikka pitäisi ostolakossa olla meikkien kohdalla :'D
    Ja upeat silmämeikit!

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi, kiitos paljon! Ihan en saanut tuohon ensimmäisestä silmämeikistä otettuun kuvaan näkyville värejä yhtä hyvin kuin luonnossa :) Paikan päällä se on siis vielä valovoimaisempi ja näyttävämpi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos!
    The Zulu oli kyllä itsellänikin semmoinen, jonka tiesin haluavani heti kun sen bongasin. Toisen paletin valinnassa olikin sitten vähän enemmän vaikeuksia, kun suurin osa noista Juvia's Place -paleteista on supernättejä! Ja meikkilakot mulla nyt tuppaa epäonnistumaan aina.

    VastaaPoista
  5. Wou mitkä meikit! Todella upeat! :) <3

    Mäkin oon ihan rakastunut Juvia's Placen paletteihin, jotka tilailin beauty baysta black fridayn tienoilla :) Huikea pigmentti, puhumattakaan noista luomivärinappien koosta :D Jos en saa normaalisti pannutettua yhtään luomiväriä niin saati sitten noita, koska noihan on ihan valtavia :D Hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä :) Ja onhan noi paletit myös tosi monipuolisia :) Yhdellä paletilla saa tehtyä niin monenlaisia meikkejä, että ovat kyllä siltäkin osin mielestäni joka euron arvoisia :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos :)
    Juu, noissa on kyllä koko ja hinta-laatu -suhde kohdillaan! Ja monipuolisuus on aina itselleni luomiväripaletissa tärkeää :) Juvia'sin luomiväreissä on todella paljon sävyjä, joita on muista paleteista hieman hankala löytää. Itse en nudeista silmämeikissä niin paljoa välitä, vaan haluan yleensä aina jotain väriä, joten sellaisia suosikkipaletteja ei ihan joka merkiltä löydykään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon